• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

G?ra Smoka/?w.

Status
Zamknięty.

kaacpi

Senior User
Liczba reakcji
21
Przegl?da?em se r??ne mapki i zechcia?o mi si? co? stworzyc.
grasmoka.png

@edit jaka? tam jaskinia
caved.png

@edit to ma byc mapka do gry a nie do showroom'a

Odp: G?ra Smoka/?w.

no w sumie to nie jest ?le, ale jako? tak pustawo, kilka nie pasuj?cych do siebie element?w,(kryszta?y) kilka wr?cz debilnych rozwi?zan (drzewa na skale), co tu du?o m?wic mapa nie jest wysokich lot?w, nie wiem co chcia?e? tym osi?gn?c, skoro sie nudzi?e? i dozna?e? czegos w rodzaju 'a odjebie sobie mapke' to ci sie uda?o.

protok?? niby 8.54... gdyby? tego nie napisa? strzelil bym w 8.0.. no moze troche m?odszy.

A widzia?e? pod 8.0 kryszta?y i te zielone c?? na ska?ach? Jak mapa jest pod 8.54 to odrazu mial najeba? nowych itemek z tej tibii? Ta Miejsc?wka nie jest o jakim? zaskakuj?co wysokim poziomie ale te? nie nale?y do gorszych, czyli ?redniawa. Mi generalnie tylko te kryszta?y nie pasuj?:) Reszta jak dla mnie ok.

No wi?c praca nie najlepsza ale te? nie najgorsza. Czy to jest ca?a g?ry bo widz? tylko 1 screen. :D Ale je?li to jest ca?o?? g?ry to mog?e? dorobi? wi?cej, ale nie wydaje mi si? ?eby to by?a ca?a g?ra smok?w.:o Moja ocena to 6.9/10 za tylko 1 screena.:cool:

Pozdrawiam.

?adnie ?adnie , naprawd? masz talent po pracuj jeszcze , staraj si? ka?dy kawa?ek mapy czym? wype?ni? daje 9/10 :)
Pozdrawiam Suchar

Od?wie?am, komentujcie za podpowiedzi co m?g?bym zmienic/lepiej zrobic b?d? reputy.

Dodaj jeszcze jedno zdj?cie, bo temat poleci do kosza.

Od?wie?am, komentujcie za podpowiedzi co m?g?bym zmienic/lepiej zrobic b?d? reputy.

Status
Zamknięty.
Do góry