• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Odp: Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Tibia dla mnie jest czyms w rodzaju ucieczki od swiata. Rozerwac sie na "chwile" XDD zeby zapomniec o wszystkim i se pograc. Taka rozrywka dl;a mnie. Juz sie przyzwyczailem do tego :P

Nie wiem czemu ale lubie w to gra? ale exp exp exp... . Dziwie si?, ?e mam tak? dobr? ?redni? w szkole jak gram 6-7h :) 4.90 chyba nie taka z?a nied?ugo postaram si? przesta? gra? i sprzeda? posta?. Teraz wole ustawi? bota na te 10h :D i mie? to zg?owy... sami wiecie 87 Ek na dragon lairze :D
pojawia si? jakies okienko na p?? sekundy i znika :(
niewiem co z tym zrobi? pom??cie !!!
Zg?o? to do "Pomoc z Tibi?" i po drugie z?y dzia? ;)

Ostatnia edycja:

Tibia niejest dlamnie calym zyciem. Lecz gdy sie nudze lubie wnia se pograc gdyz Podoba mi sie ta gra a dla ludzi ktozy pisza tibia ma zje.... grafike to ja wole grafike 2D od 3D. Gry 3D online mi sie niepodobaja

Tibia to tylko dodatek do zycia ale niestety bardzo fajny ;p niekiedy wrecz uzaleznia jak papierosy czy alkohol ;) naszczescie nie naleze do tych uzaleznionych osob ;)

Pzdr

Tibia nie jest ca?ym moim ?yciem. Gram w wolnych chwilach , a mam ich starsznie ma?o ostatnimi czasu. Najwieksz? moje osi?gniecie to 86 EK i pozatym kilka innych char?w typu 30 - 40 lvl. Obecie zajmuj? sie OTSami ( programistyka , mapperstwo , grafika , web ) itp. Oczywi?cie te? cz?sto siedze na tnet.pl poniewa? lubi? pomaga? innym. ;)
Pozdrawiam , Koybi.

Dlaczego gram w tibi??Dobre pytanie.
Kiedy? moi koledzy namuwili mnie dzi?ki nim w to gram.Osobi?cie bym nie gra? w tibie ale jako? tak wysz?o ?e gram do tej pory :).

Hmm :D mo?e grafika? raczej chyba tak, ale mo?na pozna? r?wnie? fajnych znajomych.

Dla mnie tibia jest ju? niczym.. Posta? kt?r? mia?em od 2003 roku jest ju? w r?kach innego gracza.. Straci?em prawie 1,5kk + czas po?wi?cony na gre, znajomych, gildie, szacunek innych graczy gdy? posta? jest do?? znana na serwerze..

Teraz tylko projekt OTS.

Ja gram tylko w wolnym czasie. Kiedy nudzi mi sie skilowanie czy te? expienie na rl tibii... to wbijam na otsy:D jednak to tez szybko sie nudzi... i wtedy wracam do rl i tak w k??ko.

tibia to kiedys byla jedna zecz ktora robilem teraz tez ale ja gram na ots:D

W sumie...Tibia dla mnie to zabawa nie jak dla niekturych ca?e ?ycie....By? filmik na youtube.pl jak typek rozjebal klawiature i mame krzeslem napier***** bo mu neta odciela...To juz trza byc pojebanym prawda?

ja ostatnio niegram w tibie bo niemam jak ;/
mam linuxa i niedzia?a tibia ...
pojawia si? jakies okienko na p?? sekundy i znika :(
niewiem co z tym zrobi? pom??cie !!!

hmmm gralem w tibie z 6 lat mialem i male i wielkie lvle mialem tez hacki i super przezycia z kumplami ale........... od pol roku mi sie znudzila gralem tak o bo kumple grali ale teraz tak maskrycznie mi sie nie chce ,,,,,,, przestalem grac nie gram ponad miesiaca i sczerze juz sie powoli zapomina o tej gierce hehe usunolem all zwiazane z tibia na kompie noi skonczylem z nia kto wie moze powroce za rok moze dwa........pamietam pare lat temu jak jeszcze chodzilem do gimnazjum tibia to bylo moje zycie w 1 klasie gim prawie bylem niesklafisykowany z pary przedmiotow bo zamiast do szkoly to z kumplami do cafejki internetowej w tibie grac..... potem niby po szkole do domu i do 3 w nocy dalej w tibie nie wiem jak ja moglem byc taki glupi nie myslalem o niczym innym tylko o tibi zawsze z kumplami spotykalismy sie na lawce na osiedlu i zamiast gadac o laskach czy plotkowac na kogos tak jak to zwykle bywa w mlodym wieku to my tylko o tibi < sake wbiles lvl? NO dzisiaj wbijal 130 !!> i tylko tibia nam w glowie a odechcialo mi sie w tibie grac nie przez to ze tibia nudna czy cos ale przez to tez w 50% ale kiedys gralem na secura chyba sie tak swiat nazywa mialem 40 knighta to swiat non pvp i razem z kumplem expilismy na dc slimy.ghule.roty.humany itp 1 pietro i zaczol nam jakis 70 ek bocic na dc wszystko wybijal procz slimow probowalismy go jakos trapowac slimami rozne sposoby tylko zeby padl i sie nie udalo za duzy lvl mial.......wrescie wkurzylismy sie zaczelismy pisac raporty do gma minelo 15 minut gm nie odpisuje minelo 1h nadal nic kumpel sie wkurwil i na trade napisal co to kurwa ma byc piszemy raporty a gmow nie ma ja pierdole...i nagle patrze przychodzi do nas gm ...i dal mojemu kumplowi bana za to ze obrazil gma na trade i pisal po polsku! a do raportow? nie odpisywal moj kumpel najlepszy z RL jak i z tej zjebanej gry dostal bana 3 juz i delate account!!dlatego przestalem grac w tibie... to nie ta tibia 7.6 czy 7.1 czy nawet 6.9 co kiedys teraz jest inna tibia ,.... glupsza nudniejsza... i co kazdy krok chodza ludzie ktorzy oszukuja bo boca calymi dniami a potem male dzieci 10 letnie co graja w tibie sie podniecaja ze lord paulstinha najwyzysz lvl!

gm maja swoja prace ale nie chce im sie botow banowac zadko trafia sie uczciwy gm co to mialo byc? pisalismy raporty i kumpel napisal na trade po polsku gm do nas przyszedl kumpel dostal bana a do raportu sie nie odzywal?
Teraz gram sobie nie w tibie tylko w pare gier counter stirke archlord czy takie gry ktore maja jakis sens ktore sie przechodzi tymu gothic czy cos
ale mam czas i na nauke i nie labuje i gram w gierki i gram w pileczke z kumplami i chodze na treningi hikeja noi co najwazniejsze poznalem dziewczyne ktora szanuje... a jak bym gral w tibie to jak by ja poznal? siedziac 24/7 na kompie?

bardzo przepraszam ze sie tak rozpisalem ale.. denerwuje mnie ta gra i mam nadzieje ze nigdy w nia nie bede gral to tyle
pozdrawiam wszystkich tych ktorzy skonczyli z tym nalogiem

zegnam wszystkich tibijczykow :/

Ostatnia edycja:

Ja gram w tibie bo poprostu mi si? podoba. Ale najbardziej lubi? ots'y z du?ym expem:D:D

Tibia

Tibia

Ja gram w tibie 6 lat... bo mi sie podoba na rl gralem duzo. Teraz zajmuje sie robieniem ots (Skrypterem i mapperem).

Ja gram w Tibie bo mi sie podoba.Ale wole OTS'y
Lecz teraz nie moge bo mam straszne lagi i nie wiem dlaczego

Dla mnie Tibia jest takim ma?ym uzaleznieniem poniewa? zawsze gdy znajde chwile wolnego czasu lub zalacze komputer odrazu musze sie logowa?. Nawet moge siedziec w dp ale musze byc zalogowany. Niewiem moze to jakas manie wewn?tszna hehe. Tata ciagle mi powtarze ze jestem maniakiem ale ja wiem swoje i moim zdaniem niejestem :p. Raz tata wylaczyl mi internet to sobie zalaczylem ots xD w ko?cu rodzine sie przyzwyczaili do mojego afkowanie w dp :rolleyes:

PS
S?yszeliscie rozmowe na vencie kolesi kt?rzy zabili swojego rl'a i koles stracil skills ?

Wpiszcie sobie w wrzuta "juvin ded"

Co do tego az takim maniakiem niejestem :P Milego s?uchania

Pozdro

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom