What's new

[Elexy15]Pixel Art's

Status
Not open for further replies.

Dotroy

User
Reaction score
2
Odp: [Elexy15]Pixel Art's

Je?eli to twoje pierwsze prace to jestem pod wielkim zdziwieniem,bo jak ja zaczyna?em to sz?o mi to bardzo ?le,oby tak dalej.Czekam na nowe itemy :D:D

Elexy15

New User
Reaction score
1

od?wie?am
Czemu nikt nie pisze?

Last edited:

Pjotr

Advanced User
Reaction score
85

Witam. Wed?ug mnie, te itemki s? za bardzo "p?askie". Niepotrzebnie tak?e dajesz pod nimi gradient, wystarczy jednolite t?o. A tak og?lnie to ?adne ;)
P.s. moze chcia?by? do??czy? do mojego projektu? GG: 1090391

Melkorn

Active User
Reaction score
7

Prace ?adne aczkolwiek moim zdaniem zbyt jedno kolorowe, nie wygl?daj? realistycznie (oczywi?cie tibia nie jest realistyczna ale chodzi tu o realia tibi)
Powiniene? je pocieniowa?, bo z tego co widz? to wi?kszo?? nie jest pocieniowana, lub jest ?le pocieniowana.
Ale jak na pocz?tek to naprawd? niez?e.

@ Up. zdaje mi si?, ?e da? itemki na tle gradientu po to aby nikt mu ich nie thiefnal

Dother

Advanced User
Reaction score
29

Prace ?adne, estetycznie wykonane, lecz nie r?b na takim tle, bo szczeg??y wida?
dopiero po powi?kszeniu x8. Cieniowanie jest bardzo dobre, line'art te?. Szczerze m?wi?c, prace nie s? idealne, ale te? nie mam do czego si? przyczepi?.

Elexy15

New User
Reaction score
1

Nie mia?em czasu i teraz namalowa?em tylko tarcze: oto ona

Patryksw

Senior User
Reaction score
140

Witam. No wi?c je?li s? to twoje pierwsze prace to jestem naprawd? pod wra?eniem. Cieniowanie nawet dobre, chocia? mog?o by by? lepsze. W pierwszych 2 pracach nie spodoba?o mi si? t?o (powinno by? r??owe). Tarcza, hmm no nie wysz?a najlepiej, za ciemna od do?u. No ale pracuj dalej, gdy? trening czyni mistrza.

Elexy15

New User
Reaction score
1

Po d?ugiej przerwie dodaje swoje nowe itemki oto one:

Jaki? tam he?m

Kilof

Sk?rzane spodnie

Jakie? tam spodnie

Przepaska Maga

Ocenia?!!

Spaj

User
Reaction score
0

Brawo dla autora - jako jeden z nielicznych robi skiny bez modyfikowania czyich? co tutaj jest normalnie k**wa rarytasem (musia?em sry).
Poziom pocz?tkuj?cy czy? nie? Ale patrz?c po skinach na pewno b?dziesz z czasem bardzo dobry.

Elexy15

New User
Reaction score
1

Mhm daje nowe dwa itemki i prz?d outfita:
?uk

Miecz

Outfit

Valey

Advanced User
Reaction score
18

Oceni? ostanie prace. Outfira nawet fajnei ci wyszed? ale troch? zbyt zacieniowany. Miecz, nie widze tu ?adnych wad, a co do ?uka tu wyszed? ci spoko.
8/10
Pozdrawiam

Elexy15

New User
Reaction score
1

Mhm, Dobra teraz dwie nowe rzeczy:

Laska (nie wysz?a za dobrze i robi?em j? na szybko)

Mieczyk

Last edited:

rtoip

Active User
Reaction score
12

Laska jest krzywa. Mieczyk bardzo dobry 9/10, ?wietny efekt. Spodnie i przepaska podobnie 8/10. Outfit nie za bardzo 5/10, a he?m i miecz troch? s?abe 6/10. Trzeba by?o doda? jakie? szczeg??y. Kilof jest ?wietny 9/10. Og?lnie 7,5/10

Normistrz

User
Reaction score
0

Robisz niezle itemy ale troszke plaskie widac ze masz wielka wyobraznie o czym swiadczy 1 caly set. Postaraj sie poprawic cieniowanie i pamietaj trening czyni mistrza ;]​

Elexy15

New User
Reaction score
1

Dobra, dzisiaj co? nowego ko?ciany secik, niedoko?czony, ale tyle starczy oraz nowa przepaska maga.

Spaj

User
Reaction score
0

Przyznaj si?: Bawisz si? w Gothic'a, jednak wychodzi ci to nawet dobr? stron?.
Wida?, ?e jako pocz?tkuj?cy wyr??nia si? z tej ca?ej masy newbie pixelart'owych.

Taikken

Active User
Reaction score
2

Je?li naprawd? s? to twoje pierwsze prace to jestem mile zaskoczony. Cieniowanie jest bardzo dobre, kszta?t jeszcze lepszy, line'art te?. Mam jedno zastrze?enie do kolor?w. Nie kt?re prace s? zbyt kolorowe, ale i tak jest bardzo dobrze.

Reaction score
1

U?ywasz za du?o czarnego koloru, aby by?o wida? na przyk?ad ??czenia metalu, lepszy efekt uzyskasz je?li u?yjesz tylko nieco ciemniejszego koloru od tego na kt?rym bazowa?e?.
Taka rada ode mnie.

Grafiki nie s? czym? co chcia? bym zobaczy? w tibi, ale pomys?y ca?kiem ciekawe tylko z wykonaniem gorzej po?wiczy? nad cieniowaniem i lineart bo za du?o go pakujesz w swoje prace.

Pozdrawiam

Elexy15

New User
Reaction score
1

Dobra daje poprawiony secik i wie?niaka, kt?rego wczoraj zrobi?em Ocenia?!

Status
Not open for further replies.