• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dodatkowe informacje przy ?mierci

Status
Zamknięty.

Golem xx

Advanced User
PL:
Wraz z dzisiejszym zapisem serwer?w do gry wprowadzono wi?cej informacji wy?wietlanych w razie ?mierci.

Od dzisiaj w server logu znajdziecie nast?puj?ce informacje:
obrazek

cycuszki.png
  • b?ogos?awie?stwa oraz te, kt?re zosta?y
  • czy by?a to ?mier? PvP, a je?li by?a to unfair fight, o ile zmniejszono kar? za ?mier?
  • strata do?wiadczenia i skilli
  • amulet of loss
  • strata przedmiot?w

ENG:
With today's server save, we have added more information in case of a character's death.

From now on, you will find the following additional information in your server log channel after you died:

blessings and blessings left
PvP death and reduced death penalty in case of an unfair fight
loss of experience and skills
amulet of loss
item loss

Enjoy!
Your Community Managers

Odp: Dodatkowe informacje przy ?mierci

ten fociak to z wersji tej online ? czy ju? client normalny tak wygl?da?

ten fociak to z wersji tej online ? czy ju? client normalny tak wygl?da?

to klient flash, w wersji .exe, po wprowadzeniu 10.0 zmieni?y si? tylko przyciski z panelu "skills, battle, vip, quests, logout, help, options" z napis?w na ikony

Z jednej strony dobry pomys?, a z drugiej za?miecanie Server log'a, ale to ju? jak kto woli.

Nie podoba mi si? ten pomys?. Jest top po prostu za?miecanie server Log. Ale jest to moje prywatne zdanie, nie mnie to ocenia?.

Wed?ug mnie aktualizacja dobra. Pierwsza rzecz od jakiego? czasu z kt?rej "w miar?" jestem zadowolony.

Mi si? tam podoba - ale i tak wida? ?e cipsoft co? chce zrobi? a nie wiedz? co i dodaj? byle co wed?ug mnie.

Mi sie podoba. Zastanawiasz sie ile straciles, ile bedziesz odrabiac, nie zawsze dokladnie wiesz. Czasem problem z blessem, bo nie pamietasz czy kupowales czy byles nacpany i jednak nie. Teraz masz wszytsko jak na dloni. Widac, ze straciles tyle expa ile wbijasz w x czasu i mozesz sobie ladnie wszystko odrobic i wiesz kiedy jest ok. Jak dla mnie jak najbardziej zmiana na plus.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom