What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

-Windows XP dzwiek

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Witam, od d?u?szego czasu zmagam si? z problemem dotycz?cym mojego d?wi?ku w komputerze

Mam dzwi?k w odtwarzaczu do muzyki, filmow, natomiast nie mam w ogole dzwi?ku systemowego, czyli ogolny dzwiek WINDOWS, przegl?darki, programy typu skype, VT, oraz w grach, nie mam poj?cia z czym to jest zwi?zane, sterowniki mam zainstalowane.

Prosz? o pomoc, je?eli bedzie dzia?a? mi dzwi?k, my?le ?e zorganizuj? jak?s nagrod?. Dzi?kuj?.

mam win XP sp3

adif123

Advanced User
Reaction score
2
Odp: dzwiek

jaki masz win 7 jezeli win 7 noto jezeli gra 1 muzyka noto ta na stronie jest wyciszana

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

Poszperaj w ustawieniach i/lub w rejestrze. Z tego co pami?tam to w?a?nie co? w rejestrze trzeba zmieni?, ale nie mam pewno?ci.

@Edit
W Run.exe (Uruchom) wpisujesz regedit i w??cza si? aplikacja Edytor Rejestru.

Last edited:

Dolmet

Senior User
Reaction score
55

Start->Panel sterowania->d?wi?ki i urz?dzenia audio->zak?adka d?wi?ki
i tam to poustawiaj, nie mam xp wi?c nie powiem ci jak ustawi?, ale ka?dy g?upi by umia? wi?c b?dziesz umia? i ty:D

WhiteRaven

Active User
Reaction score
3

Jeszcze mi powiedz tylko jedno czy masz kart? d?wi?kow? zintegrowan? z p?yt? g??wn? czy u?ywasz jakiej? dodatkowej. je?li masz zwyczajnie kart? d?wi?kow? zintegrowan? z p?yt? g??wn? to po prostu ?ci?gasz najnowsze sterowniki do d?wi?ku.
Ja w ubieg?y weekend przeinstalowywa?em swojego XP-ka. Po prostu ?ci?gn??em i zainstalowa?em sterowniki do p?yt i d?wi?k ustawia si? sam :)

Status
Not open for further replies.