• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Odp: Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Na wst?pie powiem ?e nie kumam ludzi kt?rzy pisz? i m?wi? Tibia to g?wno , Tibia to shit itp.
A wszystko to przez to ?e ludzie nie grali nigdy i us?yszeli od kogo? ?e m?wi? "Tibia to g?wno"
To zaraz ka?dy zaczyna? gada? tak a w og?le nie gra? lub tak?e nie lubi takich gierek , w moim przypadku tak samo by?o wiec wiem czemu tak m?wi? ja te? m?wi?em Tibia to shit itd

A jak kumpel zaproponowa? granie to jako? mi si? gra spodoba?a i od tamtej pory gram :P

Kiedy czas mam to gram a czas ci?gle mam wiec b?d? gra? ile si? w komputerze mam ambicje wysok? jak ?e chc? mie? level numer 100.

A ci co nie kumaj? to nie skumaj? bo Wszyscy koledzy ze wszystkich stron , tibia to nasz wsp?lny drugi dom :)

Ostatnia edycja:

Tibia to dla mnie:
po 1. Zabawa, nie mam co robi? to pogram na jakim? ots'ie
Gdy mam wi?cej wolnego czasu to na realu.

po 2. interes, sprzedaje konta na allegro i mam z tego spory zysk (sprzedaje 10 lvle wyskilowane do 65-70 club/sword/axe i sprzedaje hurtowo ;})

Gram w Tibie bo ma niepowtarzalny klimat :] ?adna gra taka nie jest:]
Bardzo lubie gra? na rl, oczywi?cie jak jest pacc :D

pozdrawiam szeryfosw :D :D

Dlaczego gram w tibi??
1.Mo?na pozna? wiele fajnych os?b ;p
2.Mo?na troch? pozna? ang. ;p
3.Fajnie si? sp?dza czas ^^
Czym ona dla mnie jest?
Zabaw? ;] Nigdy si? od niej nie uzale?ni?em i nie uzale?ni? ;]
Nie siedz? prz niej jak niekt?rzy po 5-6 h tylko jakie? 2-3h ;]
Zazwyczaj na rl czasami na ots ;p
Jak wspomnia? pan up fajny jest w niej klimat xD

Pozdrawiam,
Bartke.​

hmmm gralem w tibie z 6 lat mialem i male i wielkie lvle mialem tez hacki i super przezycia z kumplami ale........... od pol roku mi sie znudzila gralem tak o bo kumple grali ale teraz tak maskrycznie mi sie nie chce ,,,,,,, przestalem grac nie gram ponad miesiaca i sczerze juz sie powoli zapomina o tej gierce hehe usunolem all zwiazane z tibia na kompie noi skonczylem z nia kto wie moze powroce za rok moze dwa........pamietam pare lat temu jak jeszcze chodzilem do gimnazjum tibia to bylo moje zycie w 1 klasie gim prawie bylem niesklafisykowany z pary przedmiotow bo zamiast do szkoly to z kumplami do cafejki internetowej w tibie grac..... potem niby po szkole do domu i do 3 w nocy dalej w tibie nie wiem jak ja moglem byc taki glupi nie myslalem o niczym innym tylko o tibi zawsze z kumplami spotykalismy sie na lawce na osiedlu i zamiast gadac o laskach czy plotkowac na kogos tak jak to zwykle bywa w mlodym wieku to my tylko o tibi < sake wbiles lvl? NO dzisiaj wbijal 130 !!> i tylko tibia nam w glowie a odechcialo mi sie w tibie grac nie przez to ze tibia nudna czy cos ale przez to tez w 50% ale kiedys gralem na secura chyba sie tak swiat nazywa mialem 40 knighta to swiat non pvp i razem z kumplem expilismy na dc slimy.ghule.roty.humany itp 1 pietro i zaczol nam jakis 70 ek bocic na dc wszystko wybijal procz slimow probowalismy go jakos trapowac slimami rozne sposoby tylko zeby padl i sie nie udalo za duzy lvl mial.......wrescie wkurzylismy sie zaczelismy pisac raporty do gma minelo 15 minut gm nie odpisuje minelo 1h nadal nic kumpel sie wkurwil i na trade napisal co to kurwa ma byc piszemy raporty a gmow nie ma ja pierdole...i nagle patrze przychodzi do nas gm ...i dal mojemu kumplowi bana za to ze obrazil gma na trade i pisal po polsku! a do raportow? nie odpisywal moj kumpel najlepszy z RL jak i z tej zjebanej gry dostal bana 3 juz i delate account!!dlatego przestalem grac w tibie... to nie ta tibia 7.6 czy 7.1 czy nawet 6.9 co kiedys teraz jest inna tibia ,.... glupsza nudniejsza... i co kazdy krok chodza ludzie ktorzy oszukuja bo boca calymi dniami a potem male dzieci 10 letnie co graja w tibie sie podniecaja ze lord paulstinha najwyzysz lvl!
gm maja swoja prace ale nie chce im sie botow banowac zadko trafia sie uczciwy gm co to mialo byc? pisalismy raporty i kumpel napisal na trade po polsku gm do nas przyszedl kumpel dostal bana a do raportu sie nie odzywal?
Teraz gram sobie nie w tibie tylko w pare gier counter stirke archlord czy takie gry ktore maja jakis sens ktore sie przechodzi tymu gothic czy cos
ale mam czas i na nauke i nie labuje i gram w gierki i gram w pileczke z kumplami i chodze na treningi hikeja noi co najwazniejsze poznalem dziewczyne ktora szanuje... a jak bym gral w tibie to jak by ja poznal? siedziac 24/7 na kompie?
bardzo przepraszam ze sie tak rozpisalem ale.. denerwuje mnie ta gra i mam nadzieje ze nigdy w nia nie bede gral to tyle
pozdrawiam wszystkich tych ktorzy skonczyli z tym nalogiem
zegnam wszystkich tibijczykow :/

WSpoczuje Ci takich kolegow,chociaz sam bylem uzalezniony od tibii, ale to przeslo jak zaczalem grac w Metin2
I Metin2 tez mnie uzaleznil, potem zagralem w Gta Vie City i przeszedlem cale w 2h;D
i teraz nie ma co robic na kompie ;(

O bo?e. Dla kogo tibia mo?e by? ?yciem. Nie ma lub nie by?o gry od kt?rej bym si? uzale?ni?...

Dlaczego bo tibia to niezwykle klimatyczne mmo.Moja historia byla zawila.Jak zaczolem grac w tibie po 3 dniach ja rzucilem.Wydawalo mi sie to bezsensowne.Potem wrocilem i nabilem chyba 17lvl i znowu skonczylem bo padlem chyba 5 razy w jedna godzine.Potem mialem 40lvl i nagle...HACK tibia byla dla mnie smieciem przez rok.Teraz pomyslalem...czemu nie?I napisale mw temacie Aleq zeby mi przeszedl rooka i wiem ze tym razem zostane na dluuugo

Gram w tibie juz 4 lata ale na otsach nie przepadam za rl :/
Dlaczego?

Poznaje nowych kumpli,kolezanki
Mog? si? cieszy? PvP :P
Lubie pomaga? lov lvl i takie jednym s?owem gram bo lubi?
W moim przypadku gram w tibie od 7 rano do 24 w weekendy i w normalne dnie id 15-20 chyba ze jest jaka? okazja albo cos. Nie jestem uzale?niony ale gram bo to lubie w ka?dej chwili mog? przesta?...

Pozdro MarioSidzina

W Tibi? zacz??em gra? 4 lata temu, wtedy to by?a gra ;] W?asny klimat, wszystko pi?knie. Teraz, nie m?wi?, ?e Tibia jest gorsza, ale utraci?a sw?j dawniejszy urok.. Jednak dalej gram i nie ?a?uj? tego.. ;d

W Tibi? obecnie nie gram. Kiedy? znaczy?a ona dla mnie du?o wi?cej ni? obecnie, cho? i tak nie by?em uzale?niony. Chodzi?o po prostu o zysk.

Ja natomiast gralem w tibie od 10 roku zycia a teraz mam 13 lat i wiem ze tibia to potezny magnez natomiast ja juz teraz jakos sie do niego nie przylepiam wracajac do tematu gralem jak inni 12/24
troche malo ale i tak tibia zapelnila moje zycie az ktoregos dnia z nie wiadomych przyczyn usunal mi har 54 drut i 67 sorc z pacem eh :o
Ale teraz tylko gram na otsach a na realu na botach nie dla satysfakcji ale dla kasy bo teraz to oplacalne nno to tyle pozdrawiam :D

Tibia jest dla mnie sp?dzeniem wolnego czasu (je?li go mam bo teraz si? cz?sto ucz? ...)
Gram... bo lubi? gra?, poznawa? ludzi no i oczywi?cie pomaga? Nowicjuszom.
Od Tibii nie jestem uzale?niony, ale przyznam si? ?e kiedy? mog?em gra? 18/24.
Teraz nie gram tak cz?sto z powodu i? Tibia straci?a sw?j urok jaki mia?a gdy zaczyna?em gra? (~4,5 lat temu). No ale wtedy ka?dy wie kto gra? jak to by?o mniej noob?w (chodzi mi o ludzi kt?rzy psuj? atmosfer? w tej pi?knej Tibii 2d :)), wi?cej ludzi by?o w porz?dku no i oczywi?cie mniej hacker?w :), ale ka?dy ma swoje zdanie :D.

ojaaaaaaaaa xd z 5 lat temu gralem w tibie ;p mialem 85 lvl , stracilem przez to 2 lata szkolne xD jebac tibie

Ja lubie grac w tibie poniewaz nudy mam czesto i chetnie gram np na otsach(pvp) exp 100 wbijam 300 lvl i pekuje i tasami nawet fajnie tak miec najleprzy lvl na ots ale nie mowie ze 300 lvl to duzo na exp 100 :cool:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom