What's new

Dziewczyny W tym Wieku (15-19) Lat

Status
Not open for further replies.

Avemajor

Advanced User
Reaction score
12
Tak jak w temacie co my?licie o dzisiejszych dziewczynach (nastolatkach) ja mam troszk? s?abe zdanie bo jak patrz? na to co si? dzieje na dyskotekach jak te ma?olaty wchodz? i co tam wyprawiaj? to czyszta patola. Wiem ?e nie wszystkie takie s? ale wi?kszo?? mo?e mniejsza ale s? takie :D

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190
Odp: Dziewczyny W tym Wieku (15-19) Lat

Krzywdy ci nie robia, wiec po co sie czepiac.

Avemajor

Advanced User
Reaction score
12

Chodzi mi o wypowiedz nie ?eby kogo? obra?a? a do "Krzywdy ci nie robia" mi mo?e nie ale gdyby nie ja i ziomek to typek kt?ry sie z nimi k??ci? m?g? by ju? nie ?y?.Nie m?wi? ?e wszystkie takie s? ale jest jaka? mniejszo??.

Astareth

Active User
Reaction score
6

A ja mam takie samo zdanie czy chodzi o dziewczyny czy o chlopakow. S? tacy co wsadza w byle jak? proce a s? tacy kt?rzy doceniaj? dobro dziewczyny :) I na odwr?t s? dziewczyny kt?re "dzadz?" ka?demu a s? takie kt?re si? szanuj? i znaj? swoj? warto??. Oboj?tne jest czy na baletach czy na obiedzie u te?ciowej. :p

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

S? te? takie co siedz? ci?gle w ksi??kach albo przed kompem i nigdy si? nie spotkacie chyba ?e przez neta
hahahaha

Jest wiele typ?w osobowo?ci i r??ne cele w ?yciu maj? ludzie. P?e? to tylko kwestia urodzenia bo to samo mo?na powiedzie? i o m??czyznach - s? tacy co ci?gle nad czym? pracuj?, co? odkrywaj?, tworz? innowacje a i te? tacy co id? do klubu i chlej? bez umiaru albo pytaj? si? czy masz jaki? problem xD

Last edited:

Astareth

Active User
Reaction score
6

S? te? takie co siedz? ci?gle w ksi??kach albo przed kompem i nigdy si? nie spotkacie chyba ?e przez neta
hahahaha

Jest wiele typ?w osobowo?ci i r??ne cele w ?yciu maj? ludzie. P?e? to tylko kwestia urodzenia bo to samo mo?na powiedzie? i o m??czyznach - s? tacy co ci?gle nad czym? pracuj?, co? odkrywaj?, tworz? innowacje a i te? tacy co id? do klubu i chlej? bez umiaru albo pytaj? si? czy masz jaki? problem xD

Ale do czego bijesz w tej 1 cz??ci xd?
Co w tym ?miesznego ;d? #realtalk

iSanto

Demetri-World.net
Reaction score
87

Kahras

Senior User
Reaction score
167

Akurat w moim mie?cie jest spoko na imprezach w klubach :hah:
Oczywi?cie wi?kszo?? ma % ale to chyba dlatego ?e smakuj ? ?ycia :D

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%555555 :D

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Zachcia?o wam si? "wolno?ci" to macie, podzi?kujcie Bolkowi vel Wa??sie. Chcieli?cie zachodu kurwa, coca coli, mtv, komputer?w to teraz wychowano pokolenie byd?a nie nadaj?ce sie do do ?ycia w spo?ecze?stwie (oczywi?cie z pewnymi wyj?tkami).

MiksereczeQ

New User
Reaction score
0

Zaczyna ktos? Proste.. Przyjebac w morde.
Mysle ze reinstal pomoze

Status
Not open for further replies.