What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

[DLL] Brakuje bibliotek .dll (d3d9 itp - nie mo?na odnale?? potencjalnego wej?cia) ++

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Tak jak w temacie. M?j dysk to P5K ASUS, chipset nie wiem, Service Pack 1 Windows XP. Prosz? o pomoc, aktualnie nie mog? uruchomi? nawet GaduGadu, nie m?wi?c ju? tutaj o grach typu Gothic, czy CoD.

Pozdro, reputy.

Krzysieq

Banned
Reaction score
243
Odp: [DLL] Brakuje bibliotek .dll (d3d9 itp - nie mo?na odnale?? potencjalnego wej?ci

Odp: [DLL] Brakuje bibliotek .dll (d3d9 itp - nie mo?na odnale?? potencjalnego wej?ci

Spr?buj pobra? i podmieni? plik, te s? zapewne uszkodzone.

I zainstaluj najnowszego Directa.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

Sk?d wzi?? tego "najnowszego", aktualnie nie jestem na bie??co.

vBio

Advanced User
Reaction score
65

B??d ten spowodowany jest brakiem zainstalowanego lub uszkodzonego pakietu sterownik?w DirectX systemu Windows. W celu rozwi?zania tego problemu, nale?y pobra? i zainstalowa? aktualne sterowniki DirectX: Microsoft DirectX: Home Page".
google.pl

A w skr?cie:

Przeinstaluj DirextX i powinno dzia?a? bez zarzut?w ; )

Pozdrawiam,
vBio.

Krzysieq

Banned
Reaction score
243

@up.
Tyle to ja mu powiedzia?em...

Sk?d wzi?? tego "najnowszego", aktualnie nie jestem na bie??co.
Zrobi?em upa i scana:

Upload (speedyshare):

Scan:

?ci?gnij i zainstaluj.

Last edited: