• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[dymitrsoltys]Galeria nowiciusza.

Status
Zamknięty.

dymitrsoltys

Advanced User
Liczba reakcji
11
@@ EDIT ZLE WPISALEM NOWICJUSZA :D Moze jakis moderator to ew. zmienic?
Witam was,jestem nowym mapperem.Tutaj kilka ss'ow moich prac.Prosze o komentarze i poprawki :). Z czasem bede dodawal nowe dziela ^^.
Jaskinia:
jaskinia.jpg

Temple ^^:
temple1.jpg

Domek Farmera na odludziu XD:
domekfarmera.jpg

Prosze o komentarze!

Odp: [dymitrsoltys]Galeria nowiciusza.

No pracki bardzo ?adne ... ale najbardziej podoba mi si? ten domek na wsi . Naprawd? bardz?o ?adny , bardzo diz odetali , nie jest mapka zbyt kwadratowa . Bardzo ?adne . Pozdrawiam ! I ?ycz? nadal powodzenia !
Ziom303

Ehh. Nie lubi? jak kto? edytuj? evo ;x
1praca.#
Jaskinia mi to za bardzo nie przypomina jaskini no ale c??. Staraj si? nie jeba? na o?lep tak tych kamyk?w na Dirt Wall ( ID 5637 ). Mieszaj bardzie pod?o?? i popracuj nad Stawianiem kamyk?w. ;x
2praca.#
Temple Szczerze m?wi?c beznadzieja. To zej?cie na d?? po tych schodach czy ty widzisz, ?e tam jest czarne? Lepiej by?o zostawi? i nie robi? zej?cie na -1. Nast?pn? rzecz?, kt?ra tu nie pasuj? to s? te 2 bia?e tapety na g?rze i mino Trophy. Je?eli ju? dajesz na ?ciany te elektryczne co? to nie mieszaj tego z winoro?lami (tak? dobrze m?wi?? nie wiem jak to nazwa? podam ID 6220/ 6221) Beznadziejnie to wygl?da
3praca.#
Domek~ zdecydowanie najlepsza praca z tych co doda?e? lecz znowu za du?o tego ( ID 6220/ 6221 ) po bocznej ?cianie (prawej) daj okno, efekt b?dzie lepszy. Staraj si? miesza? t? ?cian? z innymi. Kszta?t tej "wyspy" jest przeci?tny a ta zagroda to masakra ; D. Lepiej da? pod?o?? o ID 103 wtedy jest o wiele lepiej.
Nie chc? ju? pisa? co ?le bo to nie ma sensu. Prac? maj? si? podoba? tobie a nie nam. Jak na pocz?tkuj?cego to jest na prawd? nie?le : )

Powodzenia
Cya!

Dwie inne pracki,teraz sa to bagna iiii jakas natura :S :D

bagnaaaaad.jpg

jakasnatura.jpg

Dziekuje za oceny :D

Ostatnia edycja:

Ca?o?? 3.5/5
Czemu?
Wida? jak cholera auto buildery.Prace nie s? z?e ale mog?y by by? lepsze.
Pozdrawiam:lol:

Ca?o?? 3.5/5
Czemu?
Wida? jak cholera auto buildery.Prace nie s? z?e ale mog?y by by? lepsze.
Pozdrawiam:lol:

M?wi si? auto border.

@Topic
Co do mapy nie ma ?le jak na pocz?tek, tyle, ?e wzorujesz si? na czyi? pracach. Spr?buj wymy?la? co? w?asnego i u?ywa? mniej tych ?mieci.

dymitrsoltys chcialbym sie dowiedziec jak laczysz mapki ze soba teleportami

Najebane nie potrzebnych rzeczy. Full Autoborder nie podobaj? mi si? te prace ; x
Dajesz za du?o nie potrzebnych rzeczy te kryszta?ki w pracy wy?ej bo jak? choler? one tam ? i ten r??owy kamie? wyjeb go !
Natura le?y widzia?e? gdzie? mo?e tak? natur? jak? masz w pracy?

Staraj si? nie jeba? tak rzeczy na mapki bo to psuj?. Dopasuj ODPOWIEDNIE elementy. I nie wal na ?lepo ich ;x

Kurde zn?w to samo. Za du?o nie potrzebnych rzeczy. Jak robisz g?ry to nie wal full tych kamyk?w bo to beznadziejnie wygl?da. Kwiaty ?le rozmieszczone. Szczerz? m?wi?c wodospad ci nie wyszed? :curse:

Po?wicz nad Natur? !

SS nr. 1
No troche gryz? w oczy te zakre?lone przeze mnie miejsca.
Nastepnym razem uwa?aj na takie b??dy.
Ale generalnie jak na pierwszy raz to jest dobrze.:)
hugoz.jpg

Przepraszam was ze zaniedbalem galerie ;] Nowa Praca:
libertyt.jpg

EDIT

roty.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry