• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[G?osowanie] Signature Of The Week #22 - 'Halo'

Status
Zamknięty.

Viktor

ch?opiec z kijem ரு
Zamiast numeru prosz? o podawanie nicku autora pracy.
1. W g?osowaniu wzi?? udzia? mo?e ka?dy zarejestrowany u?ytkownik serwisu ze sta?em d?u?szym ni? dwa tygodnie oraz nie posiadaj?cy bana (przy podliczaniu g?os?w).
2. Uczestnik konkursu mo?e wzi?? udzia? w g?osowaniu, jednak nie mo?e g?osowa? na swoj? prac?.
3. Przedstawione tu prac? s? zgodne z podanymi wymaganiami: rozmiary 350x150 px ; tematyka 'Halo' ; format .PNG; zg?oszone na PW do 07.08.09r. godz. 19:30; nie prezentowane wcze?niej na forum.
Je?eli Twoja praca nie zosta?a tutaj przedstawiona, albo Tw?j g?os nie zostanie policzony znaczy, ?e by? on niezgodny z powy?szym regulaminem konkursu, wszelkie skargi i za?alenia przyjmuj? w godzinach 9:00 - 20:00 na PW.
Jesli zobaczycie, ?e jaka? praca zosta?a z'RIP'owana, prosz? o natychmiastowe zg?oszenie tego poprzez zostawienie notatki w moim profilu, b?d? napisanie w temacie.

Miejsce I(7 glosow)
autor: Geza1927
faza2.png

Miejsce II (po 6 glosow)
autor: Egon1k
2e5nzo0.png

autor: MrChaos666
syg1l.png

Miejsce III (1 glos)
autor: Viper xD
22467f37733f7c7c.png

Pozostale Prace
autor: Aali
sotw.png

autor: Proviant
zn8j5snwsbfl979b2m.jpg

autor: Vendeto
2dcj2jc.png

Our partners and their custom servers:

Odp: [G?osowanie] Signature Of The Week #22 - 'Halo'

Mniej wi?cej wszystkie prace mi si? podobaj? wi?c wyb?r by? nie ?atwy. Jednak po przemy?leniu wybieram prac? gezy. Bardzo podoba mi si? kolorystyka i dynamika tej?e pracy.

Wybieram prac? autorstwa Egon1k'a, gdy? przypad?a mi bardziej do gustu ni? reszta prac, lubie takie efekt wygl?daj?cy na ogie?, przepaladnie si?..

@Quepasa masz gadane. :D

Ostatnia edycja:

Czy?by wygra?a praca Gezy ? R?wnie? g?osuj? na jego prac?. Posta? ?adnie wtapaia si? w t?o. Chocia? praca Vendeto te? jest ?adna, ale bardziej podoba mi si? kolor pomara?czowy.

Pozdrawiam
Buciu

Podobaj? mi si? prace tych o to ludzi: egon1k, Vendeto, Geza1927 i MrChaos666.

Po zastanowaieniu si? odrzucam prace Vendeto, nie podoba mi si? ta prawa r?ka, wygl?da jaby zmniejszone krycie i tyle.

Praca egon1ka ma t?o podobne do jego poprzedniej pracy, tak mi si? wydaje. A poza tym posta? s?abo wtopiona i w ten sam spos?b dodany napis.

Praca Gezy ma dobrze dobrane kolory, ale bardziej urzek?a mnie ostatnia praca. Podoba mi si? to t?o, mam nadziej?, ?e to nie jest gotowy stock. Dobrze ustawione ?wiat?o, po prostu g?os na MrChaos666

Quepassa-dzieki ze pochwaliles moja prace,chcialem tylko dodac ze to moja 1 praca graficzna i wyslalem ja zeby zobaczyc reakcje czxy sie nie "osmiesze" nie pisalem wczesniej ze to moja 1 praca zeby inni nie glosowali na moja prace ze wzgledu ze jest niezla jak na poczatek.Osobiscie glosuje na prace Mr Chaosa

Proviant, og?lnie praca kiepska, pusty render, na tle bezsensownego zameczku-zupe?nie bez poweiaznia; podoba mi sie jedynie efekt (chm?r?) po prawej stronie.
Aali, poraz kolejny wykorzystuje ten sam efekt, brak powi?zania kolorystyki z renederem, wszystko pokryte splatterem, Aali bez urazary ale Twoja praca tym razem to totelne dono.
Viper xD, Twoja praca orzypomina mi troche CSa :P, kolorystyka w miare dobrana ale za to bardzo ma?o efekt?w.
Vendeto, z tego co widze to za bardzo stara?e? si? wtopi? render, nie wiem czy takie by?o Twoje za?o?enie ale nestety tak to wygl?da, og?lnie render troche rozmycia na drganiu i nic wiecej, bardzo ma?o ciekawych efekt?w.
Geza1927, natomiast Twoje praca ca?kiem niez?a, lecz mi si? niepodoba. A konkretnie zbyt wyrazisty C4D i przedewszyskim nie'podrasowany' render a przedewszyskim napis!!!, napis cholernie psuje kompozycje Twojej sygnaturki, wykonanie napisu na wielkiiii minus. A teraz mo?e co? mi?ego, kolorystyka nie?le dobrana lecz jak dla mnie zbyt jaskrawa,render w miare wtopiony ale mog?e? jepie sie postara? i bardzo dobrze ?e u?y?e? cienkiej rami bo twoaj praca jest do?? dynamiczna. Ale gdyby nie Egon1k by?b? moim faworytem.
Jakk ju? wy?ej si? wypowiedzia?em, moim faworytam jest Egon1k. Jego paca jest, jest... hmm... nie wiem ale naprwde mi si? podoba, reder cho? ma?o wtopiony w t?o to pasuje do reszty kompozycji, kolorytyka fajnie dobrana, ?wietkiki/C4D ?adnie dynamizuj? sygne. Jedyne co mi nie pasuje to napis ale on na szcz??cie Twe Egon1k nie psuje og?lnej kompozycji. Oraz definitywnie podkre?lam i? oddaje sw?j g?os na Egon1k.
Stay (sic)!​

#up
Ten render to faktycznie, mo?e przesadzi?em, ale to przez to, ?e jak gdzie? prezentowa?em swoje prace, to ka?dy 'eee, render nie wtopiony, kiczowo', a na SOTW chcia?em ?eby wysz?o jak najlepiej , wi?c chcia?em dobrze wtopi?, no c??, najwidoczniej przetopi?em =)

#Quepasa
Czuje si? zaszczycony, ?e moja praca zosta?a odrzucona dopiero na ko?cu w Twojej ocenie :D

Co do prac, to musz? przyzna?, ?e jest tutaj na prawd? wiele bardzo dobrych prac. Moje uczucia wahaj? si? pomi?dzy pracami Chaosa oraz Gezy, Egon1k te? si? popisa?, ale na jego pracy jest raczej ma?o, z tego co widz? jedna teksturka tylko na?o?ona, wi?c ta praca odpada. Praca Chaosa, bardzo ?adnie 'dopie?ci?' render, to ?wiat?o to ju? w og?le lajt, tylko, ?e troszk? za obszerne, natomiast tam co? mi wygl?da na rybie ?uski :D. Praca Gezy natomiast jest czysta, pomys?owo zrobiona, dobrze dobrana kolorystyka i w og?le. i dla tego te? oddaj? prac? na t? oto prac?, wed?ug mnie ta praca zas?uguje na zwyci?stwo w tym SOTW, jedyne co mi si? nie podoba to napis, ale wiadomo, ?e zrobiony jest tylko formalnie ;D.

Swoj? drog? 'Halo' to bardzo dobry temat, graficy mogli si? wykaza?, co wysz?o bardzo dobrze, to jest chyba najlepszy SOTW pod wzgl?dem '?adno?ci' i jako?ci pracek. =)

G?os na Gez? dodam, ?e po na prawd? du?ym wahaniu pomi?dzy prac? Chaosa =)

Pozdrawiam,
Vendeto =)

Ostatnia edycja:

G?osuj? na 3 prac? (Egon1k). Prezentuje si? najlepiej, kolorystyka pasuje, og?lnie ?adnie wysz?a.

Ja zag?osuj? na prace u?ytkownika MrChaos666.
Spodoba?a mi si? Jego praca. (ostatniej troch? nie doceniono)
T?o, wykonanie, tylko brakuje mi wyostrzenia postaci i troszk? ramka po bokach nie pasuje, ale praca przednia.(por?wnuj?c do reszty) : )

Wybieram prac? numer 3 czyli egon1k, najlepiej si? prezentuj? z tych wszystkich tutaj przedstawionych, wed?ug mnie powinna ona wygra?, c?? wszystkiego dowiemy si? w wynikach.

Ostatnimi czasy widz?, ?e SOTW nie cieszy si? zbyt du?a popularno?ci?. Prac jest co raz mniej, a w por?wnaniu do konkurs?w organizowanych wcze?niej jest ich imponuj?co ma?o liczba.
G?os oddaje na prac? wykonan? przez u?ytkownika MrChaos666. Na graficie za bardzo si? nie znam, ale praca jest mi?a dla oka. Co najwa?niejsze kolorystyka nie jest oczojebna, bardzo dobrze komponuje si? z renderem. Jedyne zastrze?enia mam do ramki, g?rna i dolna pasuj? idealnie lecz boczne psuj? efekt sygnatury. Fajnie wygl?da ten statek widoczny z ty?u nadaje on pracy specyficznego klimatu.

M?j g?os oddaje na prac? Egon1k. Bardzo ?adnie dobrane t?o. Posta? fajnie si? prezentuje. Te ?wiec?ce gogle dodaj? efektu.

G?os na prac? u?ytkownika Geza1927. Wpad?a mi w oko i jako? nie chce wyj??. Dynamiczna, ?adnie dobrane barwy, no co tu si? rozpisywa? - g?os dla pracki Geza1927!

najbardziej spodoba?a mi si? praca gezy...
fajna kolorystyka, pasuj?, dlatego oddaj? na ni? g?os
geza 1927

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom