• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Odp: Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Ja gram w Tibie tylko dlatego ze czesto sie nudze... i poprostu zabijam czas... Nie ukrywam tez ze ci?gnie mnie zeby wbic 100 xP xD

Tibia dla mnie jest po prostu gr? ; )
Chodzisz prostok?tem, zabijasz kwadraty ;>

Kiedy? gra?em jak Drexav 10h++ dziennie a teraz 3-4h ; ]

Gram bo lubi? :) P?ki Tibia jeszcze mi si? nie nudzi idzie pogra? z 3-8h dziennie :D ale jak ju? si? znudzi mog? przesta? gra? przez d?ugo :P I tak potem wracam do niej ....

rzeczywi?cie.. Tibia wci?ga, ale wg. mnie lepiej nie przesadza? je?li mamy wpa?? w na??g ;/ a trudno nie jest.. Tibia si? zmieni?a, bo teraz coraz wi?cej noob?w zaczyna gra?, z?odziei , haker?w itp. Je?li nie chcecie popa?? w na?ogi lub co? w tym stylu to szczeg?lnie nie polecam. Ja spotka?em si? z przypadkami, ?e kolesie nie przechodzili szk?? przez tibie i co si? teraz z nimi dzieje? Tibia im si? znudzi?a, a kolejny rok szkolny trzeba odrobi? zn?w..
Tibia to na??g wi?c nie graj w ni? cz?sto mimo swoim pokusom.

Ostatnia edycja:

Czym tibia jest dla mnie..Mo?na powiedzie? ?e ?rodkiem na odpr??enie pogadanie z kumplami i takie tam.Nad gr? panuje ca?kowicie lecz by? taki okres kiedy gra?em maniakowo lecz jak ka?dy wie z biegiem czasu to mija teraz zajmuj? si? projektem w?asnego ots i wszytko idzie po moich planach mam przyjaci?? ?yje aktywnie po prostu korzystam z ?ycia i wam te? radze wychodzi? razem z przyjaci??mi na imprezy ustawki itp.Mo?na gra? ale z umiarem na 1 plan rl ?ycie 2 plan Tibia

@up
n/c ;p

@topic
hm, ja kiedy? w tibi? gra?am na?ogowo ;P przez co si? z nauk? w sql opu?ci?am, zaniedba?am znajomo?ci w rl life itd...
Lecz tibia - tak jak wszystko - ma swoje plusy i minusy... pozna?o si? nowych i ciekawych ludzi ^.^ og?lnie nie narzekam, na to co kiedy? by?o.. Byli i tacy, naprawd? zajefajni ludzie, kt?rzy przestali gra?, kontaktu z nimi nie ma i tylko pozostaj? pami?tk? po nich wspomnienia i screeny.. Ech, no c?? ;p

A ja, obecnie w tibi? nie gram [przez m?j rox komputer -.-], a jak ju? to na otsach dla zabicia nudy ;p a rl tibia znudzi?a mi si? ju? [niestety ;p] czasem tylko wchodz?, ?eby ze starymi znajomymi pogada?.. no i uwa?am, ?e jest dobrze tak jak jest.. By? mo?e jeszcze kiedy? wr?c? do tej gry, ale na pewno ju? nie b?d? ca?ymi dniami gra?a - jak to kiedy? by?o ;P

Tibia jest dla mnie rozrywk?. Chocia? gdybym mia? cz?stszy dost?p do neta, pewnie bym si? uzale?ni? i zawali? sobie i tak ju? lekko podpsute ?ycie. Dzi?kowa? Bogu za matczyn? fobi? antykomputerow?.

Tibia jest na?ogiem, ka?dy kto m?wi ?e gra dla znajomych, to k?amca. Wiem z w?asnego do?wiadczenia, ?e to g?wno strasznie wci?ga. Niekt?re dzieci wol? tibie od w?asnej matki. Sam zostane pewnie zdrowo obiechany za to ?e nazwa?em tego mmorpg g?wnem... Ale mimo wszystko gram w to, lecz nie boje si? przyzna? do uzale?nienia.

Tibia jest na?ogiem, ka?dy kto m?wi ?e gra dla znajomych, to k?amca. Wiem z w?asnego do?wiadczenia, ?e to g?wno strasznie wci?ga. Niekt?re dzieci wol? tibie od w?asnej matki. Sam zostane pewnie zdrowo obiechany za to ?e nazwa?em tego mmorpg g?wnem... Ale mimo wszystko gram w to, lecz nie boje si? przyzna? do uzale?nienia.

Uzaleznienie wiem co to znaczy bo sam mialem czasy kiedy bylem uzalezniony od tej gry... :/ nerwy mi puszczaly i wogole ale wiec ze jezeli bedziesz bardzo chcial to napewno oderwiesz sie od tibi i bedziesz mial spokoj :) ja zawsze lubialem pograc dlugo w tibie... mialem komputer wolny cala noc to potrafilem grac do 4 rano chociaz na 8 mialem do szkoly... gralem bo mnie wciagalo.. wtedy widzialem w tym radoche ale teraz sie dziwie co ja wtedy robilem?;/
Teraz juz niegram w tibie... ;| bynajmniej mialem przerwe bo mialem tego dosyc... zajolem sie specjalnie czym innym zeby mnie juz tak nieciagnelo do tibi.. chodzilem grac w pilke , itd. wkoncu juz wogole mnie nie ciagnelo do tibi... przestalem grac... nawet jak mialem wolny komputer to weszlem na plemiona i juz mi sie nudzilo bo niebylo co robic jak tibi niebylo... wkoncu zainstalowalem sobie Quake III zeby na internecie pograc na rail server... w quake gralem zamiast w tibie... potem mowie soobie zagram w tibie ale napewno nie dluzej niz godzine... i tak bylo.. potrafilem pograc 30 minut na war ots zeby dla zabawy kogos pozabijac... i potem zaczolem gre na rl tibi ale i tak juz ja wlasnie zaprzestalem choc mam 2 dobre postacie i wszystko jest okej ale mam dosyc tej tibi... to tylko zle wplywa na psyhike i sami sie o tym przekonacie ;)

W Tibie gram dla rozrywki. Wci?ga mnie jej fabu?a gra sie nigdy nie nudzi. Chocia? kiedy? by?em od niej uzale?niony ale to by?y dzieci?ce lata a teraz gram 4fun mam czas usi?d? nie mam nie usi?d?. Mam ochot? osi?d? nie mam nie usi?d?. Wole i?? na osiedle i kogo? zaczepi? niz cz?sto gra? w Tobie i zosta? Ciot?... bo jak bym gra? to pewnie by tak by?o a tak lepsze wra?enia ;D

Gram w tibi? kiedy si? nudz? .Tibia jest dla mnie rozrywk? , kt?ra czasem potrafi wci?gn?? na pare godzin :p

Dla mnie tibia jest jak to ju? kto? powiedzia? ''tibia jest jedynie uzupe?nieniem wolnego czasu'' gram w chwilach wolnych kiedy si? nudz? ...xD a nie jak co niekturzy po kilka godzin dziennie..to jest chore ...pozdro

Gram w tibie bo jest fajna i ma fajny klimat (cho? ju? nie tak fajny jak kiedy?)

ja nie gram zaczesto w tibie wole pograc w pilke z kumplami albo cos w tym stylu gram w tibie jakies 2 godziny dziennie

Czym dla mnie tibia jest, tak?
Hmm... Zaczne od tego ,?e tibia jest dla mnie gr? w kturej moge si? troche rozerwa?. C?? jest to na?ug, przez to si? traci czas, itd. Ostatnimi czasy nie wiem czy by sko?czy? z t? gr?, czy nie? Wko?cu za nie d?ugo jest nauka, a w tamtym roku nic si? nie uczy?em (only tibia) no i troche w dupe dosta?em bo sp?dza?em na tibie ok. 5h dziennie w dni z nauk?, a w dni wolne to ok. 6-8h. No i starzy mi kompa zabrali. -.-
Zreszt? tak jak kolega Up, teraz wole sobie pogra? w pi?ke, siatke lub porozmawia? z przyjaci??mi. To jest o wiele lepsze. :)

To jest na?ug!!
Tym jest dla mnie tibia.

Ko?czcie z t? gr?!!

Ostatnia edycja:

Gram w tibie tylko i wy??cznie dla rozrywki. Nie jest to dla mnie na??g. W szkole oceny nie spad?y. Gram w granicach rozs?dku zdobywaj?c level bez wi?kszych stres?w, poznaj?c ludzi. Gram w ten spos?b od 3 lat i nie popad?em w na??g. Wszystko zale?y od naszej osobowo?ci/si?y woli.

Pozdrawiam
Herun

Tibia jest jak narkotyk uzaleznie,niewyobrazam sobie dnia bez tej gierki gram poniewaz chce byc kims i miec duzy level.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom