What's new

Dogry.pl - Punkty premium do gier za granie w inne gry :)

Status
Not open for further replies.

sida503

User
Reaction score
3
Cze??, chcia?bym wam przedstawi? niedawno powsta?y serwis .
Je?eli grasz w League Of Legends, NFS World, Anno, The Settlers Online itd. ( pe?na lista gier tutaj : ) to strona powinna ci? zainteresowa? :)
Po rejestracji dostajesz ju? na start 50punkt?w, chocia? to nie du?o to zawsze co?. W celu uzbierania kolejnych punkt?w nale?y wykonywa? zadania podane na stornie, np przej?cie samouczka w danej grze, wype?nienie jakiej? ankiety, pom?c innemy u?ytkownikowi ( ten serwis to r?wnie? swoiste forum gdzie mo?na zadawa? pytania dotycz?ce danej gry i zawsze znajdzie si? osoba ch?tna do pomocy bo i za to s? przyznawane punkty).
Ju? 1999 punkt?w mo?emy wymienic na 840rp w League Of Legends, innych przelicznik?w nie znam bo tylko ta gra mnie interesuje ale wszystko jest podane na stronie :)
R?wnie? punkty mo?na zdobywa? poprzez zapraszanie znajomych, za ka?d? osob? kt?ra zarejestruje si? z twojego linku i zdob?dzie 300 punkt?w(jedna-dwie rozegrane gierki) ty jako polecaj?cy dostajesz 100punkt?w.
Serdecznie zapraszam, punkty zbiera si? na prawd? bardzo przyjemnie i szybko a wymiana na walut? w grze nast?puje szybko, przewa?nie do godziny :)
Je?eli chcesz mi pom?c to zarejestruj si? z mojego linku polecaj?cego - . Ty na tym nic nie stracisz z mi pomo?esz :)

Status
Not open for further replies.