• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[frigoq]Moja praca

Status
Zamknięty.

frigoq

User
Liczba reakcji
0
Cze??, robi? swojego otsa i chcia?bym wam przedstawi? mapk? z niego.
Musia?em wszystko od nowa bo wczoraj jak zapisa?em to mi si? mapka zepsu?a (Bo doda?em wagoniki a one s? z wy?ej wersji nie wiem czemu, dziwne..)
Ok o to Ss
Arena

Temple

Depo

Npc-ty

Wie?a Lorda Meniktata (Daje tobie questa) jest na 2 pientrze ;p

Nie licz? na skromno??, tylko o szczero??, m?wcie jak co? jest ?le itp

Dzi? dodam co? nowego ale tak o 22 co? takiego.

Odp: Moja praca w ok. 40 min

Po pierwsze staraj si? wstawia? zdj?cia w tagi . Mapy s?abe nie ma si? co czarowa?, na pewno najlepsza jest ostatnia praca, cho? i tak wygl?da s?abo. Staraj si? bardziej, czytaj poradniki, kt?rych w sieci jest mase. Przy robieniu zdj?? wy??czaj wszelkie efekty shade, spawn, npc, house.
Pozdrawiam!

Cienkie, kwadraty, ma?o detali.
Nie ma co tu ocenia?, proponuje spojrze? do galerii lepszych mapper?w oraz przeczyta? poradniki o mappingu.
Tak jak ju? wspomnia? fluos, wy??czaj wszelkie efekty - spawny, itd.

Pozdro

Nie liczy si? to w ile zrobisz prac?, ale jak... Czas (kt?ry w tym przypadku jest faktycznie kr?tki, ale to wida? od razu) nie ocenia pracy, pokazuje tylko jak autorowi zale?y (a w sumie to nie zale?y) na wykonaniu pracy. Praca powinna by? d?ugi czas, sprawdzana, przegl?dana, poprawiana i urozmaicana, a tutaj? Niestety tak nie jest...

Sp?jrz sam na to co zrobi?e?, p??niej przele? si? po forum i zobacz, ?e s? tutaj talenty. Jeden Ci odpisa? - Fluos2. Musisz liczy? si? z tym, ?e b?dziesz krytykowany, skoro to co robisz ma dla Ciebie niewielkie znaczenie.

Popracuj nad urozmaicaniem i poprawianiem prac, a najlepiej zr?b kilka budynk?w, zape?nij je, udekoruj, wtedy Nam to poka?, bo tutaj pojedyncze domki ma?o Nam ukazuj? z Twojego talentu (kt?ry jeszcze szlifujesz).

Mam nadziej?, ?e przemy?lisz to co napisa?am, bo naprawd? warto.

PS
- u?ywaj, b?dzie Nam i Tobie ?atwiej.

W 40 minut takie co?...

Praca beznadziejna, full autoborder, zero detali, no i kwadratowo w ch**a.
W og?le si? nie postara?e?, widac, ?e wszystko robione na odwal, no i pmi?taj, ?e nie czas si? liczy, lecz wykonanie...

Status
Zamknięty.
Do góry