• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Odp: Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Ogolnie rzecz biorac tibia jest nalogiem. Wciaga osoby w roznym wieku, a granie z kolegami jeszcze bardziej uzaleznia. Ja osobiscie jestem uzalezniony moze nie tak bardzo ale jestem xP. Tibia Nie jest mojim "zyciem" tibia jest gra MMORPG i tylko i wylacznie wciaga!. Kazdy chyba wie ze nudne jest ciagle expienie/skillowanie.Wiele Razy probowalem sie od niej odciagnac, niestety nie udawalo mi sie ;(

Og?lnie Tibia to kozacka giera :D Nim zacz??em gra? my?la?em ?e w Tibie graj? same :D blade,brzydkie,lapsowate cioty kt?rych ?wiat nie chce...Ale jak spr?bowa?em to uzna?em ?e Tibia to sens ?ycia :o i gra?em,gra?em poznawa?em ludzi normalnych ogarni?tych kt?rzy graj? w pi?k? i chodz? na si?ke itp.Teraz og?lnie wole kumpli z Tibi,kocham ?ycie Tibijskie i rozpierdalanie Noob?w...I to mi si? w niej podaoba:D

POZDRO ALL...:D

OEMGIE! Bro? mnie Bo?e od takich ludzi ;o

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Moja gra wygl?da tak - ustawiam bota na skille a sam gram na jakim? OTS'ie :)

Wi?c czysta rozrywka.

Tibia dla mnie jest jak narkotyk uzaleznie,niewyobrazam sobie dnia bez tej gierki gram poniewaz chce byc kims i miec duzy level.

Jak mozna nie grac w Tibie? nie wyobrazam sobie siedziec na kompie i nie grac w tibie ;/

Tibia .. mhmmh. .. zabicie wolnego czasu , r?wnie? troch? wci?ga ale dla mnie nie jest narkotykiem , po prostu gra dla zabawy bicia levela stawania si? lepszym w tej grze.

Pozdrawiam

Wed?ug mnie tibia jest tylko gr? co prawda tak?, kt?ra mnie wci?gn??a jak ?adna inne, ale to nie zmienia faktu ?e to tylko gra. Nie po?wi?ca?em si?, graj?c po nocy ?eby zarobi? 812gp na rotwormach. Uwa?am ze ci co graja po nocach i wydaj? monotonnie pieni?dze na PACCa, po prostu si? od niej uzale?nili.

Dla mnie tibia by?a po prostu gr?, nie jest dla mnie jakim? wzorcem gra?em w ni? bo mi si? nudzi?o, nie chcia?o mi si? w nic innego ju? gra? wi?c gra?em w ni? i tyle co si? tutaj du?o rozpisywa?.

W tibie gram od dawna. Kiedy? bez tibi ?y? nie mog?em. Obecnie gram poniewarz tibia sprawia mi przyjemno??, zabija nudne chwile. Mam nadziej? ?e kiedy? z tym sko?cz?, gram ju? ponad 3 lata i nie mog? jej "?uci?" Cho? uda?o mi si? ograniczy? czas ktory poswi?cam grze ; p

Ja gram w tibie od 6 miesi?cy. W OTSach siedz? 3 miesi?ce. Gram w ni? poniewa? nudz? si?.

Czasem wejd? troch? porobi? runki z nud?w xD Ale tibia to ju? prawie przesz?o?? ;] Kiedy? to by?o co? ...

Wi?c jak gram w tibie dla przyjemno?ci i poznawania nowych koleg?w i kole?anek. Nie rozumiem ludzi, kt?rzy siedz? 24h na komputerze i graj? w zwyk?? gr?.

Ja w tibie gram od 2lat i narazie mi si? nie nudzi mo?e czasami :)
Jednak nie jestem jeszcze uzale?niony gram g?ra 2-3 godziny dziennie.

Ja Tam Popierdalam Bo Mam Full Barbarbarian out I Kumpli Gram W Ni? z :S mmm 15-16h Na Dob? Ale Teraz Ko?cz? Si? Wakacje I Mi Si? Znudzi?o,Zdoby?em Sw?j Cel -|> Full Outfiit i Ju? Na Razie Nie Gram Wole Pracowa? Nad Nowym Projektem Ots :)

Tibia jest dla mnie NICZYM po Up'data 8.10-8.22.

Tibia by?a dla mnie wszystkim W protoko?ach 7.6-8.0. By?em no Life w tych czasach wyexpi?em 109 EK ale jak zobaczy?em Up'data 8.10 to "niby" zr?wnanie postaci mnie dobi?o Druid nie do pokonania, wog?le Knight teraz sta? si? niczym dlatego go Zsella?em na allegro.pl teraz Pykam troche na otsach jak mi si? nudzi.

Pozdro
Bandtito.

Hmm . . .
Gram w tibie bo sie w nia wciagnolem i poprostu gdy wejde na kompa to tak czy tak cos zrobie co bedzie zwiazanego z tibia :PP
Chyba sie wciagnolem w nia za bardzo ;)

Ja tam jak wbije jaki? lvl nudzi mi si? tibia na par? dni lub tygodni i znowu zaczynam gra? xd przed sql i po sql prawie caly czas gram:Pi te? si? wci?g?em xD

W tibi? gram ju? 2 lata najwi?kszy osi?g to 110 EK na Guardi ale nie my?lcie ?e gra?em 10+h dziennie
1. Nie wytrzyma? bym tyle
2. Nie jestem uzale?niony
3. to tylko gra i w ka?dej chwili mo?na j? sko?czy? lub zacz?? od pocz?tku

Obecnie Na RL gram tylko wtedy gdy mnie jacy? koledzy poprosz? ?ebym co? pobloka? albo tylko z nud?w stoj? przed dp i rozmawiam z lud?mi

Tibia dla mnie jeszcze z p??tora roku temu byla calym zyciem a teraz za przeproszeniem wyjeb**** mam w ni? jedyne co mnie teraz interesuje to siedzienie na forum... i pomagania innym lub.. robienie MAP - OTS :)
Pozdrawiam Crost ;)

Witam,Na real tibi gralem jakis rok,teraz bawie sie w ots.
Czym dla mnie jest tiba ;
1.Przygoda
2.Nowi przyjaciele
3.niezapomniane chwile z nowymi potworkami do zabicia
Wada Rtibi jest to ze w pare minut mozesz stracic caly dorobek cieszkiej pracy jak cie HAKNA,mi juz zabrali w ten sposub 2 postacie.W OTS bawie sie od 6 miesiecy mam fajna mapke i silnik tylko sam wszystkiego nie umiem robic do konca.NO i tyle co wiarze sie z Tibia.
A i jeszcze najwarzniejsze ZYCIE NA TIBI SIE NIE KONCZY (znam przypadek odebrania sobie zycia przez nia) dlatego powtazam kazdemu TIBIA TO TYLKO PRZYGODA I ZABAWA!!!!!:cool:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom