What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Do oceny] Assassin's Creed tag.

Status
Not open for further replies.

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
115
asasynnew.png

Od 1 do 10.

Zielony Banan

Advanced User
Reaction score
7
Odp: [Do oceny] Assassin's Creed tag.

Pfff praca s?aba chyba najs?absza jak? mia?e? mi si? to wgl nie podoba.

S?abiutka praca! je?li by mo?na by?o to 0, ale nie ma takiej skali, wi?c dam 1, ale z wielk? przykro?ci?.No wiesz s?abe prace robisz :)

Nivek

Advanced User
Reaction score
41

Ma?e troche literki , wszystko wg mnie "za bardzo wtopione " , wiem ?e assassin to skryty zab?jca ale tam prawie nic nie wida?
an pocz?tek moge da? 3/10

Pozdrawiam - Nivek

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
115

To wy obaj si? nie znacie :)
Praca zosta?a oceniona (na forum graficznym) 8,5/10.

Derelil

New User
Reaction score
1

Uwa?am ,?e praca jest dobrze wykonana 7/10.
Napis m?g?by by? powi?kszony i umieszczony w lewy dolnym rogu sygnatury (cho? to by troch? zepsu?o og?lny efekt).
Posta? Assasin's Creed (Nie znam gry) ?wietnie pasuje do t?a pracy oraz wsp??graj?c z wieloma efektami wtapia si? w ni? tworz?c dynamik?.

Osoby wypowiadaj?ce si? przede mn? jak wida? nie maj? zbyt du?ego do?wiadczenia w tworzeniu tego typu projekt?w.

Krecioo

Colorful!
Reaction score
67

Nie jest ?le, ale wed?ug mnie C4D troch? za bardzo na chodzi na posta? przez co focal jest ma?o widoczny. W niekt?rych miejscach jest te? z?e wtopienie i na prawd? razi to w oczy. ?wiat?o jest ?le wyprowadzone, ale nie jest ?le. Kolory le?? na ca?ej linii, wygl?daj? tak jakby? nic przy nich nie robi?. Napis jest ?adny ale ma z?e kolory i zbyt si? wyr??nia. Podobaj? mi si? ?wietliki, w pewien spos?b nadaj? pracy dynamik?.

Nie wiem na jakim forum graficznym dosta?e? a? tak zawy?on? ocen?, ale u mnie masz maksymalnie 5/10.

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396

To wy obaj si? nie znacie :)
Praca zosta?a oceniona (na forum graficznym) 8,5/10.

Prosz? Ci?, nie mo?esz m?wi?, ?e kto? si? nie zna poprzez wyra?enie swojej opinii. ;/ Na jakim forum graficznym? Grafart.org? Skoro wiesz, ?e tu s? ludzie, kt?rzy si? wg Ciebie nie znaj? i nie umiesz przyj?? ich krytyki to po prostu nie wrzucaj.

Ja, jako osoba znaj?ca si? na rzeczy i siedz?ca w tym prawie 2.5 lata oceni? Ci to obiektywnie.

Po pierwsze to najs?abszym punktem tej pracy jest render, a szczeg?lnie twarz, wygl?da katastrofalnie, nie czuj? tego klimatu, jednak mog? Ci? pochwali? za t?o po lewej stronie i wtopienie oraz ozdobienie rendera, wysz?o ca?kiem cacy, zno?ny, (bo dobry nie jest) napis i ?rednie, nieco wyblak?e kolory po prawej, kt?rej mimo wszystko pasuj? do klimatu pracy.

Suma summarum - oceniam prac? jako grafik na 6/10.

I prosz? - na przysz?o?? - naucz si? przyjmowa? krytyk?.

Co do for?w graficznych to polecam Ci te najlepsze, tj.
- gfxworld.pl
- artifice.pl
- ew. graffika.pl

Status
Not open for further replies.