• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galerry Pixeli by Gomez101

Status
Zamknięty.

gomez101

Advanced User
Liczba reakcji
1
to moja galeria s?aba grafika ale nie oceniajcie tylko jak wam si? nie podoba to m?wcie co poprawi? a jak wam si? podoba to oceniajcie:hah: dobra daje
armor Galhadrim P.S robi? LOTR OTS wi?c wi?kszo?? graf b?dzie z LOTR'a dobra daje ten armorView attachment Galhadrim armor.bmp
che?my rochan i HRUH-HAIView attachment Helm Rohanu.bmpView attachment Helm Uruk-Hai.bmp
lembasy czyli elfi chlebView attachment Lembasy.bmp
i sakiewkaView attachment Sakwa.bmp
teraz najgorsza moja praca pierwsza nagolenice URUK-HAIView attachment Nagolenice Uruk-Hai.bmp
tarcza URUK?W i rochanuView attachment Tarcza Uruk-Hai.bmpView attachment Tarcza Rohanu.bmp
pika URUKView attachment Pika Uruk-Hai.bmpi miecz URUK-HAIView attachment Miecz Uruk-Hai.bmp
pod koniec zbroje rochanu i URUK?W View attachment Zbroja Rohanu.bmpView attachment Zbroja Uruk-Hai.bmp
i Z?b wargaView attachment Zab Warga.bmpto koniec !!

Notka moderatorska:
Sklejam

Odp: Galerry Pixeli by Gomez101

oj s?abo :(
potrenuj nad cieniowaniem
ja si? uczy?em bior?c jaki? dobry itemek wkleja?em na Paint'a przybli?a?em se i patrzy?em na cienie itp
polecam te? ogl?danie filmik?w na yt jest tam kilka
na zach?t? 4/10
pozdrawiam Rajko?

nie oceniajcie tylko jak wam si? nie podoba to m?wcie co poprawi?
Tak?e nie oceniam.

Cie?, cie?, cie?. To nawet nie s? pixel arty, bardziej mi to przypomina, niechlujnie narysowane kwadraty, w paintcie, bez ?adnych dodatk?w. ;)
Zawsze ustawiaj r??owe t?o, bo itemka nigdy si? w nie nie wtapia. ;d

Regards,
Reaper

Do poprawienia jest wiele rzeczy, zacznij od cieniowania.
Ale i twoje propozycje wygl?d?w przedmiot?w daj? wiele do ?yczenia.
Wk?adaj wi?cej czasu i serca w prace.

Marnujesz czas ludzi komentuj?cych w tym temacie
Robisz co? na odwal i wstawiasz tu m?wi?c, ?e jeste? pocz?tkuj?cy...
M?g?by? zrobi? swoj? prac?, por?wna? do realowych sprit?w
(ok tw?j ?le wyszed? za ma?o r??nic w kolorach, zmieniasz to!)
Postaraj si?. Sam si? oce? i pomy?l czy warto wstawi? to na forum
Zr?b co? porz?dnego, wzoruj si? na innych spritach, poczytaj poradnik -.-

To nawet nie s? pixel arty, bardziej mi to przypomina, niechlujnie narysowane kwadraty, w paintcie, bez ?adnych dodatk?w. ;)
Reaper
co maam tu doda???? jak to s? itemy wzorowane z filmu,figurek i ksi??ki !?!?

Marnujesz czas ludzi komentuj?cych w tym temacie
Robisz co? na odwal i wstawiasz tu m?wi?c, ?e jeste? pocz?tkuj?cy...
M?g?by? zrobi? swoj? prac?, por?wna? do realowych sprit?w
(ok tw?j ?le wyszed? za ma?o r??nic w kolorach, zmieniasz to!)
Postaraj si?. Sam si? oce? i pomy?l czy warto wstawi? to na forum
Zr?b co? porz?dnego, wzoruj si? na innych spritach, poczytaj poradnik -.-

nixodin m?wisz ?ebym przeczyta? poradnik przeczyta?em go i nie da? mi wi?cej do my?lenia bo robi?em wszystko tak jak w nim by?o robione sam si? wszystkiego domy?li?em ten poradnik mi si? nie przyda?. i nie robi? prac na odwal i daje na forum tylko wed?ug mnie wychodz? za bardzo bajkowe jak macie poradnik,kt?ry mo?e pom?c mi w tym ?eby takie nie wychodzi?y to go podajcie.

pozdrawiam Gomez101

Ale my nie lubimy takich bajkowo-gradientowych z lineartami rodem z piek?a :<

donuxv.png
2456d1292504511-galerry-pixeli-gomez101-miecz-uruk-hai.bmp

Widzisz?
1. Mniej kwadratowe kszta?ty
2. Wi?cej r??nic w kolorach (ciemniejszy,ja?niejszy)
Mo?e powiniene? po?wi?ci? swoim pracom wi?cej czasu?
http://tibia.net.pl/propozycje/420021-stworzyc-przedmiot-do-tibii-jak.html
Poradnik my?l?, ?e jest dobry! Tyle, ?e stary
Wi?c jakby by?y jakie? pytania lub gdyby? sko?czy? swoj? prac? do najpierw wy?lij mi j? na pw. i podam ci rady lub powiem jak poprawi? etc

CZEKAM NA TWOJE LEPSZE PRACE

@down
Nie robi?em miecz uruka, tylko ew. podobny!
Chcia?em Ci tylko pokaza? jako?? pracy (dodam, ?e to jest zwyk?a, prosta grafika)

Ostatnia edycja:

Uuuuu.... nixodin ten miecz co mi pokaza?e? jest zupe?nie nie podobny do prawdziwego miecza URUK-HAI ten miecz by? w?a?nie kwadratowy mo?e co? ?le zrobi?em ale ty to totalnie zepsu?e? nie chce ci? obra?a? ale ten miecz jest zj**any

Ale ten tw?j raczej nie zachwyca :( Poczytaj poradnik nixodina,naucz si? rysowa? linearty,cieniowa? i bo?e usu? te gradienty :)

zrobi?em ju? now? wersje tego miecza i wys?a?em j? nixodinowi jak chcia? i czyta?em ten jego poradnik 1000000 razy wszyscy mi go karz? ogl?da? a wszystko co w nim zawarte sam si? domy?li?em wi?c mi go ju? nie polecajcie P.S
Ale my nie lubimy takich bajkowo-gradientowych z lineartami rodem z piek?a :<
nie rozumiem co tu powiedzia?e? wg mnie powiniene? dosta? upomnienie za wypowiadanie si? nie zrozumia?ym j?zykiem.

Wida? ?e nie rozumiesz tych poj?? :)
A wida? ?e poradnika nie czyta?e? bo by? robi? o niebo lepsze prace ;)
No dobra co do tej twojej galerii to najbardziej podoba mi si? ta sakwa,chocia? kolory nie ciekawe :<

"_"
co to jest??

dla mnie to kicha po prostu w paincie najeba?es kilka kolor?w ?eby to wygl?da?o na podobe np. miecza moja ocena to 0...

M?wie!!!! ?e NIE OCENIA? JAK WAM SI? NIE PODOBA!!!!!!!!!!!! a jak ci si? podoba to wtedy oceniaj!!!!! jak nie podoba si? to powiedz co poprawi?!!!!!!!

M?wie!!!! ?e NIE OCENIA? JAK WAM SI? NIE PODOBA!!!!!!!!!!!! a jak ci si? podoba to wtedy oceniaj!!!!!

Jakby takie zasady panowa?y w szkole to bym mia? na koniec czerwony pasek.

No ch?opie, z tego co widzia?em w pierwszym po?cie to m?g?by? wywali? wszystko.
Jednak ja patrzy?em dalej i jak zobaczy?em pierwszy miecz co? mnie na p?? sekundy zaciekawi?o (ale tylko pozornie).
Jeste? na s?abym poziomie, jedynie co mog? powiedzie?, ?eby? nie robi? gradient?w na itemach, bo tak naprawd? to jest niski poziom, pr?buj stawia? obok siebie mocniejsze kontrasty.

troszke lipa poniewaz twoje prace sa p?askie rob jakies wybulenia wypyklosci :-)

Status
Zamknięty.
Do góry