What's new

Didson - Patrioci!

Status
Not open for further replies.

Female

New User
Reaction score
0
Cze??!
Dzisiaj cholernie si? nudzi?em i postanowi?em nagra? kawa?ek (sw?j pierwszy) odno?nie patriotyzmu. Wszystko robione na zwyk?ym, domowym sprz?cie, druga zwrotka w 200% skopana i do dupy, ale chcia?bym co s?dzicie o takiej amatorce?

Regard's.

Mephisto

?asic
Reaction score
99
Odp: Didson - Patrioci!

Beat od Sinimy? ;>

Temat oklepany i strasznie zamulony, rym?w ma?o, jak nawijasz to robisz d?ugie przerwy mi?dzy poszczeg?lnymi s?owami, co te? daje niefajny efekt, no i w paru miejscach wypad?e? wyra?nie z bitu.

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

Bit chyba z Alvina i Wiewi?rek. Sinima robi chujowe bity. Przerzu? si? na 2Deepa, to jest kozak. Temat bardziej pod reggae, a nie pod taki rap. Na moim sprz?cichu.(Majku z biedry za piataka mam lekko lepsz? jako??, dodaj?c ?e mam d?wi?k?wk? z 2004). Tekst drugiej zwrotki mi si? podoba.
Btw. Czemu w ka?dym Twoim tekscie jest "Eden".?

Reaper7

User
Reaction score
1

Fluos, fluosem - liza? dupy i tak Ci nie b?d?.
W og?le nie s?ycha?, o czym ty nawijasz, a od tej melodii mnie krew zalewa.

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Gratuluje, drogi patrioto.
Art. 2 ust. 1. God?em Rzeczypospolitej Polskiej jest wizerunek or?a bia?ego ze z?ot? koron? na g?owie zwr?conej w prawo, z rozwini?tymi skrzyd?ami, z dziobem i szponami z?otymi, umieszczony w czerwonym polu tarczy.
A nie w lewo, jak ty tam powiedziales.
Ogolem lipa totalna, patriotyzm juz od dawna jest na wyginieciu, teraz to tylko bajka konserwatystow.
@down
Na historii tez tak mowisz? :d

Last edited:

Female

New User
Reaction score
0

Wiem, orze? patrzy si? na prawo, lecz my go widzimy, jak gapi si? w stron? lew?.

Mephisto

?asic
Reaction score
99

To ja mo?e zacytuj? VNM-a:

"pisz?: nie dawajcie rapu online
dop?ki rymy dobre nie beda stanowi?y tu rutyny
inaczej zrobicie sobie jaki? z dupy image"

To chyba m?wi samo przez si?.

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Sory, kurwa powstrzymam si? od komentarza co do twojego tracku ale mam jedno pytanie, jaki sens ma wystawianie swoich pierwszych nagra?, gdzie wokal jeszcze chujowy na forum o tibii? Chcesz by? hejtowany, czy mo?e chcesz zdoby? rzesz? wiernych wyznawc?w twego imienia? Dobra, jeden chuj. Popraw wokal bo jest za bardzo zmienny, chodzi dok?adniej o to, ?e w ka?dym twoim utworze jest ca?kiem inny. Mam wra?enie, jakbym ca?y czas s?ucha? kogo? innego.

Virtelio

Senior User
Reaction score
126

O bo?e, dlaczego ty takie robisz pauzy co wers? Zjebanie to brzmi. Love story dla mej Natalki <3

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Kompletna paranoja. Kawalek o zyciu typu "mam wyjebane na to co sie mowi o mnie i tak wam pokaze". Czy to czasem nie jest juz temat oklepany? xd
W dodatku ten bit jest straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie monotonny. I w dodatku zepsuty sample wokalu z oryginalnego utworu, ktory lubie.

I co to jest ta ostatnia minuta? Dodatek specjalny? xd

Freezer

User
Reaction score
1

Ten tw?j rap, to chyba jaka? fikcja. Jak s?ucha?em tych 2 nowych, to le?a?em na glebie - beka. "gnata co? tam tata" - zajebisty jeste?. Te twoje teksty s? tak chujowe, ?e nie potrafi? tego dok?adnie sprecyzowa?, bo si? nie da. Po prostu "minus niesko?czono??", to tw?j poziom. No i oczywi?cie na propsie post Rybola i Mefista moich przydupas?w ;**

Eldryzif

Advanced User
Reaction score
14

Uparte dupsko. ^^
Nie tworz muzyki, jezeli o niej nie masz pojecia.
Prosie bardzo - 1:11, ktory wskazuje na gowniany zreszta refren i dalej nawijasz przez poltora taktu. Reszta refrenow pusto, zadnego tekstu przez 8 taktow, jedynie co to jakis obcy wokal ze zmieniona wysokoscia sygnalu... zreszta taki konserwatywny rap jest najzajebiaszczy, bo smiechowo przez 4 + 5 minut jest. xd
@down
Niaf, niaf, niaf.

Last edited:

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Uparte dupsko. ^^
Nie tworz muzyki, jezeli o niej nie masz pojecia.
Prosie bardzo - 1:11, ktory wskazuje na gowniany zreszta refren i dalej nawijasz przez poltora taktu. Reszta refrenow pusto, zadnego tekstu przez 8 taktow, jedynie co to jakis obcy wokal ze zmieniona wysokoscia sygnalu... zreszta taki konserwatywny rap jest najzajebiaszczy, bo smiechowo przez 4 + 5 minut jest. xd
Pierdolenie o szopenie + hejtowanie te? jest ?miechowe, zi?. Ty kurwa pozw?l jemu decydowa? o tym czy b?dzie tworzy? t? muzyk? czy nie bo to chyba jednak do niego nale?y wyb?r, a je?li wtr?casz swoje pi?? groszy to r?b to z g?ow?.

Status
Not open for further replies.