hmmm gralem w tibie z 6 lat mialem i male i wielkie lvle mialem tez hacki i super przezycia z kumplami ale........... od pol roku mi sie znudzila gralem tak o bo kumple grali ale teraz tak maskrycznie mi sie nie chce ,,,,,,, przestalem grac nie gram ponad miesiaca i sczerze juz sie powoli zapomina o tej gierce hehe usunolem all zwiazane z tibia na kompie noi skonczylem z nia kto wie moze powroce za rok moze dwa........pamietam pare lat temu jak jeszcze chodzilem do gimnazjum tibia to bylo moje zycie w 1 klasie gim prawie bylem niesklafisykowany z pary przedmiotow bo zamiast do szkoly to z kumplami do cafejki internetowej w tibie grac..... potem niby po szkole do domu i do 3 w nocy dalej w tibie nie wiem jak ja moglem byc taki glupi nie myslalem o niczym innym tylko o tibi zawsze z kumplami spotykalismy sie na lawce na osiedlu i zamiast gadac o laskach czy plotkowac na kogos tak jak to zwykle bywa w mlodym wieku to my tylko o tibi < sake wbiles lvl? NO dzisiaj wbijal 130 !!> i tylko tibia nam w glowie a odechcialo mi sie w tibie grac nie przez to ze tibia nudna czy cos ale przez to tez w 50% ale kiedys gralem na secura chyba sie tak swiat nazywa mialem 40 knighta to swiat non pvp i razem z kumplem expilismy na dc slimy.ghule.roty.humany itp 1 pietro i zaczol nam jakis 70 ek bocic na dc wszystko wybijal procz slimow probowalismy go jakos trapowac slimami rozne sposoby tylko zeby padl i sie nie udalo za duzy lvl mial.......wrescie wkurzylismy sie zaczelismy pisac raporty do gma minelo 15 minut gm nie odpisuje minelo 1h nadal nic kumpel sie wkurwil i na trade napisal co to kurwa ma byc piszemy raporty a gmow nie ma ja pierdole...i nagle patrze przychodzi do nas gm ...i dal mojemu kumplowi bana za to ze obrazil gma na trade i pisal po polsku! a do raportow? nie odpisywal moj kumpel najlepszy z RL jak i z tej zjebanej gry dostal bana 3 juz i delate account!!dlatego przestalem grac w tibie... to nie ta tibia 7.6 czy 7.1 czy nawet 6.9 co kiedys teraz jest inna tibia ,.... glupsza nudniejsza... i co kazdy krok chodza ludzie ktorzy oszukuja bo boca calymi dniami a potem male dzieci 10 letnie co graja w tibie sie podniecaja ze lord paulstinha najwyzysz lvl!
gm maja swoja prace ale nie chce im sie botow banowac zadko trafia sie uczciwy gm co to mialo byc? pisalismy raporty i kumpel napisal na trade po polsku gm do nas przyszedl kumpel dostal bana a do raportu sie nie odzywal?
Teraz gram sobie nie w tibie tylko w pare gier counter stirke archlord czy takie gry ktore maja jakis sens ktore sie przechodzi tymu gothic czy cos
ale mam czas i na nauke i nie labuje i gram w gierki i gram w pileczke z kumplami i chodze na treningi hikeja noi co najwazniejsze poznalem dziewczyne ktora szanuje... a jak bym gral w tibie to jak by ja poznal? siedziac 24/7 na kompie?
bardzo przepraszam ze sie tak rozpisalem ale.. denerwuje mnie ta gra i mam nadzieje ze nigdy w nia nie bede gral to tyle
pozdrawiam wszystkich tych ktorzy skonczyli z tym nalogiem
zegnam wszystkich tibijczykow :/