• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Enlil]Rpg mapping

Status
Zamknięty.

Enlil

User
Liczba reakcji
0
B?d? umieszcza? w tym temacie swoje mapki do ots'a low rate.
Prosze o oceny, b?d? wdzi?czny jak b?dziecie pisac co mog? poprawic.
@ mo?e kto? w zmienic nazwe tematu na [Enlil]Rpg mapping ? Przedz chwil? w?a?nie przeczyta?em regulamin tego dzia?u;/

Lochy
screenshot2010013183842p.png

Ma?y kawa?ek naturki
ss1nm.png

ss2j.png

A tu targowisko
ss5m.png

ss6u.png

ss3k.png

Podziemia
ss4g.png

Notka moderatorska:
Nazwa tematu zmieniona, na przysz?o?? regulamin czytaj przed za?o?eniem, nie po.

Odp: Enlil Rpg mapping

bardzo ?adnie to mi si? podoba - bardzo du?o takich ma?ych szczeg???w, ?adnie zr??nicowanie gleby, du?o zaro?li

Ni to pi?kne ni po?yteczne.
Wi?kszo?? map jest ma?a i na nic nikomu nie przydatna, dodatkowo skopiowane jest mase pomys??w od innych mapper?w. Te ca?e targowisko to nic innego jak RIP pracy macedoona i prosz? nie zaprzecaj grzechu fakt, bo to prawda. Tego si? nie spodziewa?em, ale ostatnia praca czyt. podziemia zer?ni?ta jest z mojej starej pracy, jest to dla mnie negatywnie pozytywne zaskoczenie.
Regards!

Przyznam, ?e wzoruj? si? na kilku pracach ale nie na wszystkich. Jako? musz? si? uczyc. Z czasem gdy przyb?dzie mi wi?cej do?wiadczenia w mapowaniu b?d? umieszcza? tylko swoje pomys?y.

Wykonanie ?adne ale kserowanie nie robi z Ciebie tak na prawd? nikogo, bo widz? u Ciebie potencja? miszcza ale rippujesz ='[

Nie b?d? ocenia? nie twoich prac.

dam 9/10 hmmm ?adnie nawet to robisz i starannie dasz ip tego ots ???????:cool:

...dodatkowo skopiowane jest mase pomys??w od innych mapper?w...
Nie obra? si? ale jeste? ostatni? osob? kt?ra powinna udziela? si? na temat rippowania.
Prace fajne, nie b?d? ocenia? czy Twoje czy nie, mnie si? podobaj?, zrobione z pomys?em, polotem, umiej?tnie i praktycznie.

Odp: [Enlil]Rpg mapping

Mi si? podoba, moja ocena to 8/10.

Mam pytanie a masz mo?e miasto do tego OTS? Je?li tak to daj ss, mo?e by? ciekawe.

Status
Zamknięty.
Do góry