• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dlaczego gram w tibi? ?? Czym ona dla mnie jest...

Status
Zamknięty.
Ja gram bo mi si? nudzi... Aczkolwiek pami?tam czasy przez wakacje kiedy gra?o si? 23/24 :p p??niej od wrze?nia do szko?y.. a ja nadal gra?em... teraz mam najgorsze ?wiadectwo odk?d pami?tam :o
Hehe ja gram w tibie tak abu nauka by?a stopniowo wy?ej chodzi mi o nauke mojego zawodu a nie w szkole;pTibia fajne ale bezsensowna gra

Na tym ?wiecie wszystko jest bez sensu i tego nie zmienisz ; ).

Topic@
Gram w Tibi? dla rozrywki, tak jak w ka?d? inn? gr?.
Nie jest on na dla mnie niczym szczeg?lnym, jednak nie przecz?, ?e owszem mia?a, ale ca?e ?ycie nie mo?na maniaczy?.

Ja gram w tibi? dla zabawy ..
Na pewno nie po to ?eby si? ?ciga? z lvlem, skillami itd ...
Dlatego wkurzaj? mnie komentarze " jeste? noobem bo wolno bijesz lvl " czy co? w tym stylu :D

Gram w tibie bo wszyscy kumple w nia grali wiec tez ise wkrecilem,i od teraz uzywam tibi jako komunikatora :P takie ciekawsze "gg"

Nie wiem dlaczego nikt jeszcze tego nie napisa?
Gram w tibie bo ona chce ?ebym w to gra? .
Ka?dego m?czy takie co? po kilkunastu ,kilkudziesi?ciu godzinach gry w t? gr? g??d kt?ry zaspakajamy expi?c czy b?d?c w grze zastanawiacie si? dlaczego ludzie ,kt?rzy s? na afku odpowiadaj? ci b?d?c gdzie indziej? Zastanawia?e? si? czemu tyle graczy gra w tibie po tyle godzin dziennie ? Tibia wci?ga - to uzale?nienie z kt?rym trzeba si? obchodzi? uwa?nie

A wi?c ten temat jest poto ?eby?cie pisali po co wam tibia w ?yciu ... Dla jednych to Zabawa (PK 8 levi--.--) Praca (Selanie Kasy na Allego) Narkotyk..... Cale ?ycie :P

Dok?adnie tak jak napisa?e?, dla mnie przez 3 lata Tibia by?a takim narkotykiem... W ko?cu dosz?o do tego, ?e obla?em przez to rok szkolny przez t? gr? :( No ale c?? sam tego najwidoczniej chcia?em...

ehehe :PP
ja kiedys jak zaczelem grac to niepotrafilem przestac... wciagle tylko chcialem grac w tibie.. grac.. grac... :/ nawet jak niemoglem grac w domu to na kafejke biegalem... strasznie nerwowy sie zrobilem i zaniedbywalem swoje obowiazki... dlatego przestalem grac jakis czas w tibie.... uspokoilem sie i wszystko ale po jakims czasie znowu zachcialo mi sie grac w tibie...
Zaczelem powoli znowu grac tylko raz moze na tydzien z pol godzinki na OTS
a tak szczegolowo to na world war zeby sie pobawic troszke :PP
Teraz zaczelem grac od nowa na rl tibia i teraz gram umiarkowanie w tibie :))
a nieraz to nawet niechce mi sie wchodzic jak mam wolny czas tylko wole obejzec cos w TV albo wyjsc na dwor :))

A cziffek niechce cie obrazac ale zachowujesz sie jak dziecko neo :PP

Jezu nie czaje ludzi ktorzy sa uzaleznieni od gry to jest glupie dla mnie tibia jest zeby pograc dla szybszego uplywu czasu poznac nowych ludzi.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom