• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Drags vs. 3uncolpl (sygnatura)

Drags vs. 3uncolpl (sygnatura)

• Praca nr.1

Votes: 0 0,0%
  • Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• a:2:{i:2610;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2610;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:10:"Praca nr.1"

• a:1:{i:4302;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4302;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:626:"a:2:{i:261

• a:1:{i:4302;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4302;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:626:"a:2:{i:261

• a:1:{i:6471;a:5:{s:12:"polloptionid";i:6471;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:1065:"a:1:{i:43

• a:1:{i:8671;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8671;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:1065:"a:1:{i:43

• a:1:{i:11077;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11077;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:1505:"a:1:{i:

• a:1:{i:14208;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14208;s:6:"nodeid";s:7:"2441883";s:5:"title";s:1505:"a:1:{i:

• Total voters
    21
Status
Zamknięty.

Drags

Hennessey
Liczba reakcji
120
Praca nr.1

CotynatoxD.jpg

Kr?tki opis: Postanowi?em zrobi? efekt chaosu, kt?ry wed?ug mnie pasuje do tematu przewodniego "Demon". T?o zosta?o wykonane z wielowarstwowego po??czenia brushy i C4D. Render by? za md?y i przer??nymi efektami chcia?em wpasowa? go w t?o. Efekt jest taki ?e render "demon" wychodzi "po nas" z tej dziury w tle wygl?daj?cej jak wej?cie. Chaos i pewne zlewanie si? rendera z t?em by?o wykonane celowo.

U?yty render:

Praca nr.2

demonqf9.png

Na pracy zostal uzyty render demona. Zostal on wyciety, i dodany do tla, ktore zrobilem z garnidentu. Nastepnie wymazalem krawedzie demona, oraz dodalem brushe. Pozniej zostaly dodane "paski" na tle, oraz napis, wycieniowany, a pozniej popaskowany, dodano takze pasek pod napisem. Na koncu zostala dodana ramka.

U?yty render:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [Wyniki] Drags vs. 3uncolpl

Praca nr. 1 jest pi?knie zedytowana, ale 2 to dno... Paint?

Praca nr. 1 jest i o niebo lepsza od pracy nr. 2

Praca nr. 1 naprawd? ?adnie zrobiona ;) dobry motyw jak na sygnaturk? ;O

Praca nr. 2 s?aba, c?? si? wi?cej rozpisywa?...

G?os odda?em na prac? numer 1

@EDIT

Powiem jedno, nieznacie sie i tyle. Na gimpuj.info by byly inne oceny. Nieznacie sie i niewiecie co to lekki lifting pracy, a co do pracy z numerem 1 to

sraczka

To moja opinia ;)

Liczy si? efekt. Uwa?asz, ?e znasz si? na wszystkim najlepiej? Twoja praca jest brzydka i nie estetyczna, wi?c nie nazywaj prac innych "sraczk?". Wida? nie potrafisz si? pogodzi? z przegran? i krytyk?!

By? mo?e si? zdziwisz ale wcale nie jeste? dobrym grafikiem :/

Dodam jeszcze, i? o?mieszasz si? takimi wypowiedziami jak ta kt?r? zacytowa?em...

Ostatnia edycja:

G?osuj? na prac? numer 1, gdy? moim zdaniem lepiej si? prezentuje ni? numer dwa.
W prawdzie jest wiele "b??d?w", lecz kilka efekt?w zwa?y?o na mojej ostatecznej decyzji.

W pracy numer 2 tak naprawd? nie widz? nic ciekawego. Jakie? tam dwukolorowe t?o, render i chyba najprostszy z mo?liwych napis?w. Ani nad czcionk?, ani nad ?adnymi efektami autor zbytnio si? nie napracowa?.

St?d te? m?j g?os na prac? numer 1 !

--down:3uncolpl--
Doro?nij dziecko. Id? poczyta? tutoriale na gimpuj.info.. To ?e nam si? podoba inna praca, to znaczy ?e jest lepsza i tyle. Ka?dy ma inny gust. Widz? ?e zawsze robisz co? na odwal si?, a potem p?aczesz ?e przegrywasz...

Ostatnia edycja:

1 praca
Wszystko ?adne tylko zbyt jaskrawe kolory, mog?e? troch? przyciemni? na bokach. No i napis, okropny psuje ca?? prac?

2 praca
Praca troch? zbyt "uboga" t?o to tylko kolorek i kilka brushy. Pozatym render i w og?le nie wtopiony. Napis ujdzie ale m?g?by by? mniejszy i niepodkre?lony.

Lepsza jest praca 1.

#up
Jeszcze nie zamkni?to ankiety, a ty ju? zdradzi?e? czyja jest praca nr 1 i 2 : C

Obie prace s? ?rednie, ale jak mam ju? wybiera? to 1 ;]
A 2 wygl?da jakby ten "demon" by? doklejony w paintcie ;o

Praca numer 1 podoba mi si? bardziej i na ni? oddaje sw?j g?os. Jest bardzo estetycznie zrobiona, dopracowana co do ka?dego piksela. Z moim zdaniem brzydkiego rendera zrobi?e? cudo. Jedyne co w tej pracy mi si? nie podoba to napis, ale reszta to nadrabia.

Praca numer 1 podoba mi si? bardziej i na ni? oddaje sw?j g?os. Jest bardzo estetycznie zrobiona, dopracowana co do ka?dego piksela. Z moim zdaniem brzydkiego rendera zrobi?e? cudo. xD Wiem kogo jaka praca ale to nie zale?a?o od mojego g?osu. Nie podam kogo jak nie b?jcie si?. Na pracy numer 2 nic nie zrobi? tylko gradient, jakie? 2 ozdubki i jaki? ohydny napis. Mog?e? po pracowa? bardziej **** ?eby jako? urozmaicic t? prac?. Render w og?le nie wtopiony. Render w og?le nie ma zmiany kolory itd. Tak jak m?wi?em g?osuje na prace numer 1. To tyle ode mnie. Prototype widzisz jak? r??nice mi?dzy naszymi postami? Tak xD

14:2... Nie licz?c naszych g?os?w na swoje prace to 13:1.
Chyba wiadomo kto wygra?. :)

Mo?na zamkn?? temat.

Status
Zamknięty.
Do góry