What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

-Pozostałe Diablo 2 Lord

Status
Not open for further replies.

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
115
Witam,
mam ma?y k?opot z gr? Diablo 2 : Lord.
Problem polega na tym, ?e no?nik cd nie czyta mi p?yty dodatku. P?yty mam oryginalne, nie u?ywane, zakupione wczoraj.(Mia?em ma?y k?opocik z plikiem d2music, ale ju? si? z nim upora?em). Wk?adam p?ytk? do no?nika i wszystko ok, autoodtwarzanie p?yty w??czone, w??czam gr? - gra nie dzia?a ;/

Co robi?(teraz robi? obraz p?yty, mo?e zadzia?a xd)

Reput

DjBobi

Active User
Reaction score
3
Odp: Diablo 2 Lord

Wymie? p?yt? na now?...
Albo zr?b reinstal...

Dolmet

Senior User
Reaction score
55

Mo?e tw?j dvd czy cd czy co tam masz jest ju? zar?ni?ty i nie radzi se z p?ytami?:p

Krecioo

Colorful!
Reaction score
67

Spr?buj zainstalowa? gr? u kogo? innego, je?li b?dzie to samo co u ciebie to znaczy, ?e to p?yta jest wadliwa i b?dziesz musia? i?? j? wymieni? (oczywi?cie je?li masz paragon). Natomiast je?li gra zadzia?a, to co? jest skopane na twoim komputerze. Nie powiem Ci co, bo mo?liwo?ci jest na prawd? du?o i nawet nie wiadomo czy w og?le da si? to jako? naprawi?.

Wilku1996

Advanced User
Reaction score
8

Spr?buj zainstalowa? gr? u kogo? innego, je?li b?dzie to samo co u ciebie to znaczy, ?e to p?yta jest wadliwa i b?dziesz musia? i?? j? wymieni? (oczywi?cie je?li masz paragon). Natomiast je?li gra zadzia?a, to co? jest skopane na twoim komputerze. Nie powiem Ci co, bo mo?liwo?ci jest na prawd? du?o i nawet nie wiadomo czy w og?le da si? to jako? naprawi?.
Je?eli u kogo? innego b?dzie dzia?a? to zobacz jeszcze jak?? inn? gr? i je?eli ta inna te? nie dzia?a to oddaj sprz?t do serwisu/kup nowy dvd/cd.

Status
Not open for further replies.