?adne, wida?, ?e nie robi?e? tego chaotycznie. Czasami wieje nud?, g?ry s? zrobione dobrze. Wiesz co dam Ci reputa, bo dawno nie widzia?em Twoich prac ; ) 8/10
Dop?ki nie naucz? si? ?wiadomego snu (Lucid Dream) nic z kolejnych prac nie b?dzie. Potrzebuj? inspiracji, zobaczy? co?, aby potem to stworzy? w Map Edytorze. My?la?em g??wnie o ?redniowiecznych miastach. Zobaczymy, co z tego wyjdzie
Ja chyba nie mam zastrze?e? co do tej pracy, jedno co mi nie pasuje to te kryszta?y.
A wszystko inne jest spoko. Ubogo ale Okej .
Moja ocena to: 8/10
Ps. Xayan czemu mnie zablokowa?e? na GG?
Praca mi si? nie podoba :/
W og?le nie mieszasz pod?o?y,tylko wielka ma?a wyspa ze ska?y.
?adnego ognia a w ko?cu to wyspa smok?w tak?
Nie w?o?y?e? w to wyobra?ni.
Oceniam na 2,5/10.
Cze??.
Powiem tak brakuje mi tu jako? trawy i nie pasuj? mi te czerwone kryszta?y.
NIe podoba mi sie kszta?t tej wyspy poniewa? wygl?da jakby sie 2 ze sob? z??czy?y i nie zbyt ciekawie to wygl?da.
7/10 Pozdro
Wed?ug mnie wszystko , ?adnie , pi?knie , ale nie pasuj? te kryszta?y. Jestem przeciwnego zdania co Kaguna , fajnie to wygl?da te z??czenie dw?ch wzg?rz. Jest w miar? szczeg???w i urozmaice? , og?lnie fajnie wygl?da. =)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.