• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ferp] Galeria

Status
Zamknięty.

Ferp

Active User
Liczba reakcji
2
Witam, zapewne nikt jeszcze nie widzia? moich prac zajmuje si? Mappingiem od kr?tkiego czasu chcia? bym przedstawia? tutaj moje prace. Prosze o komentowanie.

1.ss'y nudy.

2.

3.

[/COLOR]Skromne podziemia.
4.

Odmiana.
5.

Odp: [Ferp] Galeria

Pierwsze screeny, pe?no nasranego g?wna. Dach to piaskownica losowych dodatk?w z nature, wn?trze jest jeszcze gorsze, a? ?yga? si? chce. Nie wiem nawet czego i gdzie tam szuka?. Skromne podziemia to bardzo skromne i nudne podziemia. Te? namiesza?e? tam traw?, kamyczkami lub od czasu do czasu wjeba?e? jakie? g?azy kt?re powinny by? pod powierzchni? wody a nie pod ziemi?.
Poza tym kszta?t budynku, czarne pole, i lamerskie dr??ki.

Wstrzymam si? od oceny.

@UP & TOPIC
Widac ze ten dach jest pop?kany stary i spruchnia?y,ladnie to podkre?li?e? wyrosly na nim kwiaty zrobi? ?wir.
?rodek,wn?trze du?o detali ale mi si? co? takiego podoba mog?e? doda? jak?? ziemie jescze i trawe w ?rodku napewno by by? efekt lepszy,podziemia skromne tak,ale takie maja by? przecie? to sa podziemia.Odmiana no tu ju? zadu?o nawali?e? wszystkiego ale efekt te? niez?y ale niewiem co tam robi framuga z yalahar ; O!.
Ocena: 7,5/10

Idziesz w dobrym kierunku, ale nie doko?ca ot?? popatrzmy na ten dach. Odrazu wida? ?e
pod tak? ilo?ci? kamieni zarwa?a by si?. Ale nie m?wmy tu o reali?mie bo to nie RL tylko tibia. Powiem ci ?eby? sobi? poczyta? poradniki na temat upi?kszaniu terenu. Widz? tak?e i? nie uwa?asz na to co robi?z bo (za przeproszeniem) nasra?e? tam itemkami i my?lisz ?e jest OK. Praca zazwyczaj posiada tematyke kt?r? odwzorowywuje tzw. "TO" czyli to co ty zrobi?e?

5/10

@Ferp
Mapki nie s? wykonane na dobrym poziomie, ale my?l? ?e ty i twoje dalsze projekty maperskie b?d? coraz lepsze :) ?ycz? ci ?eby? doszed? do dobrego poziomu :<
Mapki oceniam za S?abe Punktacja 5/10 :)

Prace tako jako nie s? najgorsze, lecz zbyt ?adne do ko?ca te? nie s?.
Na pierwszym zdj?ciu zbyt nawalonych gruz?w na dachu tego budynku, dodatkowo zbyt du?o kamieni i innych niepotrzebnych rzeczy. Sam ?rodek nie jest z?y, natura wko?o r?wnie? do?? dobra ale mog?o by? lepiej. Podziemia do?? ?adne, tutaj wi?kszych zastrze?e? nie mam. Og?lna ocena 6,5/10.

Status
Zamknięty.
Do góry