Witam,
mam tak? propozycj?, aby w dziale serwery temat ?ami?cy regulamin, nie by? zostawiany, tylko przenoszony do kosza,
chodzi mi o to ?eby nie by?o czego? takiego jak na tym screenie:
You do not have permission to view link please
Log in or Register
Moderator nie ma takich uprawnie?, aby ca?kowicie usun?? dany w?tek. Mo?emy usuwa? tylko sztucznie, czyli tak jak na tym screenie. P??niej po nas czy?ci to global.
od dawien dawna by?y usuwane w ten spos?b, je?li kto? z g?ry za?yczy sobie ?eby by?y przenoszone do kosza to tak b?dzie.
Poza tym uwa?am ?e wysy?anie PW do u?ytkownika z opisem serwera i powodem usuni?cia + usuniecie ca?kowite/kosz jest lepszym rozwi?zaniem ni? takie pozostawianie ?lad?w (o ile by?o by to w miar? automatyczne xD)
Mo?na te? usuwa? stare tematy, nie u?ywane ju?, te z zapowiedzi, bo jest massa takich, kto? zapowiedzia?, ots wystartowa?, to po co nadal tam temat ? Do kosza z nim..
Jak dla mnie je?eli temat zosta? bym usuni?ty to przyda?o by si? powiadomi? np. na PW
Bo tak zajrzy i widzi jak na screnie ?e jest co? ?le i poprawia a tak sk?d ma wiedzie? ?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.