What's new

[Elfbot] Combo Healing , Aimbot + Follow

Status
Not open for further replies.

KirQ

Active User
Reaction score
2
Witam,

Poszukuje dwa skrypty:

1. Combo Healing - Gdy kto? mnie atakuje wy??cza Cavebota & Targeting , gdy mam X hp u?ywa exana mort i UHa , gdy przestan? mnie bi? to po 10s zn?w w??cza Cavebota oraz Targeting.

2. Po??czenie Aimbota z Follow - Chodzi mi o to ?e gdy id? na MC to ci??ko obs?ugiwa? dwa chary a chcia?bym by robi?o si? tak: Chodzi na Follow za dan? osob? 'nick' gdy nie atakuje Je?li jest potw?r i na Aimbocie np. Kolega zaatkuje to ten char wraz z nim gdy Target zniknie zn?w powraca do follow (od razu)

z G?ry dzi?kuj?.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113
Odp: [Elfbot] Combo Healing , Aimbot + Follow

Witam,

Poszukuje dwa skrypty:

1. Combo Healing - Gdy kto? mnie atakuje wy??cza Cavebota & Targeting , gdy mam X hp u?ywa exana mort i UHa , gdy przestan? mnie bi? to po 10s zn?w w??cza Cavebota oraz Targeting.

2. Po??czenie Aimbota z Follow - Chodzi mi o to ?e gdy id? na MC to ci??ko obs?ugiwa? dwa chary a chcia?bym by robi?o si? tak: Chodzi na Follow za dan? osob? 'nick' gdy nie atakuje Je?li jest potw?r i na Aimbocie np. Kolega zaatkuje to ten char wraz z nim gdy Target zniknie zn?w powraca do follow (od razu)

z G?ry dzi?kuj?.

1. Dzia?a na 3 skrypty
Code:
auto 200 if [$attacker.isplayer == 1] settargeting off | setcavebot off

Code:
auto 200 if [$playersaround.7 >= 0] wait 10000 | settargeting on | setcavebot on

Code:
auto 200 if [$hppc < xx] say 'exana mort' | if [$hppc < xx] useoncreature xxxx self
// xx - procent hp
// xxxx - id uha

2. Dzia?a na 2 skrypty + targeting
Nie do ko?ca o to o co chodzi?o, ale dzia?a podobnie :)

Na pocz?tek ustaw sobie w targetingu jakie potworki b?dzie bi? tw?j mc

Code:
auto 200 if [$curmsg.sender == 'nick' && $curmsg.content == 'tekst'] follow 'nick' | settargeting off
// nick - tw?j nick g??wnego chara (mc leadera)
// tekst - jak to napiszesz to posta? w??czy follow na cb i wy??czy targeting

Code:
auto 200 if [$curmsg.sender == 'nick' && $curmsg.content == 'tekst'] settargeting on
// nick - tw?j nick g??wnego chara (mc leadera)
// tekst - jak to napiszesz w??czy targeting ( wa?ne ?eby by? to inny tekst ni? w innych skryptach )

Last edited:

Gangster9988

Senior User
Reaction score
42

Witam,

Poszukuje dwa skrypty:

z G?ry dzi?kuj?.

1. proponuje sobie zrobi? tak
auto 200 foreach 'screenplayers' $pk if [$pk.skull > 2 || $pk.count > 1] {setfollowwaypoints off | settargeting off} | if [$pk.count == 0] {setfollowwaypoints on | settargeting on}
auto 200 if [$hppc <= 90 && $attacker.isplayer == 1 && $attacker.count >= 1] {useoncreature IDPOTA self | say 'Czar'}
2.
auto 200 ifnot $attacking {follow 'NICK'}

KirQ

Active User
Reaction score
2

Dzi?kuj? bardzo, wszystko dzia?a.

Mam jeszcze jedn? pro?b?,
Nie chce zak?ada? nowego tematu. Nie dzia?a mi looting, mam ustawione wszystko dobrze | 3420 e Demon Shield | Zaznaczone 3 opcje ( Open next bp, loot nearby targets, loot distant targets ) oraz w Targetingu ( Loot Monster ) Otwiera deda ale nie zbiera tych item?w, o co mo?e chodzi?? Wszystkie ID Item?w sprawdzane 10x

SSy z CaveBota i Targetingu:

Gangster9988

Senior User
Reaction score
42

wszystko wygl?da dobrze ale czemu nie zbiera to nie wiem polecam
auto 200 movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp' | movenitems 'ID' '100' 'nazwa bp'

KirQ

Active User
Reaction score
2

Dzia?a, dzi?ki wielkie :)

Status
Not open for further replies.