What's new

Garionu Kaverhekim life on Xerena

Archimonde

Suple!
Reaction score
261
Elo jak i? temat "Xerena Art of fail" umiera sam nie b?d? go utrzymywa? za?o?y?em w?asny temat w kt?rym b?d? pokazywa? ss'y z mojego Maga na Xerenie. W tym temacie tylko i tylko ja umieszczam zdj?cia inne nie s? mile widziane.
Serwer jest niemiecki i oczywi?cie pvp. (Nie gram na nob-pvp)

Awans na 19level:
acpkj4.jpg

Awans na 16 mlvl:
24nlds2.jpg

Awans na 20lvl:
2dkc0ib.jpg

W planach mam zrobienie deserta Sorcem jak i knightem (Casch makerem).
Wpadnie wtedy 20k i 10k+ mam w banku, wi?c kupi? bohy.
Je?eli chodzi o bota tak u?ywam jest to ng w planach mam wbicie 50level'a na faccu zakup premium time p??niej elf bota. Jak narazie do poniedzia?ku chc? wbija? 2 levele dziennie dwarfy/gobliny i inne ?miecie. Od poniedzia?ku b?d? robi? ci?gle gfb i odrabia? soule, wi?c jedynie b?d? adv'y z magic level'a.

Zapraszam do komentowania;) Nowe zdj?cia dzisiaj po 21/22.

Ekon

Active User
Reaction score
12
Odp: Garionu Kaverhekim life on Xerena

ciekawie , ciekawie .
Dobrze planujesz z tymi botami bo tak elf nie jest potrzebny az tak i nawet sadze ze gdzies od 70lvla bocil bym na elfie.
Fotki 10/10 i oby tak dalej.
pozdrawiam

Archimonde

Suple!
Reaction score
261

Podczas gdy jestem w szkole bot pracuje:
2ighvuu.jpg

Teraz trzeba wbic 2 levele i w wolnym czasie zrobi? deserta;)

Terno

Active User
Reaction score
4

Fajne foty <3, za profesjami magicznymi nie przepadam, ale to tw?j gust. Standardowe GoGo 50 i 30 mlvl ;- ). Nie padnij z tymi BoHami.

Kruczeq

Senior User
Reaction score
134

Zdj?cia s? fajne, ale jak u?ywasz bota to uwa?aj ?eby? bana nie dosta? bo szkoda postaci.
?ycz? jak najwi?kszego lvl'a du?o kasy i ma?o botowania. =)

Archimonde

Suple!
Reaction score
261

Adv na 22:
dzzceb.jpg

Adv na 21 nie mam gdy? by?em na zaj?ciach przygotowuj?cych do test?w z matematyki, a bot biega? i wbi? level.

Michalekk

Senior User
Reaction score
159

#topic
Bardzo ?adnie, gratuluj?. (Ng rox <3) Tak trzymaj. Zach?ci?e? mnie do gry na pvp profesj? magiczn?. ;p Szybko wbijaj levele i poka? jakie? zdj?cia z pk.

PS. Mog? Ci da? skrypt, kt?ry sam robi ss w momencie awansu.

Taki Tam

Advanced User
Reaction score
32

O widze, ?e kolejna osoba na Xerenie te? tak pogrywam ;p mam 57 knighta nick Try Dry jak cos.
Gratulacje awans?w oby tak dalej na pewno w ko?cu b?dziesz PrO xD.

Archimonde

Suple!
Reaction score
261

Jak pisa?em wcze?niej do poniedzia?ku mia?em wbi? 30lvl, lecz taki pech wysiad? zasilacz tym razem nie dziwi? si? mia? swoje lata ju? ;D
Jestem 5 lvli do ty?u mo?e nawet wi?cej mog?em mie? 30-32 nie mam no c?? jedziemy i tak dalej dobrze, ?e posta? nie pad?a. Gdy wszed?em u kumpla na chara to mia? red hp;D
adv z 23 na 24lvl
4uukvd.jpg

adv z 24 na 25lvl
zuo7c4.jpg

Jak wida? zmieni?em miejsce do botowania dobry exp jest nawet i kasa te? chocia? biega tu nie raz z 2 bot?w jeszcze to i tak jest dobrze, ale to chyba jakie? dzieci, bo po 20 nikogo nie ma;D

Xemronn

Forum friend
Reaction score
341

?adnie sobie bocisz, gratz. Ng? Je?li tak, to prosi?bym o twoje gg, bo mam sprawe(nie nie chodzi o cracka, bo mam swojego : D).

Dziwi mnie jednak, ?e bocisz z wandem, nie lepiej by?o by wrzuci? jakiego? serpenta, czy co?? Zawsze o mane nie musia?by? si? martwi?, i mo?esz spokojnie ustawi? mana training podczas expa : )

reeay

Active User
Reaction score
5

Dobre fotki :D, ja mo?e kiedy? zrobie temat i moje powrzucam. Zacz??em gra? na Xerenie z kumplem :p Narazie bez bota i bez pacc, ale w planach ju? mam NG do zakupienia bo jak widze cracki jakies to np be? auto looting czy cos... i pacc te? jako? nied?ugo zakupie, a wtedy to bez problemu w pare dni 35-40