What's new

Folio.

Khuznath

Active User
Reaction score
7
Cze??.

Zacz??em prac? nad budow? swojej strony, kt?ra pos?u?y mi pod Portfolio, kt?re poma?u buduje. Wszystko b?dzie oparte o gotowy system CMS WordPress i pod niego wszystko zostanie zakodowane i zaprogramowane w nowoczesnej technologi. Aktualnie wykona?em layout pod to folio i chcia?bym pozna? Wasze opinie, sugestie, b??dy, propozycje etc. wi?c ?mia?o piszcie.

Design aktualny:

pkhuznath.pl_P0019_2_1.jpg

Czekam na opini?, a wi?cej prac zaprezentuje pod wiecz?r albo p??nym po?udniem.

Pozdrawiam,
Khuznath.

Khuznath

Active User
Reaction score
7
Odp: Folio.

Strona b?dzie dotyczy?a bran?y IT, a dok?adniej to b?d? si? na Niej znajdowa? m.in. takie opcje/us?ugi:

• Oferta dot. Budowania stron WWW, czyli zbuduj? dla Ciebie ka?d? stron?, blog, forum itp., o kt?re Klient po prosi w zleceniu o wykonanie.
  • Oferta dot. Grafiki tzn. layouty, bannery, ulotki, wizyt?wki po prostu wszystko co zwi?zane z grafik? od najprostszej do najtrudniejszej rzeczy.
  • Oferta dot. Webowych i nie tylko aplikacji, kt?re tak?e napisz? na ?yczenie klienta,
i wiele wi?cej rzeczy tu? po samym jej otwarciu, czyli po zakodowaniu pod WordPress'a i rozpocz?ciu prac nad uzupe?nieniem strony.

Na pewno na stronie mam zamiar umie?ci? takie oto zak?adki: Strona G??wna, Portfolio, Oferta, Klienci, O nas, Kontakt z czego zak?adk? Oferty podzieli? na 3 podkategorie, ale o tym potem.
Te? mam zamiar napisa? w?asny system Panelu Klienta do strony, wi?c je?li macie na niego pomys?y to sk?adajcie.

Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie,
Khuznath.

TheAllienII

Active User
Reaction score
6

A masz pozwolenie na wykorzystywanie tych zdj??? I nie wiem dlaczego ale ten szablon wydaje mi si? znajomy.

Khuznath

Active User
Reaction score
7

Mam pozwolenie, a szablon mo?e si? wydawa? podobny z racji, ?e sporo teraz takich serwis?w powstaje.

mial123

Advanced User
Reaction score
24

Stonka zapowiada si? ?wietnie, tylko ten Wasz wygl?d strony, jest taki publiczny, nieoryginalny, wmiare przejrzyste, ale jako? mnie ta oferta nie kusi. Da?bym inny wygl?d tej stronki, na bardziej sw?j, skoro robicie strony :d

Khuznath

Active User
Reaction score
7

Te? by?em tego zdania by to zmieni? i chyba to dzisiaj wykonam, a chodzi mi tutaj o poprawki w designu, czyli ulepszenie ca?kowicie wygl?du pod bran?e IT i tego co napisa?em powy?ej, ale te? pami?tajmy, ?e strona b?dzie paralaxa, czyli zje?d?a? po Niej b?dziemy na d??. Strona b?dzie tak?e responsywna i przystosuj? si? do ka?dej kom?rki/tabletu.