• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[ Elenomorgan ] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [ Elenomorgan ] Gallery

Fajnie.
Troch? mi si? nie podoba, ?e zdj?cia s? robione in-game bo to nadaje takiego podrabianego klimatu, a mapperom to nie potrzebne. Dodatkowo staraj si? zapisywa? zdj?cia w formacie .PNG, a b?d? o wiele wyra?niejsze zdj?cia.

W?a?nie PNG najlepsze wyj?cie bo brzydko to wygl?da a w grze nawet nawet .

Co do mapek s? nawet grywalne , i ?adnie wygl?daj? . Spodoba?o mi si? ostatni ss . Wypad? nawet nawet .
Czyli 8+/10

Ju? si? tu wypowiada?am, ale widz?c nowe screeny ponownie si? wypowiem. Screeny z ostatniego posta s? robione do?? szczeg??owo, chocia? przyznam, ?e lepsze ju? tu bywa?y. Podoba mi si? natura, o kt?r? dbasz, a zw?aszcza du?e drzewa (np. ostatni screen). Wodospad na screenie przedostatnim te? mog? zaliczy? do udanych, a wi?c mega plus.

Ponownie nie mam si? do czego przyczepi? - gratuluj?, co za tym idzie znowu 10/10.

C?? twoje prace, s? ca?kiem niez?e.
Du?o detali wprowadzasz oraz szczeg???w. Najlepiej wychodzi ci twoja natura, dodajesz ciekawe elementy, np du?e drzewa, wodospady itd.
Jednak nie s? to jakie? pro elo, gdy? widzia?em inne lepsze ;)

A i zapisuj w formacie .png, jak to ju? powiedzia? fluos.

Ocena 8/10

?adnie, nie ma takiej oczojebnej natury, czego coraz wi?cej na pracach. Najbardziej mi si? podoba ta droga co j? wida? na 1 i 2 ss, oczywi?cie wida?, ?e wi?kszo?? to paleta RAW. Tylko gdzie s? do cholery kamyczki!? :D

@up
chyba masz racje, brakuje kamyczk?w, nast?pnym razem zwr?ce na to uwag?, dzi?kuje wszystkim za komentarze :)

Ostatnia praca do?? ciekawa, ale rozmieszczenie drzewek totalne. Co prawda jest mn?stwo pomys??w, kt?re wykorzysta?e? do swojej pracy. Naucz si? miesza? bordery, zw?aszcza tej ciemnozielonej trawy, nieciekawie to wygl?da, wiesz.

Pozdrawiam.

Praca taka se , nawet du?o detali ciekawa architektura oraz pomys?owo?? , nie widz? tu ?adnych bug?w

Nast?pne kawa?ki moich prac b?d?ce cz??ci? Eleno ots

50gm11.jpg

vxlmjq.gif

8wi7hl.gif

Komentujcie :P

Nowa praca w miar? przejrzysta, ale jedno ale. Nie podoba mi si? kszta?t tych bagien, ju? mog? zasugerowa?, ?e by?y one robione autoborderem, co jest du?ym minusem dla pocz?tkuj?cego mappera. Zalecam Ci stosowa? Pallete RAW, jest przejrzysty i ?atwy w obs?udze, za pomoc? jego wygodniej b?dzie Ci si? tworzy?o mapy. Z?y rodzaj grzyb?w wybra?e? do swoich bagien. Poczytaj poradniki i ?wicz, ?wicz, bo trening czyni mistrza.
Jak by?y robione autoborderem, to ja jestem Jezus Chrystus.Nie wiesz jak to odr??ni?, to nie pisz.
@GS
Nie?le, ale na tym bagnie po lewej stronie za du?o border?w trawy.

Bardzo ?adny pokaz mappingu naprawd?, bardzo ?adnie dobrane bordery.
10/10

Prace nie s? robione autoborderem. Podobaj? mi kszta?t tej drogi. Mog?e? bardziej je urozmaici? dodaj?c r??ne dodatki, kt?re mog? upi?ksza? t? drog?. Nie podobaj? mi si? typowe wyspy z borderu trawy. Za du?o ich jest.
Og?lna ocena : 7/10

Fajnie ?adnie i ciekawie.
ale na 3 foto te drzewo co? nie ten tego xD..

Nie no wypas. Natura opanowana do perfekcji, ale przyda?o by si? wi?cej detali i urozmaice?, bo to co pokaza?e? to poprostu. Bordering taki sobie
6/10
// Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry