What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

dzia?y.

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Mo?e wreszcie kto? si? zajmie dzia?em serwery i zapowiedzi? co chwile kto? wrzuca jaki? syf. np zosta?a dodana dzisiaj zapowiedz tego g?wna http://tibia.net.pl/threads/569217-START-DZIS-20-30-BloodyKills-pl, a wcze?niej kto? inny to samo da? w dziale serwery. Ciesz? si? ?e potraficie kara? u?ytkownik?w za wyzwiska itd ale rozpierdala mnie to ?e nie potraficie ogarn?? dobrych ludzi do wykonywania zada?. To ja si? pytam po co s? moderatorzy itd? Jak codziennie patrze na to forum i to co si? tutaj dzieje to mam ochote wyj?? i ju? nie wr?ci?... Nic nie potaficie dobrze zrobi?. macie moderator?w,globali itd ale i tak wam si? kurwa nie chce nic robi?.. Z takim waszym chujowym nastawieniem ?ycze powodzenia w prowadzeniu tego forum ale jestem pewien ?e wkr?tce i to forum upadnie przez t? ca?? wasz? kadre:)

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76
Odp: dzia?y.

maciek_zps31890584.png

Dobra, Maciek si? wypowiedzia? to teraz ja.

Mam nadziej?, ?e si? koledzy "z g?ry" nie obra??, ?e wyjawiam wielk? tajemnic? akcji moderator?w, ale najwidoczniej kogo? tu trzeba u?wiadomi?.
Jestem modem tylko w dziale "Serwery", obecnie mam ponad 80AM (od czwartego marca), a pr?cz mnie jest jeszcze trzech innych moderator?w. Tobie si? tylko wydaje, ?e tym dzia?em nikt si? nie zajmuje. Wczoraj (albo przedwczoraj, nie pami?tam) prosi?em Eturla ?eby pousuwa? tematy, kt?re zosta?y przez nas usuni?te (dla kadry nadal by?y widoczne), bo zajmowa?y wi?kszo?? miejsca na pierwszej stronie. No ale ok, nic nie robimy.

Maul

Forum friend
Reaction score
43

Jest takie co? jak funkcja raportuj..
Btw. Nie ka?dy ?yje nonstop tym forum, mam te? inne zaj?cia opr?cz marnowania popo?udnia tutaj. A t? pewno?? mo?esz zachowa? dla siebie, bo forum wcale nie upada przez kadr? tylko przez negatywny spos?b my?lenia u?ytkownik?w i fakt ?e tibia sta?a si? mniej popularna.
Pozdrawiam ;3

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Jak ja tam by?em to tam wszystko by?o pi?knie ogarni?te, a teraz? :///

Notka moderatorska:
sodoma i gomora

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Osobi?cie mam teraz pe?no test?w, wi?c czasu brak, ale jak tylko znajd? woln? chwil? to si? postaram ogarn?? ca?y ten burdel ;_;

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

no spoko :) wiem ?e te? jeste?cie ludzmi i macie swoje inne zaj?cia ale skoro ja w ci?gu 15-30 min potrafie zobaczy? wiele idiot?w kt?rzy spamuj? lub ?ami? regulamin to sorry... ale skoro wy dziennie nie potraficie po?wi?cic tam 30 czy 1 godzine to na chuj tu jeste?cie? a teraz do admin?w: po co bierzecie takich ludzi? ja rozumiem ?e za du?o przeklinam itd ale kogo to obchodzi? jak tak patrze to wi?cej bym zrobi? sam ni? kilka waszych mod?w razem wzi?tych :) i ja nie jestem od pilnowania porz?dku na tym forum tylko wy. Wi?c nie b?de odpierdala? za was ca?? robote wysy?aj?c raporty.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Asimov na moda! Albo na admina od razu! Niech sam wybiera modow!

Zheyr

Naczelny programista tibia.net.pl
Reaction score
113

Moim zdaniem to nieg?upi pomys?, ?eby Asimova wzi?? na moda od tego pierd,lnika. Mo?e rzuci tam jak?? ku,w? czy ch,em, ale cz?sto tam siedzi i wida?, ?e ogarnia...
Chocia? by to do porz?dku doprowadzi?.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Moim zdaniem to nieg?upi pomys?, ?eby Asimova wzi?? na moda od tego pierd,lnika. Mo?e rzuci tam jak?? ku,w? czy ch,em, ale cz?sto tam siedzi i wida?, ?e ogarnia...
Chocia? by to do porz?dku doprowadzi?.

haha dzi?ki :d ale jak sam widzisz bardziej stawiaj? na kulture ni? na ch?ci :) i p??niej wychodzi to co jest.

Maul

Forum friend
Reaction score
43

Jasne. Chce ?eby to forum jeszcze troch? posta?o =/

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Jasne. Chce ?eby to forum jeszcze troch? posta?o =/

ja nie mam na celu jecha? z g?ry na d?? ka?dego :) tylko po prostu kara? tych co zdecydowanie za bardzo ?ami? regulamin. i wgl wprowadzi? to spr przez moda te tematy w dziale ser i zapo. No ale trudno :) przecie? wy tak wiele robicie ?e nie trzeba nikogo wi?cej :).Przypominam ?e zwyk?y u?ytkownik to te? cz?owiek i nie b?dzie za was spr temat?w i wysy?a? raporty bo wam si? po prostu nie chce samemu tego sprawdza?:). Krytyka bardzo was woli;/ ci??ko wam si? przyzna? do b??du. no ale to w kadrze tradycja:)

Maul

Forum friend
Reaction score
43

Podaj mi przynajmniej 5 temat?w z syfem - "tych co zdecydowanie za bardzo ?ami? regulamin" z przeci?gu 48h. Wtedy b?d? m?g? twoj? skarg? rozpatrzy? na serio :D

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Podaj mi przynajmniej 5 temat?w z syfem - "tych co zdecydowanie za bardzo ?ami? regulamin" z przeci?gu 48h. Wtedy b?d? m?g? twoj? skarg? rozpatrzy? na serio :D
to bardzo ciekawe :) ale nie chce mi si? tego szuka? tylko dlatego ?eby wam cos udowodni?. jak sam widzisz ludzie odchodz? :) a mi szkoda czasu na co? co nie jest tego warte. a temat niech kto? zamknie bo ?adne gadanie do was nie dojdzie. jak pierdolnie to forum to tylko dzi?ki wam<3

"Wszyscy chc? by? w administracji a robi? ni ma komu".

no :)

Shikate

Nie przejdziesz!
Reaction score
78

to bardzo ciekawe :) ale nie chce mi si? tego szuka? tylko dlatego ?eby wam cos udowodni?. jak sam widzisz ludzie odchodz? :) a mi szkoda czasu na co? co nie jest tego warte. a temat niech kto? zamknie bo ?adne gadanie do was nie dojdzie. jak pierdolnie to forum to tylko dzi?ki wam<3

Je?li nie mo?esz znale??, to dalsza dyskusja nie ma sensu. Ewentualnie mo?esz powtarza? tylko to, co ju? napisa?e?, aby co? udowodni?.
Obecnie kadra mocno rozmy?la nad sposobem poprawienia kontroli w Serwerach i Zapowiedziach.

Tak?e temat do zamkni?cia. Patrz?c po komentarzach, dyskusja si? wyczerpa?a. Prosz? si? nie obra?a?, po prostu mam co? w planach dla SiZ :)

Status
Not open for further replies.