• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

G?osowanie #28 - Sala tronowa

Status
Zamknięty.
Odp: G?osowanie #28 - Sala tronowa

glosuje na 1 :D i nie wiem czemu ale 5 mi przypomina bardziej kosciol xD

Praca nr.1 wykonana jest chyba najbardziej starannie. Dobra architektura, zabawa poziomami. Przyda?oby si? troszk? wi?cej detali, ale detali, kt?re pomog?yby odda? jeszcze lepiej klimat sali tronowe.

Wszystkie prace maja, niezbyt wysoki poziom. Jednak, praca nr 1 sie wyroznia i na nia oddaje glos. Godna pochwalenia jest jeszcze nr 2.

Trzeci numerek ma fajny pomys?, jednak pomimo ch?odnej atmosfery przyda?oby si? gdzie? usi???. Jednak sala tronowa w ktorej nie ma dachu troche slabo swiadczy o krolestwie ;p. Ponadto para kr?lewska ?atwo mo?e spa??.

Pomimo tego ?e pi?tka bardziej przypomina skromny ko?ci?? najbardziej wpad?a mi ta praca w oko. Nie jest monotonna, oraz przestrzen dobrze rozplanowana. Jedyne co bym tutaj zmeni?- to troszke powi?kszy? sam podest i oczywiscie by para krolewska nie musia?a sie wspina? doda? jakie? schodki. Jest to jednak m?j faworyt tak?e:

Oddaj? sw?j g?os na prace numer 5

praca nr 1 :) bo jest taka ?adna i wgl cudowna

Ostatnia edycja:

12. G?osowa? mog? jedynie osoby, kt?re przekroczy?y barier? 30 post?w. G?os mo?na odda? tylko na jedn? prac?. Dodatkowo komentarze musz? zawiera? argumenty przemawiaj?ce za oddanym g?osem. G?osy nie spe?niaj?ce tych kryteri?w nie b?d? brane pod uwag?.

Przypominam ?e tutaj panuje regulamin MOTM'a. Na przer?bk? komentarzy macie czas do jutra :) Do dzisiaj godziny 23:59 jest g?osowanie. Je?li jutro b?dzie dalej tak samo to komentarze nie zawieraj?ce argument?w nie b?d? brane pod uwag?. Pozdrawiam

Nr. 1

NIEBRANE POD UWAG?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

28 edycj? MOTM'a wygrywa praca nr 1 kt?rej autorem jest Flitter.
Gratuluje!

Status
Zamknięty.
Do góry