• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

[G?osowanie] Signature Of The Week #24 - 'Szkola'

Status
Zamknięty.

Viktor

ch?opiec z kijem ரு
Zamiast numeru prosz? o podawanie nicku autora pracy.
1. W g?osowaniu wzi?? udzia? mo?e ka?dy zarejestrowany u?ytkownik serwisu ze sta?em d?u?szym ni? dwa tygodnie oraz nie posiadaj?cy bana (przy podliczaniu g?os?w).
2. Uczestnik konkursu mo?e wzi?? udzia? w g?osowaniu, jednak nie mo?e g?osowa? na swoj? prac?.
3. Przedstawione tu prac? s? zgodne z podanymi wymaganiami: rozmiary 350x150 px ; tematyka 'Szkola' ; format .PNG; zg?oszone na PW do 28.08.09r. godz. 2100; nie prezentowane wcze?niej na forum.
Je?eli Twoja praca nie zosta?a tutaj przedstawiona, albo Tw?j g?os nie zostanie policzony znaczy, ?e by? on niezgodny z powy?szym regulaminem konkursu, wszelkie skargi i za?alenia przyjmuj? na PW.
Jesli zobaczycie, ?e jaka? praca zosta?a z'RIP'owana, prosz? o natychmiastowe zg?oszenie tego poprzez zostawienie notatki w moim profilu, b?d? napisanie w temacie.

I miejsce (8 g?os?w)
autor: Vendeto
2i0563p.png

II miejsce (1 g?os)
autor: Arvannion
1zlfb50.png

autor: Aviolles
85009918.png

autor: Viper xD
dsadsaads93.png

Pozostale prace

autor: Geronimo
sbxe10mtg5ohdr2qqx.png

autor: Proviant
j6d0ovunq96hr71eeoy6.png

autor: Squidy
sotw24bysquidy2.png

Our partners and their custom servers:

Odp: [G?osowanie] Signature Of The Week #24 - 'Szkola'

Praca nr 7 [Viper xD]. Najbardziej mi si? podoba, ?adna nauczycielka, tablica i kreda, nic wi?cej nie trzeba.

Praca zrobiona przez Vendeto najbardziej mi si? podoba. Widoczna klasa (a to si? kojarzy ze szko??), fajne efekty, dobra kolorystyka, pod?wietlenie. G?os dla Vendeto.

ja za? oddaj? g?os R-V, praca fajna, szafki szkolne, na swoje ksi??ki <rzeczy> + jaki? ucze? nie mo?e wytzyma? z rado?ci, ?e szko?a ju? jest ^^
Arvanion otrzymuje m?j g?os
#Proviant
nigdy nie zostawiaj bia?ego t?a!!

Najbadziej spodoba?y mi si? prace Vendeto i Vipera.G?os mo?e by? tylko na 1 u?ytkownika,wi?c oddaje go dla Vendeto-fajnie zrobiona,a u Vipera tak jako?...za pusto ?

Tak wi?c g?os na Vendeto

Szczerze to wszystkie prace s? bez pomys?u i ma?o kreatywne. Wybieram Vendeto, gdy? jego praca w niewielkim stopnie si? jednak wyr??nia, ale to i tak tylko zdj?cie sali, Warstwa w "Overlay" z kilkoma Brushami i ramka.

Musz? z przykro?ci? przyzna? i? poziom wykonania prac stoi na poziomie wi?cej ni? okropnym. Jedyna praca, kt?ra si? jako tako wybi?a to praca Vendeto. Kolejna praca, kt?ra mnie zaciekawi?a nale?y do Aviolles. Wida?, ?e w?o?y? w ni? wi?cej pracy ni? inni (nie wa?ne, ?e MS Paint). Dlatego mam dylemat czy doceni? efekt czy prace w?o?on? w sygnatur?. Jednak po namy?le wybieram sygnatur? Vendeto.

PS. Gadam jak bym wybiera? prezydenta :D

Nikt nie zrobi? nawet porz?dnej pracy?

No dobra, ale na kt?r?? trzeba zag?osowa?. Ene, due.... :p

Noi pad?o na Vendeto :D

JOKE::. Najlepsza praca z rych wszystkich chyba, tylko ten napis, wog?le nie pasuje.

Zatem g?os na Vendeto

G?osuj? na prac? pana Vendeto najbardziej przypomina szko??, i jako ma jakie? efekty w por?wnaniu do innych.

Poziom jest naprawd? s?aby, ch?tnie bym odda? prac?, cho? tematyka mi z lekka nie odpowiada?a, gdy b?dzie co? bardziej ciekawszego, oddam na pewno.

No co tu pisa?, praca Vendeto rzuca si? w oczy, tylko dlatego ?e wali po oczach. ; >
Brakuj? w tej pracy dynamiki, jaka? film?wka by si? przyda?a czy co?, no ale jest ona chyba najlepsza, wi?c wybior? prac? Vendeto.

G?osuj? na prac? Aviolles'a, gdy? wed?ug mnie bez w?tpienia przy tym wszystkim si? napracowa?, dobrze zadba? o szczeg??y i og?lnie fajna, ale raczej nie polecam Ci robi? prac takiego typu, bo w SOTWach one raczej nie wygrywaj?.

Pozdrawiam/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom