• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Dziwny przypadek mojego komputera...

Grimekk

memsoria.pl
Par? miesi?cy temu kupi?em sobie na internecie komputer. Przedwczoraj postanowi?em, ?e go troch? 'poprawi?' bo jest strasznie wolny.
No i zajrza?em jakie? 15min. temu do ?rodka, ?eby obada? sytuacj?. Wszystko ju? wiem, co wyjeba?, co kupi?...

Tylko jest jedna dziwna, ale to kurwa, strasznie dziwna sprawa. Ot?? z tego co wiem, m?j komputer ma 2 dyski - C i D.
Na dysku C mam 100GB pojemno?ci a na D 365GB. No i ju? si? od paru miesi?cy cieszy?em kurwa, ?e mam ca?kiem du?o pami?ci na gry. Oczywi?cie co? si? spierdoli?o. Jak zajrza?em do ?rodka, to zauwa?y?em, ?e nie ma dysku D. Nie wiem co si? z nim sta?o, wyparowa? chyba, albo jest niewidzialny, bo KURWA MA?, system i wszystkie programy mi go wykrywaj?. Nie mam poj?cia, o co chodzi, w ?rodku go nie ma i najwyra?niej nigdy nie by?o.

Pojawia si? pytanie: o co w tym wszystkim ku?wa chodzi?

Z g?ry dzi?ki za odpowied?.

Our partners and their custom servers:

Odp: Dziwny przypadek mojego komputera...

Na basha sie chcesz dostac?

Byc moze ten twoj drugi dysk jest podlaczony bezprzewodowo i znadujduej sie w firmie gdzie kupowales komputer? xD

Czy wygl?dam jakbym si? chcia? dosta? do jakiego? tematu z nie?miesznymi ?artami?

Nie mam kurwa poj?cia o co chodzi, ale w?a?nie sformatowa?em dysk kt?ry nie istnieje -.-

Dobre, dobre :lol: Serio sie pytasz ?:lol:

Dobra, kr?tko napisze, nie masz dw?ch dysk?w tylko jeden, z tym ?e podzielony na partycje, czyli w?a?nie "C" i "D" ;)

Back
Do góry Bottom