What's new

dj blend

Status
Not open for further replies.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11
Witam przedstawiam wam nie jakiego Dj Blend :eek:ps:
na pocz?tek Club Mix !:D

A teraz CRAZY Music !:D

Sexy Music haha

Bombowy Mix Po tym mixie explodujemy !: D haha

De3tero

Advanced User
Reaction score
11
Odp: dj blend

Bo?e ch?opaku w paincie bym lepsz? muzyk? stworzy?.
?enada

"ch?opaczku" to nie moja winna ze jeste? ze wsi i s?uchasz disco polo ;) czy jak wy to tam nazywacie ;) po prostu jeste? wsiok albo sztywniak kt?ry nie umie bawi? si? przy takiej muzyce ;)
a co do tego twojego Painta :) to czekam na t? twoja muzyk? z painta ;)
nabijasz posty czy co ? bo nie rozumiem ? :) chcesz by? przez to fajniejszy ? czy co ?? pozdrawiam ?rodkowym palcem ;).

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

A jaka kurwa zabawa przy elektro jest? Skaczesz kurwa i machasz ?apami jak ten down.(nie ubli?aj?c chorym) Chujowe Ci powiem. Nie dawaj tutaj tego.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

A jaka kurwa zabawa przy elektro jest? Skaczesz kurwa i machasz ?apami jak ten down.(nie ubli?aj?c chorym) Chujowe Ci powiem. Nie dawaj tutaj tego.
nie chodzisz do klub?w albo na wi?ksze imprezy to nie wiesz jak si? ta?czy ;)

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Kurwa i kto si? odezwa?, ten kto kurwa szpanuje chujostwem na tibijskich forach. Pierdolnij si? w czo?o i przyjmij konstruktywn? krytyk? na klat?, bo sko?czysz kiepsko. Z mord? obit? pod klatk?, albo z kos? w brzuchu. Techno m?ot?w si? tutaj gnoi :<.
Masz zaledwie 16 lat i Ciebie by do klubu wpu?cili? Chyba idziesz popatrze? kurwa sobie na bramkarza. I pos?ucha? pod oknem.

Last edited:

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Kurwa i kto si? odezwa?, ten kto kurwa szpanuje chujostwem na tibijskich forach. Pierdolnij si? w czo?o i przyjmij konstruktywn? krytyk? na klat?, bo sko?czysz kiepsko. Z mord? obit? pod klatk?, albo z kos? w brzuchu. Techno m?ot?w si? tutaj gnoi :<.
Masz zaledwie 16 lat i Ciebie by do klubu wpu?cili? Chyba idziesz popatrze? kurwa sobie na bramkarza. I pos?ucha? pod oknem.
wida? jak cie matka i ojciec wychowa?i ;) kultury cz?owieku troch?...!
tak si? sk?ada ze do ka?dego klubu mnie wpuszczaj? ;) i nie mam ?adnych problem?w z wej?ciem ;) a co do tematu z obicem "mordy" nie bym by? taki pewien ;) RPK :) Kundlu ( takim j?zykiem si? pos?u?y?em)

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Do takich klub?w jak marvix? Dla gimnazjalist?w? Nikt mnie kultury nie b?dzie uczy? i mam wyjebane w Ciebie cz?owieku :D. To, ?e przeklinam, nie znaczy, ?e jestem niekulturalny. : D. Bo to ca?kiem dwie odr?bne sprawy. Wi?c prosz?, zostaw moj? kultur? w spokoju. A g?wna tutaj nie dodawaj.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Do takich klub?w jak marvix? Dla gimnazjalist?w? Nikt mnie kultury nie b?dzie uczy? i mam wyjebane w Ciebie cz?owieku :D. To, ?e przeklinam, nie znaczy, ?e jestem niekulturalny. : D. Bo to ca?kiem dwie odr?bne sprawy. Wi?c prosz?, zostaw moj? kultur? w spokoju. A g?wna tutaj nie dodawaj.
to nie udzielaj si? w tym temacie ;) bo widz? ze brak kultury z twojej strony jest i powiniene? to uszanowa? ;) a ze masz "wyjebane" na mnie to zostaw to dla siebie bo twoja opinia o mnie wogole nie interesuje ;) i nie mam zamiaru ?mieci? forum ;) wi?c zegnam ciebie i nie mam zamiaru z tob? pisa? publicznie jak masz jakie? spinki to zapraszam na pw. ;)

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Kurwa ja na tym forum zawsze spamowa?em i spamowa? b?d? ;d. A muzyk? masz chujow?.

Tryndemere

Active User
Reaction score
26

Nigdy nie lubi?em takiego hip hopu. Szczerze wole Fokusa, VNM'a .

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Bo?e ch?opaku w paincie bym lepsz? muzyk? stworzy?.
?enada

No to czekamy na twoj? nut? w paincie.
Napisa? mo?e ka?dy, wykona? gorzej.

Tryndemere said:

Lepiej i?? do klubu ni? siedzie? przed komputerem i spamowa? w Hyde Parku, chod? ?eby i?? do klubu to trzeba s?ucha? takiej muzyki w innym wypadku cz?sto takie wypady s? tylko po to ?eby si? najeba?.

Blend wkr?ci? mi si? jakie? 8 miesi?cy temu ; d ale obecnie jako? nie s?ucham.

Cynna

Senior User
Reaction score
107

wida? jak cie matka i ojciec wychowa?i kultury cz?owieku troch?...!
RPK Kundlu
Najs.

Ta muza dla mnie tez jest chujowa. A co do kawa?ka z RPK to po co go tutaj wrzuci?e?? Po zachowaniu wida? - frajer jeste? i chuj.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Najs.
Ta muza dla mnie tez jest chujowa. A co do kawa?ka z RPK to po co go tutaj wrzuci?e?? Po zachowaniu wida? - frajer jeste? i chuj.
widz? ze nie znasz znaczenia "Frajer" wstawi?em RPK nutk? bo chcia?em us?ysze? co tamten palant tez powie ze to g?wno ;)

Cynna

Senior User
Reaction score
107

widz? ze nie znasz znaczenia "Frajer"
A co to okre?lenie do ciebie nie pasuje?

Jak mu si? nie podoba to co ma napisa?, ze zajebiste?

@Topic
Ten teledysk na pierwszym filmiku jest chujowy, zreszt? jak i ca?a ta muzyka.

Last edited:

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

A co to okre?lenie do ciebie nie pasuje?
Jak mu si? nie podoba to co ma napisa?, ze zajebiste?
znaczenie s?owa frajer - czyli kto? si? rozjeba? na kogo? innego (sprzedaje innych) a czy ja si? sprzedaje ? g?wno wiecie ;) nie znacie mnie ;) i mam na was ci??ko Wyj*****

Cynna

Senior User
Reaction score
107

"Frajer to frajer, wi?c zostaniesz frajerem". A my mamy na ciebie lekko wyjebane i wypierdalaj.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Prosz? o zamkni?cie tematu
Pow?d:
nabijanie post?w hejter?w kt?rzy napinaj? si?.

Bounty Hunter

Active User
Reaction score
22

Ale chujnia, omg, we? ty cz?owieku nie bierz si? za muzyk?, a co do tych "imprez" w klubach
to pozdrawiam.
Pojed? na Jarocin/Woodstock albo jaki? inny koncert rock/metal to pogadamy jak si? bawi ;).

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

Ale chujnia, omg, we? ty cz?owieku nie bierz si? za muzyk?, a co do tych "imprez" w klubach
to pozdrawiam.
Pojed? na Jarocin/Woodstock albo jaki? inny koncert rock/metal to pogadamy jak si? bawi ;).

szanuje to ze lubisz Rock/metal
ale mnie to nie kr?ci wole i?? ze znajomymi do klubu wypi? pota?czy? i koniec ;)

Status
Not open for further replies.