What's new

Domek w G?rach

Status
Not open for further replies.

marcel2223

User
Reaction score
0
Witam to moja druga praca w map editorze (wiem ze pierwsza nie by?a za
dobra) Pami?tajcie jestem pocz?tkuj?cym mapperem :)

Jeziorko:
screenshot2009092318152.png

Troch? natury:
screenshot2009092318153.png

Domek:
screenshot2009092318194.png

screenshot2009092318194.png

Ruiny:
screenshot2009092318194o.png

I ca?y teren:
screenshot2009092318201.png

Pozdrawiam!

DanJ93

ElfBot Helper
Reaction score
198
Odp: Domek w G?rach

Ojojoj, duuu???ooo jeszcze musisz si? nauczy? o mapowaniu
Moja ocena to 4/10

Marcinoos66

Senior User
Reaction score
97

No nie jest a? tak bardzo z?e , jedynie co mi sie nie podoba to ?e :
Po 1 ma?o natury
Po 2 ten dach... z?e go da?e? :p:p:p
Ocena 5/10

Merine

Advanced User
Reaction score
4

wed?ug mnie ka?da praca ma w sobie co? innego kt?re mi si? podoba... u ciebie jest to np. ten stawik. Jednak?e co za tym idzie nie jest to praca idealna... ale co si? spodziewa? po pocz?tkuj?cym mapperze?! Dwie uwagi o kt?rych nie spos?b napisa?: po pierwsze domek jest stanowczo za du?y, radz? robi? ma?e domki a je?eli jest ju? taka konieczno?? to dwa domki w do?? du?ych odst?pach; po drugie nast?pnym razem pami?taj by uzupe?nia? to czarne pole gdy robisz screany... to nie tylko przeszkadza tobie ale i osobom komentuj?cym gdy? taka osoba nie wie jak na to spojrze?

Ocena: 6 / 10 jak na pierwszy raz

Pozdrawiam, Brolli

Kruczeq

Senior User
Reaction score
134

Wed?ug mnie ta praca nie jest a? taka tragiczna wiadomo, ?e nie zrobisz idealnej pracy skoro to jest twoja druga praca. Zobaczysz efekty gdy b?dziesz robi? 500 prac? wtedy b?dzie wida? jakie post?py zrobi?e?. Og?lnie m?wi?c b??dy w pracy s? np. kwadratowy domek, ma?o natury, ma?a mapke. Powodzenia w dalszych pracach. =)

Avrellius

Senior User
Reaction score
41

Zobaczysz efekty gdy b?dziesz robi? 500 prac?
Nie zawsze tak jest...

Praca niez?a, lecz jest wiele niedoci?gni??. Pierwsz? rzecz?, kt?ra rzuca si? w oczy, to ma?a ilo?? kamieni i ?le ulokowana natura. Border trawy te? nie jest dobry, ten drugi lepszy. O domku nie b?d? m?wi? tak samo jak o dachu.

No c??, czytaj wiele poradnik?w, staraj si? wychwyci? niekt?re rzeczy od dobrych mapper?w i ?ycz? sukces?w ; )

Merine

Advanced User
Reaction score
4

No c??, czytaj wiele poradnik?w, staraj si? wychwyci? niekt?re rzeczy od dobrych mapper?w
Dla mnie to co teraz powiedzia?e? jest totalnym bezsensem gdy? robi?c prace z poradnikiem zrobisz jak?? denn? prace kt?ra nie przyniesie ci satysfakcji a wychwytuj?c ,,rzeczy,, (ja to nazywam trikami mapperskimi) za kilka miesi?cy wzoruj?c si? na jakim kolwiek z lepszych mapper?w w ko?cu b?dziesz robi? naprawd? wierne kopie tych map lecz nie chodzi nam o sklejanie kawa?k?w,..

Moja rada jest taka by? da? si? ponie??... to nie chodzi o to by podoba?a si? mi czy innym tylko by gracze czuli fabu??... trzeba pierw wymy?la? naprawd? dobr? historie obiektu kt?ry chcesz wymappowa? a potem po prostu przenosi? my?li myszk? na ekran xD (dziwnie to zabrzmia?o)

Pozdro, Brolli

Kamzes

Active User
Reaction score
0

Kurw@ ! Xx
Co wy tu widzicie 1 wyjeban\/ kwadrat...
Auto border
Auto (natura czyli zut na pale kazdy element) natury
na 2 ss wcielo border...
0 Pomyslu
Zal dupe sciska to komentowac...

Moja rada rob pierw na kartkach potem mapuj takie cos jakby ukladanie puzzli
jak ulozysz dobrze puzle to moze zaczniesz to dobrze ukladac... :curse::curse:

2\10

Status
Not open for further replies.