Esende
Active User
- Reaction score
- 2
Witam all.
Jak zapewne wiecie Evo sko?czy?o si? ju? z Tibi? 8.1!
Wi?c ja hostowa?em t? map? na silniku Skatten i gra?o max 54 osoby i podoba?a im si? mapa.
Mapa jest przer?bki mojej nikt mi nie pomaga? ani nic wszystko przerabia?em sam i dodawa?em.
Je?li napiszecie,?e chcecie dowloand mapy to Wam dam link,ale je?li nie b?dzie Wam si? podoba? to nie dam xD!
Zrobi? ankiet? czy si? Wam podoba oceniajcie.
OTS by? bardzo stabilny nie dam ca?ego OTSa poniewa? jest za du?o fajnych skrypt?w i mi b?dzie szkoda bo samej mapki mi szkoda ^^.
Mapa ma dodane nowe miasto,nowe nazwy miast.
Du?o nev expowisk mapa pod exp jaki? od 25 do 100!
Nowe questy oraz Trainer,Wi?zienie Itd.
Dam Wam par? sceeren?w sorka za napisy "VERDEROTS" , ale to robi? kumpel jak mia? t? map? wi?c wiecie.
Je?li spodoba Wam si? mapa jak ju? m?wi?em dam dowloand,ale jak nie to BB!
Na mapce nie ma ?adnego buga mi si? zdaje i w og?le powinna Wam si? spodoba?.
Sceereny
Evo By Lipi !
//Z?y dzia?, przenosz?.
Jak zapewne wiecie Evo sko?czy?o si? ju? z Tibi? 8.1!
Wi?c ja hostowa?em t? map? na silniku Skatten i gra?o max 54 osoby i podoba?a im si? mapa.
Mapa jest przer?bki mojej nikt mi nie pomaga? ani nic wszystko przerabia?em sam i dodawa?em.
Je?li napiszecie,?e chcecie dowloand mapy to Wam dam link,ale je?li nie b?dzie Wam si? podoba? to nie dam xD!
Zrobi? ankiet? czy si? Wam podoba oceniajcie.
OTS by? bardzo stabilny nie dam ca?ego OTSa poniewa? jest za du?o fajnych skrypt?w i mi b?dzie szkoda bo samej mapki mi szkoda ^^.
Mapa ma dodane nowe miasto,nowe nazwy miast.
Du?o nev expowisk mapa pod exp jaki? od 25 do 100!
Nowe questy oraz Trainer,Wi?zienie Itd.
Dam Wam par? sceeren?w sorka za napisy "VERDEROTS" , ale to robi? kumpel jak mia? t? map? wi?c wiecie.
Je?li spodoba Wam si? mapa jak ju? m?wi?em dam dowloand,ale jak nie to BB!
Na mapce nie ma ?adnego buga mi si? zdaje i w og?le powinna Wam si? spodoba?.
Sceereny
Evo By Lipi !
//Z?y dzia?, przenosz?.