What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[ELF bot, NG bot] Crack download !!!

Status
Not open for further replies.

bryszard

New User
Reaction score
0
Witam wszystkich serdecznie

Je?eli znalaz?e? si? na tej stronie oznacza to i? szukasz pomocy dotycz?cej Elf Bot Ng!

A wi?c ... Elf Bot NG jest to najlepszy Bot do Tibii, jego funkcje to: Auto expienie, rozmawianie, skillowanie, robienie run, zbieranie GP,auto leczenie i wiele, wiele innych.

Jest to najnowsza wersja bota !

A wi?c praktycznie nie musisz siedzie? przy komputerze! Bot zrobi wszystko za Ciebie!

Jako i? znalaz?em si? kiedy? w podobnej sytuacji jak wy ... Szuka?em ludzi kt?rzy pomog? Mi skonfigurowa? Bota, poniewa? jest przy tym troch? roboty ... Postanowi?em wam dzisiaj pom?c!

Elf Bot Ng u?ywam ju? od kilku miesi?cy, jestem z niego bardzo zadowolony ... Sam wbija lvle, sam rozmawia itd.. Robi praktycznie to samo, co ja bym robi? b?d?c przy komputerze!.

Podziel? si? z wami najnowszym klientem Elf Bot Ng! Wraz z poradnikiem - opisuj?cym jak poprawnie zainstalowa? i skonfigurowa? bota!

Pami?taj! Od teraz, nie musisz siedzie? przed Tibi? aby zdoby? wysoki lvl! Bot zrobi to za Ciebie

Wystarczy go uruchomi?, wprowadzi? kilka w?asnych zmian i cieszy? si? jego funkcjami

Link z kt?rego nale?y ?ci?gn?? Bota oraz poradnik to :

Status
Not open for further replies.