• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Evo Map By Wyro Edit By Dark Magican

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Witam!
Przedstawiam wam edycje mapy evo.
Edytowa?em j? mo?e ca?y dzie? xD
Du?o si? nie narobi?em ale na mapie wida? jakie? efekty:
Prosz? oto fotki :d

To ju? wszystkie fotki teraz czas na download.

//Link na dole

Skana nie ma.
Sorry, ale nie znam ?adnej innej stronki opr?cz virustotal.com do skanowania...A ta nie dzia?a :/.Je?eli kto? by m?g? mi da? jaka? inna dobr? stron? do skanowania by? bym wdzi?czny i doda? skana:D.
Mi?ego testowania mapy...

//Dodaj? skan:

MD5: c62af081bce94cb977265ff0672e705a

donwload_safe2.png

Reupload:

Our partners and their custom servers:

Odp: Evo Map By Wyro Edit By Dark Magican

Zapowiada si? ciekawie zasssssysssssam i zaraz dam edita :D

Czai?em mapke i nie wiem do ko?ca co o tym s?dzi? ;/
Mapka bym powiedzia? ?rednio przerobiona, dodane du?o nowych quest?w, expowisk, przerobione depo i temple no i troche miasto.

Jest wiele expowisk i quest?w ale to nie znaczy ?e s? dobrze czy ?adnie zrobione.
Na temat quest?w:
-nie dzia?aj? questy na : mechanic sytche, golden bow (nie wiem czy wi?cej bo nie chcia?o mi sie sprawdza?)
-ka?dy quest sk?ada si? z lawy, ground i potwor?w takich jak margharoty, demony, orshabaale, ferumbrasy, apocalypse czy te? ghazabarany. Ka?dy quest r??ni si? miejscem po?o?enia ;D i kszta?tem
Na temat expowisk:
-TP na Gnorre Chyllson nie dzia?a
wi?kszo?? expowisk to tylko podloze na lawie czy wodzie, praktycznie zero szczeg???w

Powiem tak dla OTSa FUN czy mo?e noobskiego bardziej +99999999 mapka by? mo?e by si? nadawa?a bo wtedy nikt nie zwraca na jako?? mapki. Ale tak to raczej cie?ko tym bardziej ?e chyba robi?e? z RME to kwestia 2 godz roboty ca?o?ci (mo?e nawet nie). Moja ocena to 5,5/10
PS: Widze ?e maperstwo Ci idzie coraz lepiej :D <----- co do tego to mi si? pomyli?o pomyli?em silniki :D SSSOOORRRYYY :D

ehhhhhhhh to mo?e jeszcze dodam skana ?eby nie by?o w?tpliwo?ci (spokojnie mo?ecie ?ci?ga?):

Ostatnia edycja:

Heh co raz lepiej?
xD po pierwsze w?a?nie edytowa?em ta mape na noob ots xD
Mo?e nie d?ugo postawie sw?j ots ale to b?dzie exp x25
Mapa bardziej staranna..

Mapka w niekt?rych miejscach ,, Kwadratowa,
Troche debug?w .....
Po za tym mam jedno pytanie :confused::confused:

Pod jaki EXP ta mapka zosta?a zrobiona ??
Bo nie wiadomo...:p:p

Ostatnia edycja:

Mapka FULL WYPAS !!! Duzo dodanych Exp?w,Quest?w ITP poprostu KOKS odrazu mapke przerabiam :) i dodaje inne rzeczy ;)

a mi si? zbytnio nie podoba poniewa? ja nie lubie takich map ja lubie mapy rpg mam 1 przerobione evolutions na rpg ale pod 8.0 ;/ ch?tnie bym wyda? t? map?

Mapke przerobilem na maxa temple jest energetyczne a domki i temple PLONIE ! xD zrobilem GM Island itp expy dobre tylko dark shaman to slaby poniewaz duza powierzchnia i tylko 4 monsters ;/

Niekt?re miejsca fajne... jakie? szpary w pod?odze... a nie kt?re monotonia... NEEEEXT!

Sama mapa fajna tylko bys dodal wiecej zieleni nielubie jak az tak ra??co jest;p dodaj pare drzewek lub zmien kolor depo na jakis inny. To tylko moje takie wady ale ka?dy na co? patrzy inaczej mo?e mam racje a mo?e nie;p ale ja si? z nikim niesprzeczam fajna mapka tylko pomy?l nad tym co napisa?em je?li to przeczytasz :)

chlopaki jak mozecie dajcie mi link do tej mapy na gg 8406592

jak mysle bo nieczytalem to mapa sentila na 8.1 xD

prosze o link ^^;);););););););)

Witam,przedstawi? wam mojego questa wszystko zrobione potworki i wog?le wystarczy w Map edytorze doda? teleport i skrzynie z nagrod?.
Quest nazywa si? Krouana.
A oto link :

Kontakt :
GG : 12477300

Witam,przedstawi? wam mojego questa wszystko zrobione potworki i wog?le wystarczy w Map edytorze doda? teleport i skrzynie z nagrod?.
Quest nazywa si? Krouana.
A oto link :

Kontakt :
GG : 12477300
Zapomnia?em da? skan macie :

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom