What's new

Frazy (Kolejny z moich wielu problem?w :D )

Status
Not open for further replies.

Super Czapa

Active User
Reaction score
0
Strona uko?czona :)
Teraz pozostaje mi taki problem

gezs.png

S?owa kluczowe s? dobrze wpisane czy oddzieli? je przecinkami czy mo?e dopiero po pewnym czasie zacznie wyszukiwa? moj? stron? za pomoc? tych fraz??

Dantez

Moim sekretem jest ciasto
Reaction score
202
Odp: Frazy (Kolejny z moich wielu problem?w :D )

Daj google czas na zindeksowanie twojej strony.

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Tak wi?c:
- s?owa kluczowe oddziel przecinkami
- nie umieszczaj adres?w strony w s?owach kluczowych
- google doda twoj? stron? do wyszukiwarki dopiero po pewnym czasie
- proces ten mo?esz przy?pieszy? korzystaj?c z narz?dzi webmaster?w (z tej strony co napisa? Dantez).

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Witam panie Czapa. Widzialem panska strone w internecie i zglaszam sie do pana z pewna propozycja. Jak wiadomo wizerunek w internecie jest bardzo wazny. Ilosc internautow stale rosnie, a strona w internecie jest wizytowka firmy. Wasza strona mowiac szczerze nie wyglada do konca profesjonalnie. Moge zaoferowac uslugi naszej firmy dzieki ktorym wasz wizerunek znaczaco sie poprawi, a wplynie to rowniez na zainteresowanie ze strony mozliwych klientow. Obecnie ponad xx% polakow korzysta z internetu. Ponad xx% korzysta z niego prawie codziennie. Prawie kazdy kiedy czegos szuka, najpiew szuka w internecie. Nie moze sie pan nie zgodzic, bo taka jest prawda. Z naszej strony mozemy zaproponowac profesjonalny wyglad, dzialanie strony oraz dzieki naszemu pozycjonowaniu lepsze miejsce w wynikach najpopularniejszych wyszukiwarek internetowych(takich jak google). Jesli jest pan zainteresowany naszymi uslugami prosimy o kontakt... bla bla bla, nie chce mi sie dalej wymyslac durnego posta na szybko, bo mi sie nie chce i juz, poza tym jest juz 23 a ja jestesm dzisiaj zmeczony. Ale komus sie bedzie chcialo bo w ten sposob na zycie zarabia. Wiec zapewne do tej strony takie oferty moga sie czasem pojawic ;)
Pozdrawiam i polecam sie na przyszlosc.

mizoo

New User
Reaction score
0

Stronka nie wygl?da tragicznie, mi si? podoba ;)

Status
Not open for further replies.