What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dzi?kuje

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Proponuje doda? taki bajer ?e mo?na komu? podzi?kowa? za wpis :d np ja tu to pisze a kto? lajkuje i wida? pod postem ?e lajk xD wg mnie fajna opcja.Mo?na polubi? czyj? post a gdy nie bd mogli na niego trafi? to wystarczy wejsc na u?ytkownika i zobaczyc co si? lajkowa?o. Co o tym s?dzicie? Wg niekt?rych mo?e by? to g?upi pomys? czy co? ale b?d?c na otland tam jest taki bajer i jest u?ywany wiele razy.​

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
64
Odp: Dzi?kuje

Je?eli si? nie myl? to kiedy? ju? taka funkcja by?a.. Przyda?aby si? zn?w.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

No i w tej chwili bym Ci podzi?kowa? gdyby by?a :D.Tak?e dzia?ajcie i dawa? to :p fajna opcja.

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Jest to plugin, kt?ry wymaga wrzucenia plik?w na serwer, tak wi?c potrzebna jest interwencja os?b z firmy Macro.
Jaki maj? stosunek do forum sami dobrze wiecie ;p

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Jest to plugin, kt?ry wymaga wrzucenia plik?w na serwer, tak wi?c potrzebna jest interwencja os?b z firmy Macro.
Jaki maj? stosunek do forum sami dobrze wiecie ;p

No ja nie wiem :D swoje zdanie o moderatorach juz napisa?em ale ja t? firmo to do ko?ca nie wiem ale chyba dziady z nich :D mam nadzieje ?e da si? zrealizowa? m?j pomys? mo?e co? jeszcze wpadnie mi do g?owy :p

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Podzi?kowania powinny by? ju? dawno temu jak i reszta plugin?w, ale jak wida? nikt tam nie raczy zrobi? tego o co ich si? prosi. Do nas pretensji o to nie miej, bo my nie mamy a? takich uprawnie?.

Temat zamykam.

Status
Not open for further replies.