• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Fire Sword

Status
Zamknięty.

pery97

Advanced User
Liczba reakcji
21
Witam,
mam takie male pytanko co lepiej nosic na 23 lvl...
- Two Handed Sword (30 atk def 25 dwureczna...od 20lvl)
-Fire sword (35 atk ok. 20 def jedno reczna od 35 lvl)
Co lepsze (na moj lvl) ? Mam kupione i to i to ;) Czym bede bil wieksze hity? :>
Notka moderatorska:
Zamykam.
//Grumpy

Odp: Fire Sword

1.Two handed swordem b?dziesz bi? standardowe obra?enia ale tw?j def nie bedzie du?y.
2.Fire swordem b?dziesz bi? troche mniej ni? dwur?cznym mieczem jednak nie odczujesz tego tak strasznie i tw?j def bedzie znacznie lepszy.
Moim zdaniem bij z fire sworda gdy? obra?enia na tym lvlu nie s? a? tak wa?ne.
Przyk?adowo.
Cyklop ma 260 hp. Nie zdejmiesz go na hita za chu**. Wi?c co to za r??nica czy walniesz w niego raz 170 i 90 czy 2 razy po 130 ?? ( wiem ,?e przesadzi?em z wielko?ci? hit?w ale to przyk?ad ;p)
Jedyn? r??nice zauwa?ysz przy pvp. Hity b?d? mniejsze ale w starciu z pallem czy knightem def si? liczy tak samo jak warto?? si?y uderze?/
Chyba pomog?em ;p

Tak, prosze o zamkniecie teamtu... repucik poszedl ;)

ka?dy lvl poni?ej wymaga? broni zmniejsza jej skuteczno?? o 2% tak wi?c obni?y ci to atak fire sworda o 26% czyli wychodzi na to ?e two handed lepszy, no a pozatym to i tak lepszy serpent/spike, nie s? drogie.

ka?dy lvl poni?ej wymaga? broni zmniejsza jej skuteczno?? o 2% tak wi?c obni?y ci to atak fire sworda o 26% czyli wychodzi na to ?e two handed lepszy, no a pozatym to i tak lepszy serpent/spike, nie s? drogie.
Jeszcze lepszy, bo od 20 lvla, jest crimson sword, z niego hity powinny by? w sam raz. Wystarczy poprosi? jakiego? PACCa, by Ci go kupi?.

Jedyn? r??nice zauwa?ysz przy pvp. Hity b?d? mniejsze ale w starciu z pallem czy knightem def si? liczy tak samo jak warto?? si?y uderze?/

I tutaj sie kolego mylisz bo za przeproszeniem g?.no twoja tarcza sie liczy w starciu z palem, z palem liczy sie tylko armor

Status
Zamknięty.
Do góry