Odp: Frazy (Kolejny z moich wielu problem?w
)
Witam panie Czapa. Widzialem panska strone w internecie i zglaszam sie do pana z pewna propozycja. Jak wiadomo wizerunek w internecie jest bardzo wazny. Ilosc internautow stale rosnie, a strona w internecie jest wizytowka firmy. Wasza strona mowiac szczerze nie wyglada do konca profesjonalnie. Moge zaoferowac uslugi naszej firmy dzieki ktorym wasz wizerunek znaczaco sie poprawi, a wplynie to rowniez na zainteresowanie ze strony mozliwych klientow. Obecnie ponad xx% polakow korzysta z internetu. Ponad xx% korzysta z niego prawie codziennie. Prawie kazdy kiedy czegos szuka, najpiew szuka w internecie. Nie moze sie pan nie zgodzic, bo taka jest prawda. Z naszej strony mozemy zaproponowac profesjonalny wyglad, dzialanie strony oraz dzieki naszemu pozycjonowaniu lepsze miejsce w wynikach najpopularniejszych wyszukiwarek internetowych(takich jak google). Jesli jest pan zainteresowany naszymi uslugami prosimy o kontakt... bla bla bla, nie chce mi sie dalej wymyslac durnego posta na szybko, bo mi sie nie chce i juz, poza tym jest juz 23 a ja jestesm dzisiaj zmeczony. Ale komus sie bedzie chcialo bo w ten sposob na zycie zarabia. Wiec zapewne do tej strony takie oferty moga sie czasem pojawic
Pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc.