What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Frags map!

Status
Not open for further replies.

Frags

Mechaniczna pomara?cza
Reaction score
138
Na wst?pie chc? podkre?li? i? jestem pocz?tkuj?cym mapperem, kt?ry p?ki co bawi si? to dziedzin? "sztuki". Prosz? o wyrozumia?e wypowiedzi, konstruktywn? krytyk? i rzetelne oceny pod postaciami komentarzy.

wzgrzegs.jpg

Mapagsmaryjezioro.jpg

Wejciemary.jpg

@Edit
"Torfowisko (ang. peatland, mire, peat bog, niem. Moor, Moos, Ried, Filz) – jeden z typ?w mokrade?, siedlisk na tyle uwodnionych, ?e wyst?puje tam specyficzna ro?linno?? i zachodz? procesy akumulacji osad?w organicznych. Jest to teren stale podmok?y, o pod?o?u trudno przepuszczalnym, pokryty zbiorowiskami ro?lin bagiennych i bagienno-??kowych."
?r?d?o: Ciocia Wikipedia

marypodziemia.jpg

marypodziemia3.jpg

marypodziemia2.jpg

Valey

Advanced User
Reaction score
17
Odp: Frags map!

Hmm...mapa niejest najlepsza ale i nienajgorsza.Co gorsza jest ona kwadratowa, a niekt?re screeny to bezwarto?ciowy element kt?ry jest niefunkcjonalny.A od kiedy to trawa unosi si? na wodzie?.
2/10

Soul Wolf

New User
Reaction score
0

C??. Jak na pocz?tek nie jest ?le. ?wicz, ?wicz i ?wicz a bedziesz naprawd? dobrym mapperem.

C??, na powierzchni to nie wiem, jak to ocenic ale dam 5/10

Co do podziemi. Hm, moim zdaniem nadawa?y by si? na quest typu Dreamer's Challenge Quest. I dlatego dam 7/10

B

Blackq

Guest

Opinia o mapie:
  • bardzo s?abo
  • same autobordery, randomizery
  • brak pomys?u
Rozumie, jeste? pocz?tkuj?cym, tak wi?c zanim zaczniesz robi? co? lepszego musisz dosta? kilka porad. Ja mog? ci poradzi? to ?e pierwsze czego nie mo?esz robi? to u?ywa? autoborder?w, randomizer?w czyli nie powiniene? u?ywa? w og?le terrain pallete tylko RAW Pallete. Daj? to wi?kszy efekt przy tworzeniu mapy ; ) Nie poddawaj si? mappuj dalej ; )
blackq..​

Virczek

Advanced User
Reaction score
28

Do dupy -1/10
Auto border to wszystko moja babcia potrafi :)
popracuj nad sob? nie u?ywaj auto border?w lub wcale nie mapuj

Status
Not open for further replies.