• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Exp]Ocena Mappingu Erazma

Status
Zamknięty.

Erazm

User
Liczba reakcji
2
Witajcie, jestem nowym u?ytkownikiem tego forum i chc? sobie wyrobi? dobr? reputacj? wi?c postanowi?em, ?e zaczn? od mappingu. Przedstawi? wam ''Urywek'' mojego questu(bez potwork?w), nie jest on a? tak bardzo doskona?y no ale co b?d? si? rozpisywa? prosz? sami go zobaczcie i skomentujcie!
Prosz? o szczere komentarze! Powiedzenie co jest z?e a co dobre :) Gdy? wolnym krokiem chc? by? jak pewny dobry mapper z tego forum.
...Pierwszy obrazek pokazuj? nam pok?j z nagrodami :) (Nie wa?ne, ?e nie ma skrzynki)...
4ubg5i.jpg

...Drugi obrazek przedstawia pok?j przed nagrodami (pi?tro ni?ej ni? seal z nagrodami)...
20fuv0n.png

...Trzeci Obrazek przedstawia nam kawa?ek drogi prowadz?cej do Questu...
10n6kw0.png

Pozdrawiam,
Erazm

Odp: [Exp]Ocena Mappingu Erazma

hehe gra?em na tej mapie ;] na serwerze xamax ;] fajnie zrobiona ale quest ci??ki zrobiony ;p PZDR ;]
@edit
Zapomnia?em napisa? ocene pracki a wi?c:
Pierwsza i druga komnata fajnie ci wysz?a lecz ten korytarz strasznie monotonny jest. M?g? by? bardziej urozmaici? i przede wszystkim jest zbyt d?ugi ;p

Ostatnia edycja:

Niby wszystko jest dobrze ale brakuje w nich tego "Czego?" :P normalny pok?j, normalny korytarz wszystko takie normalne :P i monotomne. Ja bym im da? 6,5/10

Powiem tak :
mnie sie podobaja tylko budynki w skale lecz ta droga juz mniej,pracuj dalej!
Pozdrawiam,
Gangster9988

Mi si? bardziej podoba droga ni? te 2 sale w salach troch? brzydko wygl?da ta pod?oga, mog?e? da? te same kolumny w tych 2 salach. Natomiast ta droga ma du?o szczeg???w lecz przyda?o by si? troch? jeszcze doda? moja ocena 7/10.

Status
Zamknięty.
Do góry