• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.50 EarnOT Evo 24/7

Status
Zamknięty.
Odp: EarnOT Evo 24/7

I to jest nie fair du?o ludzi kupila se za kase tibi a my (nowi gracze) musimy kupywa? za sms.. Prosze zeby? dal mi VIP lub sprzedal tak jak kiedys to bylo

Nie polecam :Gra?em na nim nudy w chuj naprawde nielolecam

Nie podoba mi si?,
nic na nic,
du?o b??d?w,
gracze mi m?wili ?e gm daj? du?o (lvl, skill, itemki) za free

omg to bylo przed resem jak zlej osobe dalem goda teraz juz tego nie ma a all bugi sa poprawiane

Ja zaczne gra? dzisiaj. M?j nick Klopsikolo przysy?ajcie itemki i kase na start pls. A je?eli chodzi o ocene otsa to

Grywalno?? 9/10
a reszta tak somo xD polecam

A jest szansa na tutora albo co???

moje dane:

Wiek: 12 (ale gra?em na bardzo wielu OTS i sam z koleg? planuje jeden zrobi?(moge da? na nim GoDa za GoDa na tym)
Nick: Klopsikolo
Ile czasu gram na OTS: Szczerze kilka godzin
Ile czasu po?wi?ce na gre: na razie jestem chory wi?c jakie? 10-12 godzin a normalnie 6
Dlaczego ja: Gra?em w mn?stwo ots tego typu i nie tylko, sam robie z koleg? ots, znam si? na ots, by?em GM w wielu grach (nie ots) i bardzo dobrze mi sz?o, lubi? pomaga? innym.

PoZdRo

(ViP kosztuje 30cc)

Ostatnia edycja:

Ten OTS jest mega zajebisty poprostu zal mi ludzi ktorzy muwia ze zly bo im sie nechce expic tylko tak jak pisal:"Buahah" expia w 5min do 1k i potem:
1.-Niewiedza gdzie expc
2.-Niechca grac bo maja male lvl

Poprostu zal takich ludzi :D:D:D:D:D:D:D:rotfl::rotfl:

Refresh na feriach wielki update

Ten OTS jest mega zajebisty poprostu zal mi ludzi ktorzy muwia ze zly bo im sie nechce expic tylko tak jak pisal:"Buahah" expia w 5min do 1k i potem:
1.-Niewiedza gdzie expc

Poprostu zal takich ludzi

Zobacz ile bledow jest w twoim pismie
@
Co do ots spoko ;)

Co? ten ots upad? <hah> nie dziwne za ka?da cofke po 500 pkt do shopa ja tam nie gra?em z 2 tygi? zaczolem zn?w gra? i ju? by?o na full eq;] za 0 z? full eq za nie granie PRO!

1.-Niewiedza gdzie expc
Poprostu zal takich ludzi

Zobacz ile bledow jest w twoim pismie
@
Co do ots spoko ;)

w twoim to ju? nie ma b??d?w :< zal mi ludzi kt?rzy "Muwia"? nechce?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry