Odp: Drychu - Nie znasz jutra (spontan)
Pewnie masz na my?li VNM - Przyjaciele?
Nawet je?li, to raz jest to spontan, dwa to jest moja historia, a nie VNMa i m?j pogl?d na ten oklepany temat, a Ty zamiast hejtowa? to w ko?cu co? kur** nagraj, bo robisz z siebie b?azna Archi.
ciau.
Dzieciaku z mentalno?ci? gimbusa uzgodnijmy jedno wypierdalaj na posrany s?ownik typu miejski.pl i wpisz fraz? hejting i wr?? do majka. S?ucham rapu, wi?c sobie b?d? komentowa? co mi si? ?ywnie podoba i skoro mam racj?, to nie jest to hejting, bo mam czym poprze? swoj? opini?, ale po co skoro sam jeste? tego ?wiadomy? Oklepany temat? Jaki kurwa oklepany temat? Daj mi kogo? bardziej znanego kawa?ek w takim stylu. Spontan storytelling? Kto tu robi z siebie b?azna^^
btw. Ravegon pajacu jak chcesz lubisz robi? z siebie pajaca, to zr?b mu jeszcze lask?, a nie podzi?kowania dajesz, a nie masz poj?cia.
Po tym po?cie znikaj Flu?osiu jak jebany Copperfield. Te s?owa chyba z dwoma rzeczami Ci si? kojarz? co? No ale przecie? tw?j kawa?ek to twoja historia, to czemu Copperfield nie jest te? histori? wiesz kogo? Beke do?ywotni? ma ka?dy my?l?cy z ciebie. Z tego co widz?, to ty ?yjesz na zasadzie "kto s?odzi ten props, kto m?wi szczero?? ten hejt". Daj na inne forum swoje tracki, a skopiuj? sw?j post i tw?j i zobaczysz jak ci dosraj?.
#edit
I nie nagram kawa?ka, bo rapu si? nie robi by co? udowodni?, lecz z czystej zajawki, lecz jak wida? po twoim pisaniu, to chyba robisz na przymus by pokaza? jaki to nie jeste?. Dosy?, ?e patent zjeba?, to jeszcze brzmi jak bro.