Domek z zapa?ek

Status
Zamknięty.
G

Guzux

Guest
Zabra?em si? za prace domow? i robie to troche i oto efekt, praca nie doko?czona..

2mgqc0o.jpg

206h3lk.jpg

244w7pc.jpg

2nvgzus.jpg

Do zrobienia polecam klej o nazwie magic i pami?tajcie by klei? na wz?r 'szachownicy' bo jak zrobici wszystkie w jedn? stron? wyjd? wam szpary :D

#Down: Dzi?ki bardzo :D

#Chris : Wiesz chce zrobi? takie zako?czenie dachu ?eby troche zakrywa? nie do ci?gniecia wi?c musze pare zapa?ek razem bez niczego zklei? ale jest to bardzo trudne. Podsune?e? mi pomys? ?eby ten daszek na kawalek tektury powkleja? zapa?ki ;D
Tak?e kto zkleji razem bez ?adnego szkieletu to jest hardcor :D

Tak btw to mam 11 lat wi?c :DD

B?dzie to ?wi?teczny 'mod'

Dobra panczo win 6 jest :D

Odp: Domek z zapa?ek

Bardzo ladnie bardzo dobry efekt ci wyszedl z tymi spalonymi zapalkami jesli go dokonczysz napewno bedzie 5+ nawet 6

Szkoda, ?e naklejasz wszystko na karton, a nie konstrukcja z samych zapa?ek ;)

Kwadrat, brak szczeg???w, i jednolite. =P Naklejanie na kartonik, to ka?dy potrafi. Ale jak ci si? chcia?o, no to w miare ?adne. Zaklej te pozosta?e kartoniki, przynajmniej b?dzie wyglada? mniejwi?cej jak same zapa?ki.

Do zrobienia polecam klej o nazwie magic i pami?tajcie by klei? na wz?r 'szachownicy' bo jak zrobici wszystkie w jedn? stron? wyjd? wam szpary
Nie je?eli kto? robi to po??dnie i te zapa?ki przy ko?cach wyrobi.

Ostatnia edycja:

No ?adnie zrobione, fajnie wygl?da, ?e tak Ci si? to chcia?o. Og?lnie m?wi?c nawet da rad? takie co? zrobi? jak si? jest amatorem, ale to wymaga du?o po?wi?cenia, a na pewno nerw?w. Gratulacje =)

O cholera!Fajnie ;D.Daje 10/10 ;D.Zrobie taki u siebie na otsie ;d.

Naklei? na karton ka?dy umie, postaraj si? nast?pnym razem.

Hehe, spoko,
za nied?ugo w Tibii zrobi? zapa?ki i b?dziesz z nich dom budowa? <hahaha>

Szkoda, ?e naklejasz wszystko na karton, a nie konstrukcja z samych zapa?ek
Nawet robi?c jego sposobem mo?na stworzy? fajnego, niestety ta praca jest ma?o staranna. Wida?, ?e robisz to z przymusu, a nie w?asnych ch?ci. A szkoda, bo mog?oby wyj?? co? naprawd? dobrego. Mo?liwe, ?e moja opinia jest taka z powodu mojego wieku, w podstaw?wce te? nie chcia?o mi si? nic robi? dok?adnie :p.
Kilka rzeczy, kt?re bym zmieni? (ju? jest chyba za p??no):

• zapa?ki przykleja?bym nie jedna r?wniutko pod drug?, lecz robi?bym jakie? wzorki.
  • postara?bym si? najpierw wymierzy? d?ugo?ci, ?eby nie wysz?o tak jak u ciebie.
  • najpierw oklei?bym pude?ko jak?? bia?? kartk?, wtedy nawet w przypadku niestaranno?ci wygl?da?oby to lepiej:)

Zdj?cia s? bardzo niewyra?ne, ale i tak podziwiam Twoj? cierpliwo??. Ja nie mia?abym si?y, czasu ani ch?ci, ?eby babra? si? z klejem i przyczepia? zapa?ki do kartonu.

Podziwiam ci? bardzo musia?e? si? napracowa?. A efekt jest jaki jest...super!
Chcia?bym mie? talent plastyczny 10/10. Pozdrawiam ?wi?tecznie

Fajny domek, ja tez kiedy? zrobi?em domek ale z kawa?ka... .... jab?ka xD by? podobny do twojego xD

"Pozdro dla Faitha"
No to pozdro ...

Nie jest z?y ten domek , lecz gdyby? zrobi? sam z zapa?ek , bez korpusu , by? by jeszcze lepszy.

P.S Zawsze zastanawia?em sie jak pali si? taki domek z zapa?ek...

Jest okej jak na poczatek. Mojego brata kolega z klasy budowa? przepiekne zeczy na caly pokuj z zapalek zamki palace. Naprawde mial talent. Kiedys sie naogladalem u niego i sam chcialem spr?bowac . Ale masakra nic mi nie wyszlo :D

?adny efekt
ja chcia?em zrobi? w?asny domek gdzie? 10x/10x/10x chyba rozumiecie? cos w tym stylu , zrobi?em 2 ?ciany sklejone ta?ma przezroczyst? i odechcia?o mi si?
.oczywi?cie te 2 ?ciany podpali?em XDD
jak ten domek chcia?em
; p

Jak to ju? kto? powiedzia? szkoda ?e nie robisz tego z samych zapa?ek , bo tak to latwiej ..
Zawsze chcia?em zrobi? domek z samych zapa?ek :D

To nie jest domek z zapa?ek, ty tylko go obklei?e? nimi co nie za fajnie wygl?da, mog?e? troszk? posiedzie? i to zrobi? z samych zapa?ek.

Notka moderatorska:
Temat umar? ?mierci? naturaln?. Zamykam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry