What's new

Gala KSW 16 Pudzianowski vs. Thompson

Status
Not open for further replies.

Furiata

Advanced User
Reaction score
15
Zgodnie z przewidywaniami walka "Kolosa" z "Pudzianem" zosta?a oficjalnie potwierdzona, poinformowa?a o tym oficjalna strona Konfrontacji Sztuk Walki. Zawodnicy stocz? pojedynek na najbli?szym KSW 16. Gala odb?dzie si? 21 maja w Ergo Arenie.
Przypomnijmy, Thompson wa?y ponad 130kg i ma prawie dwa metry wzrostu.
www.fight24.pl

Jakie jest wasze zdanie?
Ja jestem pewien wygranej Thompsona.

mariusz_pudzianowski_i_james_thompson_640x480.jpg

xKrysteKx

Advanced User
Reaction score
29
Odp: Gala KSW 16 Pudzianowski vs. Thompson

Thompson wygl?d? z twarzy mo?e troche gro?niej ale Pudzian poka?e, ?e polaka nie ?atwo jest pokona?.

Jestem za Pudzianem!

Pozdrawiam xKrysteKx!

Font

Active User
Reaction score
17

Jestem za Pudzianowskim, je?eli poprawi? kondycje i poduczy? si? troch? techniki to ma prawo rozjeba? mu g?ow?. Pudzianowski ma pyt? w ?apie i w?a?nie jedyne czego mu brakuje to umiej?tno?? dobre pos?ugiwania si? i wyczuwania momentu kiedy mo?e uderzy? z nogi czy ?apska i ofc ta kondycja. Na tego zawodnika chyba takie najechanie nic nie da, albo da negatywny skutek dla Pudzianowskiego. Obaj wygl?daj? gro?nie, lecz Pudzian rozjebie go w p?? nie ma innej opcji. Na zawsze fan Mariusza.

PectoDrill

Advanced User
Reaction score
15

Jestem za Pudzianowskim, je?eli poprawi? kondycje i poduczy? si? troch? techniki to ma prawo rozjeba? mu g?ow?. Pudzianowski ma pyt? w ?apie i w?a?nie jedyne czego mu brakuje to umiej?tno?? dobre pos?ugiwania si? i wyczuwania momentu kiedy mo?e uderzy? z nogi czy ?apska i ofc ta kondycja. Na tego zawodnika chyba takie najechanie nic nie da, albo da negatywny skutek dla Pudzianowskiego. Obaj wygl?daj? gro?nie, lecz Pudzian rozjebie go w p?? nie ma innej opcji. Na zawsze fan Mariusza.
Podpisuj? si? pod tym postem, nie mam nic wi?cej do dodania, bo tutaj jest wszystko co napisa?bym; )

nabi12

Advanced User
Reaction score
11

Wydaj? mi si?, ?e wygra Thompson:) Ale jako Polak jestem za Pudzianowskim.

Reaction score
1

Jezeli Pudzian nie poprawil kondycji ani techniki to sobie moze pomarzyc o wygranej ;D

Xanosta

Kum kumowi kumem.
Reaction score
44

Zobaczcie mi?sie? na r?ce Mariusza, to w?a?nie ten mi?sie? odpowiada za si?? ciosu - masakra. Ci??ko jest mi oceni?, ka?dy mo?e wygra?. Nie wiem w jakiej formie aktualnie jest Pudzianowski, ale w g??bi licz? w?a?nie na niego.

Regards,
Xanosta

Cenega

Advanced User
Reaction score
18

Xanosta,ja to samo ;) Nie interesuje si? zbytnio KSW ale jestem za Pudzianem ;]
Thompson nie da rady polakowi ;<

Edwin

Advanced User
Reaction score
40

Zobaczcie mi?sie? na r?ce Mariusza, to w?a?nie ten mi?sie? odpowiada za si?? ciosu - masakra.
Co ty m?wisz cz?owieku, ?e si? tak ?agodnie wyra??? Za si?? naszego ciosu g??wny wp?yw ma mi?sie? klatki piersiowej, triceps oraz barki. :)

Chyba nie b?d? oryginalny m?wi?c, ?e jestem za pudzianem. Chcia?bym, ?eby jego kariera wci?? si? jak najlepiej rozwija?a. Niech pod??a ?ladem Mameda, bo mi?o jest popatrze? na ich walki.

#rapowierca
kolejny, si?a ciosu wychodzi przez plecy i to one s? odpowiedzialne za si?? uderzenia+ barki.
wierz?, ?e wygra pudzian, thompson p?ki co ma charyzm? - cho? ka?dy mi?knie z czasem.
co do w?tpliwo?ci czy poprawi? kondycje, przecie? to proste - je?eli nie to by nawet walki z najmanem si? nie podj??..
Radze si? doedukowa?. :)

Last edited:

Font

Active User
Reaction score
17

Ten Thompson w og?le z kim? wygra??

Austin Aires

New User
Reaction score
1

Font je?eli nie wygra? to co z tego?
W MMA licz? si? umiej?tno?ci nie liczba wygranych ;]
Pudzianowski si? przeliczy tak samo jak z Sylvi?.
Wygra? 2 walki i si? porwa? na zawodnika z UFC.
A jego bilans obecnie?
3-0-1 czyli razem 4 walki.
Thompson pokona go do?wiadczeniem i umiej?tno?ciami ;]

P.S Czekam tylko a? Pudzianowski porwie si? na Brocka Lesnara ;]

Font

Active User
Reaction score
17

Font je?eli nie wygra? to co z tego?
No jak co z tego? Znaczy to, ?e albo jest ciot? do kwadratu nie potrafi?c? niczego wygra?, albo ca?y czas walczy? z jakimi? koksami co by?o wiadome, ?e z nimi nie wygra.
Czemu Pudzian ma si? przeliczy?? M?wi?, ?e wygra to na 100%? ?e ma wyjebane w Thompsona bo jest s?aby w chuj? Nie s?ysza?em o czym? takim, a przeliczy? mo?e si? osoba 100% pewna czego?.
Ale o co srasz? Z czym do ludzi? Jego wyb?r z kim walczy, kiedy, gdzie i po co tak? Wi?c nie wiem o co Ci chodzi.
Zobaczymy jak to si? potoczy.
Nie jestem 100% pewny, ?e Mariusz wygra bo jeden b??d i dupa blada, ale licz? na niego i kibicuje. GL.

Furiata

Advanced User
Reaction score
15

Oficjalny trailer KSW 16

Ten Thompson w og?le z kim? wygra??

Total 30
Wins 15
By knockout 10
By submission 4
By decision 1
Losses 14
By knockout 11
By submission 2
By decision 1
Draws 0
No contests 1

rapowierca

User
Reaction score
2

Co ty m?wisz cz?owieku, ?e si? tak ?agodnie wyra??? Za si?? naszego ciosu g??wny wp?yw ma mi?sie? klatki piersiowej, triceps oraz barki. :)

kolejny, si?a ciosu wychodzi przez plecy i to one s? odpowiedzialne za si?? uderzenia+ barki.

wierz?, ?e wygra pudzian, thompson p?ki co ma charyzm? - cho? ka?dy mi?knie z czasem.

co do w?tpliwo?ci czy poprawi? kondycje, przecie? to proste - je?eli nie to by nawet walki z najmanem si? nie podj??..

Furiata

Advanced User
Reaction score
15

Pudzian po raz kolejny pokaza? ?e nie jest i nigdy nie b?dzie zawodnikiem MMA. Kto? tam powiedzia? ?e Pudzian dopiero zaczyna z MMA - jeszcze kilka lat i styknie mu 40-stka... nieeeeee

Mamed niestety niczym nas nie zaskoczy?. Rozjeba? przeciwnika zanim ten zd??y? si? rozgrza? :D Za kilka miesi?cy poka?e za oceanem co potrafi Polak:)

#Up
Co do si?y ciosu - gdyby nie triceps o by? nie m?g? poprawnie wyprowadzi? ciosu a r?k? prawdopodobnie z?ama? by? przy pierwszym mocniejszym uderzeniu. Triceps dzia?a jak amortyzator. Nawet poprawne u?o?enie n?g i cia?a ma wielki wp?yw na si?? uderzenia, nie tylko barki, tricesp czy klatka piersiowa.

Last edited:

Rybol

Senior User
Reaction score
92

Pudzian dosta? wpierdol.
Mamed pokaza?, ?e przede wszystkim licz? si? umiej?tno?ci i chuj.

Font

Active User
Reaction score
17

nigdy nie b?dzie zawodnikiem MMA.
Nigdy nie m?w nigdy, wiek nie ma nic do gadania je?eli cz?owiek jest zahartowany do osi?gni?cia celu.

@Topic
Fakt faktem Pudzian przegra? lecz musz? powiedzie? to kolejny raz... kondycja. Mo?e poprawi? j? odrobink? ale nie oszukujmy si?, z osoby, kt?ra ca?e ?ycie d?wiga?a du?e ci??ary w strongman gdzie wystarczy?o mu ok. 1min na przeniesienie czego? (z naciskiem na 1 minute) z miejsca na miejsce, nie zrobi si? nagle zawodnik d?ugo dystansowy ( w ok. 1,5 roku). Do tego trzeba czasu. Nie chc? tutaj m?wi? jaki to Mariusz jest zajebisty, aczkolwiek w st?jce po prostu zabija? Thompsona, zm?czenie da?o zna? i Pudzian na drug? rund? wyszed? jak worek treningowy. Dobra walka, nie mo?na tutaj na nic narzeka? w stosunku do pierwszych walk gdzie co sekunda kto? le?a? na macie po przez kopni?cie w jaja.
Mamed niestety niczym nas nie zaskoczy?.
Niczym nie zaskoczy?? Fakt rozjeba? go?cia nim ten si? rozgrza? ale przecie Mamed ca?y ?ycie zaskakuje to co on wyczynia - nigdy tego nie przewidzisz.

Chodzi?o tutaj bardziej, czy poprawi? kondycj? od czasu walki z Silv?.

?adne walki, mimo pierwszych, kt?re mo?na zaliczy? jako beznadziejne. Walki wieczoru + B?achowicz bardzo fajnie si? ogl?da?o. Gratulacje.

Reaction score
1

Brak kondycji u Pudziana powoduje przegran? walk?.

De3tero

Advanced User
Reaction score
11

wydaje mi si? ze pudzian dostanie b?cki Thompson ju? wiele razy walczy? a pudzian kilka razy dopiero ale zobaczymy !! polak najlepszy!

Scutcher

Active User
Reaction score
25

Temat nie zosta? zamkni?ty wi?c wnios? co? do niego.

Mariusz dosta? prawd? m?wi?c wpierdol, lecz zobaczcie! Kurwa jak on si? stara?! Nie da? mu ?atwo, w jeden sytuacji mia? go na tacy wystarczy?yby 2 ciosy mocne i ju? po typku.. Ale? ale nie mia? si?. Polak Potrafi! Lecz to co Pudzian pokaza? to tylko to powinno si? liczy?.

Dajcie Mariuszowi jeszcze kilka lat 2-3 mo?e nawet 4! A poka?e w KSW kim jest a tak?e to co potrafi Polak! P#O#Z#D#R#A#W#I#A#M

Status
Not open for further replies.