• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Flashget

Status
Zamknięty.

Dicanio

Advanced User
Liczba reakcji
15
Witam,
Nigdy Ci? nie denerwowa? niski transfer, gdy tw?j internet umo?liwia Ci wi?kszy. Flashget ten problem rozwi??e.
FlashGet darmowy, znany menad?er pobierania plik?w z protoko??w HTTP, FTP, RTSP, MMS, eMule oraz BitTorrent. Integruje si? z przegl?darkami internetowymi oraz monitoruje schowek w celu rozpocz?cia pobierania pliku. Flashget umo?liwia tworzenie kategorii do kt?rych przypisywane s? pobierane pliki. Plik pobierany przez Flashget-a dzielony jest na sekcje przez co mo?liwe jest zwi?kszenie pr?dko?ci pobierania nawet o 10 razy.

Jak go u?ywa??
1. W??czamy Flashget'a.
2. Naciskamy New.

24165291.png

3. Kopiujemy link, z kt?rego b?dziemy ?ci?ga?. [Uwaga kopiujemy adres odno?nika(Kliknij tutaj itp), nie link z bia?ego pola].

59572182.png

4. Wklejamy do url w okienku, kt?re si?ukaza?o po naci?ni?ciu New.

12455732.png

5. Naciskamy Download.

38116306.png

Download

Has?o tibia_net_pl

Prosz? kogo? o zrobieniu skana, poniewa? ja nie mog? wej?? na stron? Virustotal ;/

@Kamil
Hmm, nie przesadzi?em bez flashgeta pobiera?o mi se 11kb/s, a z nim 120-130kb/s ponad 10x szybciej ;]

Nie by?em pewny co do dzia?u ;[

Odp: Flashget

Tak, dobry program. Kiedy? go u?ywa?em, teraz nie jest mi potrzebny. W chwili obecnej raczej dla os?b z wolnym internetem i tych kt?rzy pobieraj? du?e pliki, kt?rych nie dali by rady pobra? od razu (mo?liwo?? zatrzymywania transferu).

mo?liwe jest zwi?kszenie pr?dko?ci pobierania nawet o 10 razy.

Tutaj to przesadzi?e? :confused:

A oto skan:

Z?y dzia??

Tak nie mylisz si?, z?y dzia?. ;)//Miki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Flashget

Tutaj skan od Kamila -

'topic
Program niczego sobie, aczkolwiek jest w stanie pom?c takim osobom, kt?re maj? internet 256 kb/s xdd.
Mam pytanie, czy upload jest te? w stanie powi?kszy?, czy tylko download?
Oczywi?cie punkty reputacji otrzymujesz, poniewa? teraz b?d? programy ?ci?ga? z pr?dko?ci? - 1000 kb/s + 200 kb/s = 12000 kb/s ; D
A wiadomo, z speedyshare czasami ?ci?ga si? po 50, tak?e z programem b?dzie oko?o 250.
'x3lio.

Status
Zamknięty.
Do góry