What's new

Druid [...]. Czy aby na pewno?

Simivar

Senior User
Reaction score
129
Druid jest dobry jedynie w leczeniu i nigdy nie b?dzie m?g? solowa? dobrych potwor?w? Te? tak uwa?asz? To si? mylisz! Przedstawiam tutaj filmik, kt?ry rozwieje wasze w?tpliwo?ci co do ED.

One

My?l?cy
Reaction score
216
Odp: Druid [...]. Czy aby na pewno?

Bez przesady min??y czasy kiedy druid by? beznadziejny teraz nawet wyprzedza sorcerera robi?c icicle i maj?c czary oparte na magii lodu. Druid metod? up/down na nie za wysokim lvl mo?e ubi? nawet demona wi?c ten kto m?wi "druid jest tylko do leczenia" jest niedo?wiadczony. Min??y czasy kiedy "master sorcerer" by? bardziej respectowany od "elder druid" :)

@simivar

No ale nie zaprzeczysz, ?e druid jest dobry w leczeniu ;p

Reaction score
1

Ja nigdy nie mia?em w?tpliwo?ci co do ED
po ostatnich updatach zyska? na warto?ci :d

Toomek

Advanced User
Reaction score
9

Tak, druid to teraz bez w?tpienia profa, kt?ra mo?e si? rowna? z sorcem a nawet by? od niego lepsza ;)

Olszak

Advanced User
Reaction score
12

Zawsze na RL wybiera?em druida, nawet gdy wszyscy kumple my?leli ?e sorc jest pro, a potem sie dziwili czemu ja mam wi?cej kasy(przed Upem z potami) i wi?kszy lvl XD

Fronczek

Senior User
Reaction score
48

To si? zmieni?o po upie 8.1 Exevo gran mas frigo i inne nowe czary Tera Hur , Exevo Frigo Hur , IH 120many . Obecnie druid lepszy od sorka . M?j rl qmpel gra? ci?gle druidem za czas?w 8.0 -+ . Obecnie paladynem gra ;s

lolakr

Active User
Reaction score
2

Ka?da profesja jest dobra, ja nigdy nie mia?em nic do Druid-?w i do Elder Druid-?w, a w r?cz przeciwnie sam gra?em druidem.

artas99

Active User
Reaction score
34

Teraz druid moze solowac dobre potwory na 120 lv demon hell sobie czyscisz sam. :)

Cradas

User
Reaction score
0

Spoko Filmik... Ale i tak Paladyn z Paccem rz?dzi ;]
Ale kole? mia? 80+ lvl bo uzywa? Greath Potion na takim lvl to kazda profesja tak sie wymiata ;]

Reaction score
1

Druida po upload polepszyli ostro...Teraz ju? nie jest najgorsza postaci?.

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Ja te? nigdy nie mia?em nic do Druid?w dziwi?em si? czemu wszyscy tak ich krytykowali szczeg?lnie po ostatnim upie Druidami si? op?aca gra?.

alocha00

User
Reaction score
0

Po tutejszym Update druid jest szanowan? profesj?. nawet ja si? prze?uci?em z sorka.
Powiem zwi??le : warto by?o

Ellero

Forum friend
Reaction score
30

@alocha00

Masz racj?. Druidzi s? teraz silniejsi i bardziej szanowani.

@topic

Bardzo fajny filmik. Sam kiedy? mia?em szans? gra? druidem ale to jeszcze za czas?w tibi 7.92 i powiem jedno. W tedy by?o z 5 razy trudniej ni? teraz.

Vanix

Active User
Reaction score
4

No druidzi s? spoko sam gra?em druidem a teraz po tych updatach to ?atwiej sie gra ale tez zalezy czy sie umie grac dana profesj?. Filmik dobry mozna nabra? wiary w siebie jesli jest sie druidem.

Reaction score
0

Spoko Filmik, sam zaczynalem przygode z tibia druidem :p i bylo to przed tymi wszystkim up datami kiedy weszly poty itp ;p wg moich koleg?w druidem sie gralo najlatwiej , p?zniej przezucilem sie na sorka, nastepnie palka , a obecnie gram kina ;p a wszystkie postacie 50 + , kina 65, a w sumie moglem grac druidem i bylo by dobrze :) druid ROX !

$peqto

Senior User
Reaction score
68

Pfff.. Zawsze jedna profesja by?a lepsza druga gorsza bo co? dorobili/usun?li i by? taki balans niby kto powiedzia? ?e drud s?aby? 8 lvl czy 9?
Film bez sensu ?al mi by?o do ko?ca ogl?da?..
Nawet mo?na sobie na mdw spojrze? ?e sobie dawa? rad?..

Last edited:

Demeroth

Forum friend
Reaction score
79

To jest tak, ?e od pewnego lvl postacie s? dobre np. knight do 100~ lvla najszybciej expi, ale ju? 100+ ms lub ed maj? szybszy exp do eka. Tak samo jest z pvp. Na pewnym lvlu wszystko si? balansuje... A co do druta? Popatrzcie na filmiki jak MDW sobie poia przechodzi...

Legolas

Advanced User
Reaction score
8

W?a?nie czasy si? zmieni?y i teraz Druid nie jest najgorszy z reszt? nigdy nie by? dla mnie ka?da profesja by?a taka sama nigdy nie mia?em nic do Druid?w oraz Knight?w gdy? te profesje nie przysz?y mi do gustu xd.
@Topic niez?y filmik fajnie si? ogl?da.

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Ja od up data 8.10 UP zawsze czy na otsie czy na rl wybieram Druida bo jest wymietny a po promocji na 70 lvl to jest best w pk i w expie ;]

Bodomen

User
Reaction score
5

Dobry Film...
Ja chyba ju? chce druda.:D