• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
W tibie gram z nud?w lubi? sobie pogada? z kumplami zrobi? jaki? ma?y wypad np. pk albo huncik poprostu gram gdy mam czas wolny.

Gram w tibie i bronie ja krzeslem ostatnio mama mi prad wylaczyla to jej podciolem noge jak wychodzila z kuchni i mialem kare na komputer 2 dni

?adnie tak podcina? mame co Bufin??? <haha>
ja gram w tibie w wannie i mowie mamie ze sie kompie xDDDDD
od niedawna bo mnie matka nakry?a na graniu w tibie w pokoju a krzes?a akurat obecnie nie posiadam ;(

o czlowieku mamy na srane w bani ale seryjnie matke podciolem i mowilem boom headshot ! lezysz s.u.k.o ! hunted 4ever ;P a potem by?a ta kara :-(

?eby nie by?o to wy?ej wyda?y?o si? naprawd? matka mi wy?aczy?a pr?d kiedy huncilem 3 dni i juz mnie oczy bolaly a zachwile jak wyszla z kuchni podstawilem jej noge i powiedzialem ze to za tibie wiec mi tutaj nie dawaj warna Frox ;->

Widze ze na nowym tibia.net.pl wida? wi?cej warn?w niz ludzi z reputkami

Anvil nie mia?e? si? do czego przyczepi? i da?e? mi warna za to ?e wyja?ni?em spraw? i przepraszam za double posta i by?bym wdzi?czny gdy by? usuno? tego warna

Ostatnia edycja:
W tibie gram dla przyjemno?ci pogada? z kumplami, que?cik wype?nic. Nie jestem na?ogowym graczem. Rz?ci?em tibie bo wkurza mnie to, ?e hackuj? postacie. To wbij? troch? levela i hack a rk du?o nie pomoze bo zmieni na te kilka dni e-mail padnie z 20 razy i level spada w d?? :mad:. Teraz powr?ci?em do tibi i znowu gram. Shackuj? mnie? Trudno ale i tak si? nie za?amie bo to tylko gra :).

Kiedy? w Tibie gra?em tylko by zabi? czas. Od kiedy zacz??em gra? na Rookgaardzie (czyt. zosta?em Rookstayerem) gra sta?a si? przyjemno?ci?. Nie expie ?eby przegoni? koleg?w z lvl'em itp po prostu dobrze si? bawi?.

W tibie gram dla zabicia czasu , po?ow? mojego czasu sp?dzam na tym forum jakie? 40%. i 60% w tibi. My?l? ,?e w tibie gram tak?e dla zabawy.

Kiedy? gra?em w tibi? jak tylko mia?em wolny czas,gra bardzo wci?ga?a by?a dos?ownie jak narkotyk,nie mog?em si? oderwa? od komputera,ale po jakim? czasie gry zacze?y si? k?opoty gorsze oceny itp niektuzi wi?dz? oco chodzi bo pewnie nie jeden mia? z tym problem ale wszystko si? zmieni?o gdy w moje ?yczie wkroczyli znajomi :)
Teraz w tibi? gram poprostu jak mnie najdzie ochota,raczej na ots.:):)

Ja gram w tibi? dlatego bo mni? przyci?gne?a jak magnes xD
Chcia?em przesta? gra? i w inne gry gra?em ale z ?adna gra nie pokona Tibji
gdzie? od 7:30 do 12:00 jestem na forum lub robie mape do otsa mojego xD A reszta dnia to gram i gram na zajebiaszczym-ots.servegame.com 111111/tibia xD To mni? wci?gne?o na amen a oceny z 5 na 3 lub 2 zesz?y xD

Na szcz??cie zda?em xD

Ja w Tibi? gram dla przyjemno?ci.
By?em w 5 klasie podstaw?wki uzale?niony od Tibii, ale komputer si? pops??, a rodzice nie dali mi go do naprawy. :P
Musia?em przebole?, ale teraz gram sobie normalnie i mnie nie uzale?nia bo nie raz wr?cz nudzi.

Gram

Gram

Gram w sumie po to by m?czy? nobk?w, relaksowa? sie, pogada? ze znajomymi i popatrze? na dzie?o innego cz?owieka co to napisa? ten diabelski program:D

Ja gram teraz po to, aby pkowa?.
Poprostu nie mam z kim gra?, kiedy? gra?em z kumplami. Pami?tam jeszcze te czasy, zawsze, gdy wracali?my ze szko?y siadalismy przed komputerem i grali?my.

Ostatnia edycja:
ja gram bo lubi? a tibie ca? czas ulepszaj?.ale trzeba uwa?a? ?eby tibia za bardzo nie wci?gn??a...m?j kumpel bym bardzo fajnym koleg? a kiedy poleci?em mu tibie i zrobi?em mu konto gra? przez jaki? czas jak przyzwoity gracz a potem tibia go tak wci?gn??a ?e zacz?? kra?? itemy a nawet postacie,wy?miewa? si? z ludzi z mniejszym lvl...

nikomu tego nie ?ycz?

POZDRO

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom