• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Tibia kiedys to by?o moje ?ycie ale jak przesta?em gra? na jaki? czas to moje ?ycie wr?ci?o do normy. Teram zn?w gram ale to teraz dla mnie tylko zabawa :D

Tibia to po prostu gra przy kt?rej mo?na mi?o i przyjemnie sp?dzi? czas... Cho? niekt?rzy uwa?aj? ?e nie warto traci? czasu na t? gr?, to ja bardzo sobie j? ceni?...

Ja zacz??em gra?, poniewa? wszystkie ch?opaki z mojej klasy grali w ten, wtedy dla mnie, shit. W ko?cu zacz??em i na 2 lvlu rozdawa?em 1 lvlowcom hand axe i t? tak? niebiesk? kurtk? (t?, co babka dostaje na start) xD . Potem zacz??em expi?, porobi?em i pousuwa?em par? postaci i stworzy?em moj? pierwsz? powa?n? posta? – Varanora. Obecnie gram moim rycerzem (Mandene Laulard – 34 lvl, a Varanor [MS] 32 chyba). Tibia do dzi? jest dla mnie uzupe?nieniem czasu i raczej rzadko gram w ni? ”r?cznie”. Raczej ustawiam bota, w??czam Carom 3D, gram w billarda i czasem lec? do depo wp?aci? kas?. ;P

Tibia dla mnie jest i by?a zawsze gr?. Nidgy mnie nie wci?gn??a, i nie wci?gnie. Lubi? sobie pogra? bo nic innego nie mam do roboty.
Nie siedz? do trzeciej czy pies wie kt?rej godziny przy tej grze bo to tylko strata czasu.
Nawet po 1h grania w Tibi? zaczyna ona mi si? nudzi?.

ahh, kiedy? tibia to by?o moje ca?e ?ycie, najpierw m?j wspania?y elitarny rycerz (:*), niestety hack, przerwa a? do tibii 7.9 (knightem gra?em do 7.6). Potem m?j elder druid. Teraz nie gram, mam 4 lvl, zaloguje, wbije ze 100 expa i wychodz?, nudzi mi si? tibia ju?. Nie mam co ju? w niej robic.

Dla mnie Tibia jest zwyk?? gr?, w kt?rej mog? dobrze si? bawi? oraz pogada? z przyjaci??mi. Gram od 1,5 - 2 godz. dziennie, i mam czas na wszystko ; )

Ja niezabardzo pami?tam jak to ze mn? by?o ... pami?tam tylko ?e koledzy ci?gle namawiali mnie " Graj graj to super gra m?wie ci". Jeden kolega nawet da? mi postac ?ebym sobie popyka?. I Tak wi?c zacz??em grac. Koledzy zawsze gadali co? o jakich? tempest rodach niewiedzia?em o co w og?le chodzi, ale teraz jest ju? inaczej ..., czasem popykam na RL , czasem popekuje sie z noobkami na otsach. Po pewnym czasie gry tibia wci?gne?a mnie do stopniu na?ogu nie chcia?em chodzic do szko?y. Teraz traktuje to jak zabaw?, jak padne czasem si? lekko wkurze ale to nic po kilku min przechodzi :)

no

no

Ja gram w tibie od 4 lat z przerwami :P
I nadal gram raz rl raz ots ale zawsze tibia nie otacza zawsze robie cos zwiazanego z tibia i tibia dla mnie jest jednym z wielu hobby.
Kiedy wbijam na maina i zaczynam skillowac dojade do skilli 70 moge zaczac grac i jestem dumny z mojej postaci ;)
I to mi sie podoba w tibi ze co chwila rywalizuje z nowymi graczami.

Ja gram poniewa? mi si? ona potoba i mo?na pogada? z kolegami poznawa? innych.Jesto ona dla mnie po prostu zwyk?? gr? w kt?r? moge se pogra?

Ja tam gram dla zabicia czasu :) Lubie poskillowac poexpic czasem jakis quescik sie wykona,do tego mozna poznac fajnych ludzi :rolleyes: To tylko gra jak kazda inna :cool:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom